ROCKA ROLLA заменят ЕР ГОЛЯМ на рок фестивал "Кюстендил 2016"

11 май 2016, 16:19 ч. 1161 / 5 4
пред./следв.

   Поради възникнали "неотложни лични ангажименти", в последния момент се налага група ЕР ГОЛЯМ да отмени участието си в Първи международен рок фестивал "Кюстендил 2016", който ще се проведе на 14 май. На тяхно място ще се изявят пазарджиклиите ROCKA ROLLA.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oldschool 12.05.2016 07:56:44 отговори + 6 0
рок и кюстендил.. там се слуша основно радио веселина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 11.05.2016 21:31:35 отговори + 5 3
" Пазарджиклиите Rocka Rolla..."
Това е името на първия албум на Джудас!
Измислено от тях и патентовано като име като алюзия с Кока Кола.
Дори обложката на албума е "потна" капачка от Кока Кола с класическия, оригинален надпис на напитката, само че вместо Кока Кола пише Рока Рола и даже със същия шрифт!!!!!
Сменете си името на групата!!!! Толкова ли не можете да измислите нещо свое и оригинално?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кра 12.05.2016 10:15:52 + 6 3
Прогресив метъл великаните Fates Warning са кръстени на песен на Iron Maiden. Самите Judas Priest са кръстени на песен на Боб Дилан. Има много други такива примери, така че коментарът ти е леко неуместен. Коментирай самата банда, а ако не си ги слушал, чуй ги - страхотни музиканти са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 13.05.2016 13:17:20 + 1 0
Да си вземеш името за групата от име на песен на друга група е едно, а да си кръстиш групата на емблематичен албум и то дебютен е съвсем друго нещо! Аз не знам Fates Warning да са си взели името от песента на Мейдън, защото песента е от 1990 година, а на Fates първия албум е 1984... Знам само, че първото име на Fates е Misfit и е от 1982 до 1984...
За Боб Дилън знам- песента се казва Балада за Франки Лии и Джудас Прист.
Но, като кажеш Джудас Прист едва ли някой се сеща за песента на Дилън.
А, Рока Рола си води директно към Джудас! И, никога няма да бъде по- различно за хората от моята генерация. Виж, по- малките едва ли са чували, че има такъв албум... щото все пак е от 1974 година...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".