Останалите живи членове на GWAR основават "Dave Brockie Foundation"

11 апр 2014, 02:43 ч. 273 / 5 2
пред./следв.

   Останалите живи членове на GWAR и "Slave Pit Inc." основават фондация на името на починалия фронтмен на бандата Dave Brockie, известен като Oderus Urungus - "Dave Brockie Foundation". Както вече ви съобщихме, Brockie бе открит мъртъв в дома си от своите съквартиранти вечерта на 23 март. Дейността на фондацията ще бъде основно в подпомагане на таланти в областта на музиката, киното, литературата и др. визуални изкуства. Освен това, дружеството ще пази и съхранява произведенията на Brockie - снимки и рисунки, записи, текстове и т. н.

Dave-Brockie

още за:

GwarDave Brockie


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maika ti e homo 11.04.2014 15:20:45 отговори + 0 0
А ти кво си направил бе, нещастник ? ..селски бастун Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

homo heroingus 11.04.2014 09:48:51 отговори + 0 0
Всички хероинови със своя фондации Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".