Основател на ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA загина при нелеп инцидент

6 сеп 2010, 12:12 ч. 208 / 2 5
пред./следв.
Челистът Mike Edwards - един от основателите на ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA е загинал в петък, 3 септември при нелеп инцидент. Огромна бала сено се е изтърколила от полето на стръмен участък от пътя между Харбетънфорд и Халуел в Девън, Великобритания и е смачкала буса, с който е пътувал музикантът. Той е починал на място. Edwards напуска този свят на 62-годишна възраст. Неговото оригинално свирене на чело става една от запазените марки на ELO в началото на историята на групата. Със странни костюми и свирейки, вместо лък, с плод, на живо Mike Edwards изпълнява соло на класическия струнен инструмент, който накрая "експлоадира". През 1975 г. Edwards напуска ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA, става будист и сменя името си на Deva Pramada. От тогава се издържа преподавайки чело.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 8.09.2010 13:46:52 отговори + 0 0
Супер нелеп инцидент наистина... Горкия човек...R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dave 7.09.2010 11:21:31 отговори + 0 0
Пише се "експлодира" ,а не "експлоАдира"! Научете се най-накрая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ави 7.09.2010 11:03:20 отговори + 0 0
R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 6.09.2010 16:04:02 отговори + 0 0
R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 6.09.2010 14:12:52 отговори + 0 0
Мир на праха му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".