Още един видеоклип от METALLICA - "Shadows Follow"

16 апр 2023, 16:58 ч. 1025 / 7 3
пред./следв.

   През 2016 г. издаването на "Hardwired...To Self-Destruct" на METALLICA бе съпроводено с премиера на 10 видеоклипа в рамките на 24 часа, след което всички песни от диска имаха официални видеа. Тазгодишният "72 Seasons", който излезе в петък, 14 април, бе представен предпремиерно със специален филм в киносалони в цял свят, вкл. в България. И макар за по-дълъг период, вече е ясно, че и всяка песен от новата творба ще бъде "филмирана". Този извод можем да направим от новината, че на 25 април ще бъдат пуснати клипове към всички песни, дублирани на Американския жестомимичен език. Това означава, че до тогава ще бъдат налични онлайн видеа към 12-те песни.

   В момента тече премиерата на "Shadows Follow" на режисьора Tristan Zammit. Може да гледате клипа чрез плейъра по-долу. Вчера и в петък се появиха и два други клипа, които можехте/можете да видите в плейлиста, с който ви представихме "72 Seasons". Това са анимационният "Room of Mirrors" и "Sleepwalk My Life Away", показани и в тази новина. Режисьори са отново Zammit и Tim Saccenti.

 





metallica 2023

още за:

Metallica


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мури 17.04.2023 13:52:28 отговори + 3 4
Някога не са могли да накарат Джеймс да пуснат клип.Някога в по-добрите времена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шэуэкэаээ 17.04.2023 17:14:38 + 2 3
Някога се клеха, че няма да издават клипове или да стават комерсиални, а пък задминаха дори и Бон Джоуви. Добре, че има групи, като Sodom, Desaster, Protector, Dark Angel, Demolition Hammer и много други Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 16.04.2023 19:49:38 отговори + 6 13
Ох, айде да се свършва, да минава 25.04 и още 7 години спокойствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".