Остават броени дни до фестивала "Summer Chaos 2016"

9 авг 2016, 11:50 ч. 803 / 2 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Наближава май-мащабното рок събитие за това лято - фестивалът Summer Chaos 2016, който ще се състои тази събота, 13 август на стадион Лаур в Бургас.
Българската публика ще види на една сцена пет световни банди – The Prodigy, Bullet For My Valentine, Clawfinger, House of Pain и The Exploited, които обещават над 7 часа зареждаща музикална еуфория и със сигурност незабравимо преживяване!

В деня на събитието входовете на стадион Лазур ще въдат отворени в 14:30 ч. Първата банда - The Exploited, ще открие фестивала в 15:15 ч. Очаквайте цял час дива енергия и пого от неуморните шотландци!

Бащите на вечения хит „Jump Around“ - House of Pain, ще видим на сцената в 16:45 ч., а Clawfinger се очаква да започнат своя сет в 18:15ч.

Малко преди 20 ч. ко-хедлайнърите на вечерта Bullet For My Valentine ще вдигнат градусите на емоцията още повече с всички свои хитове по време на 75-минутния си сет.

Големите звезди на вечерта The Prodigy ще се качат на сцената точно в 21:30ч. В очакване сме на ударно шоу, представено от култовите легенди на цяло едно поколение Кийт Флинт, Лиъм Хаулет и Максим! Близо два часа публиката ще изживее динамичната енергия на британците с техните най-силни хитове „Firestarter”, „Breathe”, „Omen”, ''Smack My Bitch Up’’ и много други!

Или накратко, графикът на вечерта е следният:

14:30 - Doors Open
15:15-16:15 - The Exploited
16:45-17:45 - House Of Pain
18:15-19:15 - Clawfinger
19:45-21:00 - Bullet for My Valentine
21:30-23:00 - The Prodigy

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани на концерта без билет и без право на седящо място.

Всички лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани на събитието само с пълнолетен придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена предварително от заглавната страница на www.ticketpro.bg или да бъде попълнена на място. Бланки с декларация за придружител на непълнолетно лице могат да бъдат получени и на билетната каса на Тикетпро на входа на стадион Лазур.
Призоваваме всички посетители задължително да носят със себе си документи за самоличност.

Очаквайте скоро и последни новини за групите, тяхното пристигане в България и подробности за престоя им у нас.

Билети за Summer Chaos 2016 могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 9.08.2016 15:38:22 отговори + 4 11
"Наближава май-мащабното рок събитие за това лято - фестивалът Summer Chaos 2016..."

Пхахахахахахаха! Рок събитие... а групите - рапъри, лаптопаджии и емота

Exploited най-много се доближават до рока, но една птичка пролет не прави. Bullet For My Valentine дори няма да ги коментирам що за позьори са. Само хленчат колко са нещастни. Можеше да е по-зле. Можеше да извикат Limp Bizkit. Миналата година поне имаха една рок група в лицето на Godsmack...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.08.2016 16:14:02 + 7 4
Точно така. За чугунени и празни глави като твоята Аморфис изобщо не са рок. Ама никак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.08.2016 21:13:05 + 0 8
За какви Аморфис става въпрос, че нещо не ги виждам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 9.08.2016 21:58:48 + 6 2
Показваш отново пълна липса на мозък. Ако не помниш какво си казал/написал - върни се и прочети. Или и за това нямаш умствен капацитет? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".