Боингът, който IRON MAIDEN ползваха като "Ed Force One", се приземи за последен път

21 апр 2022, 11:47 ч. 2318 / 12 2
пред./следв.

   Митичният самолет Боинг 747, който британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN използваха за турнетата си преди няколко години, се приземи за последен път преди да бъде спрян от движение.

   След края на обиколките на "Девиците" аеропланът вече не изглежда като на снимката по-долу, но "Ed Force One" ще остане завинаги в историята и на музиката, и на авиационното дело. Не е прецедент рок банда да наеме и брандира самолет за свои концерти. Но Боинг да бъде пилотиран лично от фронтмена на групата е нещо, което само IRON MAIDEN и Bruce Dickinson са в състояние да направят. По-точно - бяха в състояние да направят, тъй като през януари певецът обяви, че заради възрастта си повече няма да пилотира самолети на турнетата на "Девиците".

   Вижте и видео от последното приземяване на бившия "Ed Force One" на летище в Глостър.

   Както знаете, IRON MAIDEN ще свирят в "Арена Армеец", София на 13 юли тази година - след по-малко от три месеца.

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз 1902 26.04.2022 05:14:31 отговори + 2 0
Страхотен Брус Дикинсън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.04.2022 21:37:07 отговори + 9 1
Нищо не е вечно, за съжаление. Да е жив и здрав Брус, вече е твърде стар за вършене на една от най-трудните човешки дейности, но все още е достатъчно млад за безброй други неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".