ОСТАВА отбелязват края на лятото с голям концерт на открито

27 авг 2018, 08:46 ч. 730 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 30-ти август, една от най-добрите български инди-рок банди Остава ще закрие летния музикален сезон с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

През последните 10 години групата закрива летните си концертни изяви с вълнуващ перформънс в столичния клуб, което съвсем непринудено се превърна в традиция за бандата и феновете им. Всяка година края на месец август е белязан с незабравим концерт на Остава в София, като всеки един е изцяло различен от предходния.

Тази година изненадата в програмата ще са група P.I.F., които ще се включат с 40-минутен сет, Нина Николина и финалистката от „Гласът на България“ Виктория Динкова VICK, които пък ще застанат редом до Свилен Ноев за няколко нетрадиционни дуета.

В 2-часовата програма са включени хитсинглите "Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“, както и рядко чувани тракове на бандата.
По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на Остава.
БИЛЕТИ за концерта на цена от 15 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: щанд Eventim - ул. "6 септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“

Цената на място и в деня на концерта ще е 20 лева.

Отваряне на врати: 19:30 ч.

Начало: 20:30 ч.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".