Организаторите на благотворителния концерт с Mick Jagger и др.: "Излъгаха ни"

8 сеп 2016, 17:09 ч. 3771 / 6 6
пред./следв.

   Преди около час в Life.Dir.bg се появи следната информация:

Организаторите на благотворителния концерт с Мик Джагър, Джони Деп и Бруно Марс заявиха на пресконференция днес, че били излъгани от промоутъра Робин ди Маджо.
"Платих над 1 млн. долара за привличане на артистите, но нямам отговор", заяви Красимир Дачев - председател на Обществения съвет на фондацията "Мир за теб, мир за мен", която организира събитието.

Имената на тези звезди и на още други световни изпълнители бяха обявени през юли от Робин ди Маджо и Живко Ботев - председател на фондацията, припомнят от БТА. Заявката беше, че те ще дойдат у нас за благотворителен концерт на 1 октомври на Националния стадион в подкрепа на деца, жертви на войни и агресия.

Днес Ботев обясни, че концерт на 1 октомври ще има, но участниците ще са други, а мястото ще бъде в парка на летище "София".

"Започнахме от нулата с други промоутъри и малко повече внимание", каза той и посочи потвърдилите до момента участието си, сред които Снуп Дог, Ейкън, Джейсън Донован, Астин Махон, Earth, Wind & Fire, Attika 7. На пресконференцията беше представен видео поздрав към българската публика от участниците.

Живко Ботев съобщи, че билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на "Ивентим" от утре и ще са с цени между 100 и 200 лв. По думите му концертът ще продължи повече от 7-8 часа, а събраните средства ще отидат в подкрепа на деца от български домове за сираци.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Езотерик 9.09.2016 09:45:38 отговори + 3 0
Ако Юзбаши се е преродил - в Живко Ботев е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 8.09.2016 20:07:19 отговори + 12 0
Татко каза, че ще ми купи куче, обаче друг път...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 8.09.2016 19:56:02 отговори + 11 0
Каква изненада... видео поздрав, не видео поздрав - и на това концертче шансовете му са малки...

Много лековерни се изкараха, само дето ние не сме...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стамболова 8.09.2016 17:58:48 отговори + 15 0
Жив е Онбашията! Него жалеят земя и небо, звяр и природа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.09.2016 17:42:51 отговори + 14 3
Мик Джагър няма ли да е зает да записва нов албум с Rolling Stones по време на "концерта"?

Че и Снуп Дог, Ейкън и Джъстин Бийб-- пардон, Остин Махон щели да идват. Че всичко е смехотворна лъжа, смехотворна лъжа е, ама в момента наистина ми се искаше да не е така, че да мога поне да прегазя този гаден бийбър, Махон, с танка

Май само Елвис, Бийтълс и Майкъл Джексън не са обявиле все още.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fan 1986 8.09.2016 17:14:04 отговори + 17 1
На тоя Ботев едва ли вече някой му вярва. То бива лъжи, ама чак толкова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".