"Mandylion" на THE GATHERING стана златен в Нидерландия почти 30 години след издаването си

2 юни 2024, 10:56 ч. 501 / 24 6
пред./следв.

   Третият албум на нидерландската банда THE GATHERING "Mandylion" получи златен сертификат в родината на музикантите за продажби на над 20 000 бройки.

   Това се случва почти 30 години след като творбата е издадена през август 1995 г. от "Century Media Records". Албумът е първи с вокалистката Anneke van Giersbergen. За да получат своите награди след толкова година заедно са се събрали шестимата членове на класическия състав на THE GATHERING. Те позират и на снимката по-долу. Освен фронтдамата, това са: Hans Rutten - ударни, Rene Rutten - китари/клавишни, Hugo Prinsen Geerligs - бас, Jelmer Wiersma - китари и Frank Boeijen - клавишни/синтезатор.

 

the gathering mandylion album certified gold



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 3.06.2024 18:00:25 отговори + 3 0
Мен малко ме съмнява това число, в други статии по темата не се съобщават никакви бройки. Но трябва да се има предвид, че именно след този албум станаха по-популярни. А и колко точно популярни, пак е малко спорно. Според мен това е онези албум, който всеки знае, че е класика, но само определени ценители са го изслушали, съответно - имат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 3.06.2024 19:27:12 + 2 1
Как да го кажем? Куцо е да съобщаваш, че някой албум е станал златен, без да уточниш колко продажби значи това.
Например за Америка никога не се случва, хем там числата са най-високи.

Потърсихме информация и я намерихме тук:
wikipedia.org/wiki/List_of_music_recording_certifications

Netherlands - 20 000
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 3.06.2024 20:14:32 + 1 0
Към вас нямам никаква критика, просто ми е интересен факта, че никъде не е споменато Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 3.06.2024 16:52:02 отговори + 1 0
Обидно малка бройка продажби, предвид качеството на албума и годината му на издаване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеню 2.06.2024 17:55:01 отговори + 5 0
Хубав албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 2.06.2024 13:00:47 отговори + 3 3
Хм, много малко бе. И то десетина години преди пиратството да стане много масово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".