Vinnie Paul стартира собствен лейбъл

26 ное 2005, 15:13 ч. 79 / 2 3
пред./следв.
Бившият барабанист на PANTERA/DAMAGEPLAN Vinnie Paul Abbott и брат на Dimebag Darrell стартира собствена звукозаписна компания, която се казва "Big Vin Records" и ще бъде дистрибутирана от "Fontana".
   Първото издание на новия лейбъл ще бъде REBEL MEETS REBEL - уникална кросоувър смесица от кънтри, метъл и рок. То ще се появи през март 2006-а и в него участват трима от основателите на PANTERA - Vinnie, Dimebag и басистът Rex Brown, заедно с легендарния кънтри изпълнител David Allan Coe. Материалът за REBEL MEETS REBEL е записван повече от четири години, като дискът ще включва 12 парчета. Засега няма потвърждение на предварително обявената информация, че в заглавното парче "Rebel Meets Rebel" ще пее и вокалистът на PANTERA Philip Anselmo.
   Второто заглавие, което ще излезе от "Big Vin Records" е DVD-то "Dimevision", представляващо трибют на Dimebag Darrell.

още за:

Vinnie Paul


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.12.2005 17:12:11 отговори + 0 0
Allan Poe,bace,i e umrjal mnoo btdabvna.Za smartta mu o6te se nosjat sluhove. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dr_Benway 26.11.2005 19:57:36 отговори + 0 0
йй, откога го чекам този проект!!!
а инак, май че Фил и Дейвид отдавна са го записали тва парче в дует! ПП: абе, Дейвид Алан Ко беше тоя, дето беше написал "Гарванът" и "Убийствата на улица Морг", нъл тъй? <}:оР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad Hamish 26.11.2005 15:22:54 отговори + 0 0
Страхотна новина! Да не говорим южняшкия хеви рокенрол на банди като SUPERJOINT RITUAL, DOWN, PANTERA и LACK LABEL SOCIETY колко ми е влязъл под кожата. Колкото повече - толкова повече ;] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".