Paul Masvidal: "CYNIC ще продължат по един или друг начин"; Sean Reinert: "Това няма да са CYNIC"

11 сеп 2015, 07:21 ч. 1667 / 8 8
пред./следв.

   Във вчерашния ден барабанистът на CYNIC Sean Reinert публикува съобщение в официалния Фейсбук-профил на групата, с което обяви нейното разпадане.

   По-късно китаристът и вокалист Paul Masvidal отговори в личния си профил в социалната мрежа, че изявлението не е съгласувано с него и Sean Malone, както и че CYNIC ще "продължат по един или друг начин". Paul декларира и че ще се опита да спаси турнето на бандата с друг барабанист, тъй като прекратяването на обиколката към този момент не е приемливо. Освен това, Masvidal твърди и че Reinert му е отнел правата да публикува във Фейсбук-страницата на CYNIC.

   Не закъсня и отговорът на барабаниста. Той заявява, че ако групата продължи да свири с "наемници", то това няма да са CYNIC. Също така, Reinert обвинява Paul в лъжа и показва изображение, от което личи, че Masvidal е с права на редактор във Фейсбук-страницата на бандата и съответно той може да публикува там от името на CYNIC.


   Ще ви държим в течение за развитието на действието в оформящата се поредна сапунена рок опера.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


злобчо 11.09.2015 16:15:32 отговори + 3 0
Май не са се разбрали кой да бъде отзад,ха-ха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 11.09.2015 15:17:41 отговори + 4 5
Това да си хомофоб е доста комплексарско. Но по наште географски ширини комплексарите все още минават за мъжкари, но всъщност са жалки, точно каквито са и всички коментари до тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 11.09.2015 20:57:40 + 2 0
В грешка си. За хората се съди по деянията им. Какво ще ми размахват бельото си пред всички? Съизмеримо е с простотиите на Тейт и другите, но тук има и хомосексуален привкус.
Ти да си чул някой да е казал нещо подигравателно за Халфорд?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бози Терио 11.09.2015 14:44:53 отговори + 4 2
Айде сека да бъдем толерантни и да не казваме и пишем нищо за гейските интрижки. Да не сърдим Хелзингския комитет! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стрейт 11.09.2015 11:54:45 отговори + 4 1
Двете дами май верно са си раздърпали полите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цъцъцъ 11.09.2015 11:01:52 отговори + 6 1
Скандал по гейски... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Зъ ! 11.09.2015 08:06:59 отговори + 10 0
За съжаление и тези паднаха много ниско . Когато парите и личните интереси заместят музикалното вдъхновение , падението е неизбежно . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хомофоб 11.09.2015 07:56:07 отговори + 11 1
Не просто рок сапунена опера. А рок гей сапунена опера m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".