Изпълнителите от шоуто "Queen Symphonic" са вече в София

20 май 2022, 20:14 ч. 566 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Артистите от шоуто „Queen Symphonic” вече са в София

Те обещават в събота вечер страхотен спектакъл в чест на незабравимия Фреди

По обяд в петък на летище София стъпи целият екип на прочутото шоу Queen Symphonic, което претворява най-великите хитове на Queen в грандиозен рок спектакъл с подкрепата на пълен симфоничен оркестър. Водещите звезди – Джон Бойдън, Питър Елдридж, Ема Хатън и Джена Лий Джеймс – са ни познати още от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You”, който преди няколко години разтърси Арена Армеец. Всички те казаха, че пазят чудесни спомени от българската публика, а и са чули от Брайън Мей, който е идвал вече два пъти в България, че нашите фенове хранят безрезервна, гореща емоционална връзка с музиката на Queen.

Диригент е прочутият Ричард Сидуел, работил с едни от най-големите имена от световната оперна сцена, като Сара Брайтмън и много други.

В последните години шоуто “Queen Symphonic” е гледано от стотици хиляди фенове по целия свят и неизменно жъне възторжени медийни отзиви. „Това е спектакъл, който не бива да пропускате“ - отсече дори сдържаната и скъпа на суперлативи британски преса.

Ограничени бройки билети в най-добрите сектори на Зала 1 в НДК все още могат да се намерят на касите на НДК и онлайн на https://bilet.bg/bg/cart/order/queen-symphonic/2500.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СМЕх 21.05.2022 07:14:05 отговори + 0 0
Като си сменят организатора ще ги видим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".