Още един видеоклип от BLACKMORE'S NIGHT - "Will O' the Wisp"

11 сеп 2015, 06:59 ч. 696 / 1 2
пред./следв.

   Ritchie Blackmore продължава да разбунва духовете с обещанието да изнесе няколко рок концерта през 2016 г. Същевременно, легендарният китарист заяви и че приема настоящата си група BLACKMORE'S NIGHT "много по-сериозно". Засега на дневен ред е новият ѝ албум, "All Our Yesterdays", насрочен за издаване на 18 септември. По-рано бе представено видеото към заглавната песен, а сега, по-долу, може да видите още един клип към парче от творбата. То се казва "Will O' the Wisp".

 

 

още за:

Blackmore's Night


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 11.09.2015 11:10:50 отговори + 7 6
Циго-миго-тури ми го! Абе Ричи, какви забранени съставки си използвал навремето, че съвсем да са ти изпили мозъка. Дано се намери някой да я убие тая патка жена ти с камъни, та да се пробудиш и да спреш с тия глупости. Аман! Ти си ДЛЪЖЕН на света да се върнеш към рока, защото прекалено много хора го искат.

Моля да ме извините, съфорумци, ама не можах да се сдържа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 11.09.2015 08:05:21 отговори + 2 0
Тази е по-добра, но пък в клипа за разлика от предишния, няма кадри от Белоградчик (0:32) и български хорца (01:08). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".