Остават два дни до концерта на URIAH HEEP в Ямбол

31 май 2018, 16:15 ч. 1535 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

По-малко от 48 часа остават до концерта на URIAH HEEP в Ямбол. Култовата британска група ще забие на централния площад в града на 2 юни вечерта. Концертът е по повод празника на Ямбол е с вход свободен за жителите и гостите на града.

За изявата си тук „Юрая Хийп“ пристигат със специален екип, включително тон-режисьор, специалист по сценичното осветление, тур-мениджъра на групата и др. За обезпечаването на перфектен звук по време на концерта към България вече пътуват два буса с апаратура от Великобритания.

Част от състава и специализираният екип пристигат още утре, а самият основател на групата Мик Бокс ще акустира в Ямбол в деня на концерта. Събитието е с начален час 20.00. „Ще бъде фантастично шоу!“, сподели легендата преди няколко дни в специално видео. „Юрая Хийп“ са подготвили едни от най-емблематичните парчета, превърнали групата в класика в историята на рока. Easy Livin, Wizard, Gipsy, Sunrise, Look at Yourse и разбира се, мега-хитът July Morning, са сред селекцията за концерта в Ямбол.

Преди „Юрая Хийп“ на сцената ще излязат „СТЕНЛИ Live“. Станислав Сланев – Стенли (вокали), Иво Чалъков (китара), Стефан Попов (ударни) и Димитър Ковачев – Фънки (бас-китара) ще представят емблематични хитове на една от най-обичаните български групи – „Тангра“, както и авторски парчета. „Бъди какъвто си“, „Жулиета“, „Любовта, без която не можем“, „Нашият град“ са сред култовите родни класики, които формацията е подготвила от репертоара на „Тангра“. В програмата на СТЕНЛИ Live са включени още любими хитове като „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Да летим над града“ и др.

Десетки хиляди фенове от цяла България се очаква да пристигнат за мега-концерта в Ямбол. За улесняване достъпа до централния площад и ефективно използване на паркинг-зоните, е въведена специална организация за насочване идващите на събитието.

 

още за:

Uriah HeepЯмбол


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Глупав трол 31.05.2018 16:53:40 отговори + 2 2
Тези бият и Таржа по брой идвания у нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 31.05.2018 16:16:51 отговори + 4 2
Ямбоол... е градът. Ямбоол... е стилът Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".