Пълни подробности за дебютния албум на ADULT CRUSH "Disconnect"

16 май 2023, 13:43 ч. 396 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ADULT CRUSH - бандата от LAST HOPE + VENDETTA + B.F.D.M. издава дебютния си дългосвирещ албум "Disconnect" с промо-концерт на 18 май

Софийската хардкор, пънк група Adult Crush, в която се събират ключови фигури от Last Hope, Vendetta, BFDM ще издаде дебютния си дългосвирещ албум "Disconnect", както и всеки момент се очаква да излезе и втория видео-сингъл към албума "Denial".

Албумът съдържа 12 песни. Записан и смесен в Аудиослот София от Николай Берберов "Бебо",а мастеринга е направен в West West Side Music / New York от Alan Douches. "Denial" официално излиза на 18 май и ще бъде достъпен за слушане и сваляне във всички онлайн стрийминг платформи.

За да отбележат този специален момент, Adult Crush ще представят своя албум на живо с промо-концерт в столичния клуб Mixtape 5, също на 18 май.

На концерта също така ще се присъединят групите Rugged и True X Feeling - най-новото попълнение на хардкор сцената. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 19:30 часа, а начелн час на концерта е обявен за 20:00 часа.

Траклист:

01. Critical Mind
02. Necessary Evil
03. Denial
04. Disconnect
05. Ego War
06. By Any Means
07. Days Of Peace
08. The More I Know
09. No Love
10. New Beginnings
11. Easy Way Out
12. Never Ask Again

 

adult crush 2023 - disconnected

adult crush musical band

още за:

Adult Crush


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".