Още новини за концертните планове и новия албум на EUFOBIA

28 окт 2009, 09:08 ч. 229 / 1 3
пред./следв.
Първият истински професионално записан албум на EUFOBIA, наречен "Insemination", и съдържащ осем "убийствени" парчета ще бъде издаден от румънският лейбъл "Axa Valaha", работил по организаията на концерти и турнета на групи като SINISTER, CANNIBAL CORPSE, GOD DETHRONED, ROTTING CHRIST, SUFFOCATION, MISERY INDEX, LIVIDITY и др. Изданието ще излезе на европейския пазар през януари 2010 г. и ще бъде подкрепено от присъединяването на групата към редица източно- и западноевропейски турнета, първото от които с хедлайнър култoвата румънска блек метъл банда NEGURA BUNGET. Артуъркът на изданието е поверен на Костин Чиореану от "Twilight 13", рисувал за банди като W.A.S.P., RUNNING WILD, OBITUARY, MEGADEATH, AVATAR, GRAVE, DEMONICAL , L.O.S.T. ,LOUDRAGE и др. Освен турнетата, EUFOBIA и техният нов мениджмънт планират редица единични изяви, първата от които на 13 ноември в Букрещ, където групата ще забие заедно с испанските прогресив блек метъли от KATHAARSYS и гръцките авангардни блек/дет маниаци NETHESCERIAL, подкрепени от две местни съпорт банди. На следващия ден - 14 ноември EUFOBIA пътуват за Констанца, където ще изнесат концерт като хедлайнъри.
   В предстоящия диск ще бъде включен и клипът към парчето "Pissing Squad", заснет от Боян Карамфилов (КЪЛН), чиято премиера в румънските медии е насрочена за идната седмица.

още за:

Eufobia


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.10.2009 23:18:29 отговори + 0 0
дано им тръгнат нещата на момчетата, въпреки че честно казано са ми неприятни като група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.10.2009 14:56:08 отговори + 0 0
Поздравления! Тъкмо вече очаквах CD-R от DOP Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

goran 28.10.2009 10:26:26 отговори + 0 0
бравос Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".