Още новини за мото-рок фестивал "Побит Камък 2016"

11 май 2016, 16:12 ч. 1092 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както стана ясно по-рано, фестивалът, който се провежда за шеста поредна година в близост до гр.София - до с.Нови хан, Ще приюти хиляди рок и метъл фенове в периода 8-10 Юли.
Към първите записани банди а именно: VULGAR BULGAR - които ще направят трибют на PANTERA, Бандата на ПЕЦАТА, ОБРАТЕН ЕФЕКТ и КОНКУРЕНТ, се присъединиха още три: ZUUM - за да разкъртят със хитовете на METALLICA, ROCKA ROLLA - кавър компилация от парчета на FOREIGNER, DEEP PURPLE и др. и ветераните от СИГНАЛ, които ще бъдат Хедлайнери на съботната вечер.

Ще присъствате и на невероятно огнено шоу допълнено с невероятна мощна заря. През паузите, между концертите, ще се направят множество забавни игри с публиката в които тя ще печели различни награди. Всеки посетител ще допринесе за каузата на мотоклуб "Калашниците", която тази година ще бъде за подпомагане на малкия Радослав, страдащ от Детска Церебрална Парализа G80.0, за когото до момента са събрани над 1500 лв.

Организаторите обещават че програмата на фестивала не е финализирана и ще бъде допълвана.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".