Още информация за концерта на THE GATHERING в София

13 юни 2018, 10:51 ч. 955 / 5 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Холандският прогресив / алтърнатив рок култ THE GATHERING ще посетят България през ноември за ексклузивен лайф в столичния клуб Mixtape 5. Датата е 22 ноември, а билетите ще са ограничени до 700 бройки. Групата бе в хибернация през последните си 4 години, след двата тотално разпродадени концерта за 25 годишнината им в Ниймеген, Холандия, когато решиха да преустановят дейността си като активна група.
The Gathering ще посетят София в оригиналния си състав, като единственото изключение е певицата Silje Wergeland, която е в The Gathering от 10 години. Останалите членове са: кийбордистът Frank Boeijen, Renе Rutten (китари), Hans Rutten (барабани) и завърналият се, съвсем наскоро, оригинален басист на групата - Hugo Prinsen Geerligs.

Групата ще направи специален и атмосферен сет, като за някои от композициите ще бъдат подготвени кинематографски ефекти. Трип-рок, прогресив, пост-рок, метъл, шугейз, готик и едно специално изживяване, което много от нас чакат повече от 20 години и най-вероятно, концертът на 22 ноември ще е единствената ни възможност.

Early Birds билетите вече се изкупуват в мрежата на www.bilet.bg, като цената им е 30 лева. След изчерпването им, билетите ще струват 35 лева, като в деня на концерта и на място ще са по 40.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


};-( 13.06.2018 15:55:22 отговори + 4 2
Гирсберген си беше още в групата, когато рязко промениха стиловата си посока.Нейното напускане не е причина за това.
Друг е въпроса, че сега има мода старите групи, като си поутупат портмонетата да "се завръщат" към корените, та от тая гледна точка би било яко Анеке да е още в групата.Иначе както спомена някой видяхме я и сама, каква музика предпочита да прави..., което всъщност не беше изненада.
За мен лично албумите "Almost a Dance", "Mandylion" и "Nighttime Birds" са сериозен принос на тази банда към световната музика.
Това че през 1998 се отдават на посредствеността, си е тяхно право на избор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Многознайко 13.06.2018 17:22:48 + 0 0
Хиърсберхен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

A Black Winter Day 13.06.2018 18:24:57 + 2 0
Аз бих добавил и Always Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 14.06.2018 10:42:35 + 6 0
Аз съм от албумите след Nighttime Birds Но и на Paradise Lost харесвам основно периода между One Second и Paradise Lost, както и на Tiamat най-вече A Deeper Kind Of Slumber и Skeleton Skeletron - все неща, с които чупят парадигмата на метъла и експериментират по-смело. Изкуството е в експеримента, не в рамки и граници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 13.06.2018 11:44:49 отговори + 3 2
От когато Анеке напусна на живо са зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 13.06.2018 12:01:14 + 6 1
Както и Анеке издава трагично скучна музика без тях Те поне пускат разкошни неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 13.06.2018 12:30:26 + 1 5
Няма нищо разкошно в лошото изпълнение на стари песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 13.06.2018 13:48:29 + 1 0
Тук съм съгласен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".