OSI работят усилено по нов албум

26 ное 2005, 15:17 ч. 182 / 8 6
пред./следв.
Супергрупата OSI (OFFICE OF STRATEGIC INFLUENCE), в която участват китаристът на FATES WARNING Jim Matheos, екс-DREAM THEATER клавиристът Kevin Moore и барабанистът на DREAM THEATER Mike Portnoy, работят усилено по нов албум, за който вече са записани ударните партии, в момента се добавят китарите и вокалите, а материалът ще бъде миксиран през януари.

още за:

Osi


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grey 28.11.2005 11:44:56 отговори + 0 0
Ясно, от "наште" сме Аз по същото време пък се ровех из сайта на Малоун. Има разни клипчета (макар и с гадно качество), та за пръв гледах, както се казва, добилите култов статус Cynic, концертно изпълнение на Veil of Maya, страхотия... Жалко, че така и не са издали преди да се разпаднат и втория албум, който е бил записан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.11.2005 11:24:41 отговори + 0 0
Грешка на езика.По същото време, когато писах коментара бях си пуснал Emergent на Гордиън Нот и затова написах по инерция Шон Малоун вместо Стивън Уилсън.
Поркюпайнските In Absentia и Deadwing ги имам на LP и освен, че са ми любими звучат страхотно на грамофон.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 27.11.2005 23:33:36 отговори + 0 0
Уникалният мозък на Porcupine Tree се казва Steven Wilson и участва с текст и вокали само в умопомрачителната shutDOWN от първия OSI (като "само" далеч не означава, че включването му не е невероятно). А Sean Malone е наистина забележителен, но басист (Gordian Knot, Cynic) и точно като такъв се изявява в албума. Дано Матеос е успял да привлече отново и тях. Нямам търпение да чуя новия материал. Пак ще е нещо феноменално, няма начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 27.11.2005 22:17:43 отговори + 0 0
Човекът, който държи юздите в OSI е Матеос.Вокалите в първия албум са предимно на Кевин Мур.Що се отнася до Малоун от Поркюпайн Трий - в прог метъла е един от най-забележителните имена.Лично мое мнение е, че последната тава на Поркюпайн Трий е по-добра от тази на Дрийм Тиътър и като музика и като звук.
В очакване на Тул съм другата година.Дерзайте.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aivf 27.11.2005 09:39:23 отговори + 0 0
a бе какво ти разбира главата от Шопен, Майки там даже не му позволяват да се развихри там, по-важното е да обявят кой ще пее, пак ли оня от Поркупайн Трий Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dr_Benway 26.11.2005 18:18:52 отговори + 0 0
ех, така се надявах да земат друг дръмър! =( на тая банда й требе по-изчанчен барабанист, примерно Бил Рифлин, Браян Мантия... на Майки му дай да трополи като изоглавен, той май още не знае че Кийт Муун отдаааавна умре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".