Организаторите на концерта на W.A.S.P. в София на 18 май: "Носете си дъждобрани"

16 май 2023, 14:26 ч. 2503 / 5 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на W.A.S.P. ще е този четвъртък, 18 май!

Носете си дъждобрани!

След повече от 10 години Блеки Лоулес се завръща с W.A.S.P. за самостоятелно шоу в София! Коцертът, с който групата чества своя 40 годишен юбилей, ще се състои този четвъртък, 18 май 2023 година на откритата сцена „Арена София“, част от столичния колодрум в Борисова градина.

Програмата за вечерта ще е следната:
18:45 – отварят вратите за публика
20:45 - W.A.S.P.

Подгряваща група няма да има. Музикантите желаят да споделят шоуто и емоциите си само със своите феновете!
Влизането и излизането от съоражението ще става през 3 (три) входа обзначени с В, С и D. Феновете с билети влизат основно през водове C и D, а всички гости, журналисти, акредитирани лица и притежателина на ВИП пропуски влизат през вход В. На кръстовищата на алеите ще има стюарди, които ще насочват публиката към съответните входове.

Въпреки очакванията за превалявания, концертът ще се проведе на открито. Той е проектиран и подготвян, за да се състои на откритата Арена София, столичен колодрум, намиращ се в Борисова градина, срещу В сектор на стадион Българска Армия. Носете си дъждобрани!

Влизането с коли в парка е забранено! Дори да успеете, ще подлежите на санкции и принудително отстраняване! Алеите трябва да са свободни от МПС за свободното преминаване на пешеходци и ако се наложи бързото преминаване на специализирани автомобили и линейки! Изключение за престой ще правят единствено полиция, линейки и техническите МПС обслужващи нуждите на събитието.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети, в това число остри чадъри и неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация, няма да бъдат допускани в зоната на събитието.

Концертът в София е последната дата от турнето! Бъдете с нас на 18 май!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), магазини Ориндж, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли от тук: https://securitysks.com/?page_id=734

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

blackie llawless

още за:

W.a.s.p.Bgtsc


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 17.05.2023 21:15:13 отговори + 0 1
я вижте кво става тук.
https://www.bandsintown.com/e/102951371
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 18.05.2023 10:55:16 + 1 0
Нищо не виждам какво става...Освен анонса за концерта и мястото на провеждане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 17.05.2023 18:27:17 отговори + 0 1
Доста свежа идея е да се организира концерт на открито в най - дъждовния месец от годината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xfjxhrtjht 17.05.2023 17:56:06 отговори + 2 0
и пояси ш треат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 17.05.2023 17:36:39 отговори + 4 0
май месец да се надяваш на слънце предвид последните 5 години.. тази като бонус получаваме и студ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xfjxhrtjht 17.05.2023 11:34:42 отговори + 6 0
шъ пляска яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CoreyT 17.05.2023 11:29:15 отговори + 8 0
Всичко е ясно и ще си взема дъждобран, но е малко тъпо да обясняваш че концерта така е проектиран и подготвян...Всички видеа, които изгледах от това турне в Европа са в зали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 16.05.2023 19:14:29 отговори + 8 7
Стига рива, вземи си дъждобран Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

messi 16.05.2023 16:48:22 отговори + 5 7
Защо не го преместят концерта в зала!Едва ли има чак толкова продадени билети! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 16.05.2023 16:54:51 + 8 3
Те залите седят и чакат да завали дъжд и да приютят някой концерт хахахаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 16.05.2023 16:55:02 + 11 8
Пак с тъпите въпроси! Местенето в зала не става от днес за утре. Това не е като да не отидеш от външния бар на вътрешния. Залите се наемат седмици и месеци напред. Да не говорим, че е платено вече на външния терен. Носи си дъждобран и толкова.

Но аз лично няма да отида. Първо, че той Блеки ще стои на столче и не е ясно колко ще е як концерта, второ че с това валене аз както съм настинал само това ми трябва - да се намокря. Иначе WASP са много яки и пожелавам голям кеф на всички присътващи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 16.05.2023 19:46:49 + 21 7
Стига тролене! Три години го чакам този концерт и ако сняг завали пак ще съм там! Малко дъжд през май си е екстра!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".