Още две групи ще участват на концерта на EVERGREY в София

14 мар 2019, 10:32 ч. 647 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


Шведската метъл група EVERGREY идва в София за концерт, който ще се състои на 14 април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Създадена през 1993 година, бандата вече четвърт век е сред любимите на фенове на прогресив метъла. Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл (Melodic Death Metal) банда BLOODRED HOURGLASS, познати като BRHG.

Организаторите от BGTSC обявиха и 2 нови групи за същия ивент:

Crossing Eternity – румънско-шведската банда, чиито членове са делили сцена с имена като Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat and Tears и др. Новият им албум смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те.

И Genus Ordinis Dei или накратко GOD – уникална с музиката си група, чиито членове са завършили най-добрите музикални академии в Италия. През 2017 и 2018 четиримата обикалят Италия и цяла Европа и откриват концерти за групи като Hell, Dark Tranquillity and Suffocation.

До 24 януари цените на билетите бяха на цена от 35 лева. В момента и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай от тук], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ХоХо 14.03.2019 11:18:32 отговори + 2 0
Земи тоя фест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".