Още информация за фестивала "Побит камък 2022"

21 апр 2022, 10:01 ч. 2103 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За 12-ти път парк „Побит камък“ до с. Нови хан, ще посрещне фенове на рок музиката.

Тази година организаторите от мото клуб „Калашниците“, са решили изданието на фестивала да е под надслов „Гласовете на българския Рок“ и в него да вземат участие едни от най-любимите родни рок имена.

Мероприятието, както всяка година, ще бъде благотворително - този път в подкрепа на петгодишната Стаси, като средствата от фестивала ще помогнат за рехабилитацията, от която има нужда, във връзка с диагнозата ѝ Детската церебрална парализа – спастична диплегия.

В предното издание на фестивала, организаторите от „Калашниците“ дариха над 22 000 лева за необходимите медицински процедури на Георги Петров – 3 г.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 1-ви юли феста ще открият рок група Елит, следвани от Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, а петъчната вечер ще закрият вечните Сигнал.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. В съботния следобед ви очакват много забавни мото игри и благотворителен търг, а за музиката ще се погрижат групите Конкурент, Диана Експрес и още големи български изпълнители, които засега организаторите запазват в тайна. По време на мероприятието, „Калашниците“ са ви подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира и шум на мотори.

Нека за 12-та поредна година се съберем, освен за да се забавляваме и да се видим със стари другари от цялата страна, да помогнем и за каузата на мотоклуб „Калашниците МСС“.
„Калашниците“ ви очакват в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.
Допълнителна информация за групите и програмата ще публикуваме скоро.

Последвайте „Калашниците МСС“:
https://www.facebook.com/kalashnicite
https://instagram.com/kalashnicite_mcc

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".