Членове на DEEP PURPLE, GHOST и др. ще участват в церемонията по връчване на "Polar Music Prize" на METALLICA

31 май 2018, 14:49 ч. 1330 / 9 1
пред./следв.

   През февруари ви съобщихме, че американските метъл великани METALLICA ще бъдат наградени с престижната шведска "Polar Music Prize".

   Стана ясно, че Ian Paice и Roger Glover от DEEP PURPLE ще прочетат речта по време на връчването на приза. Традиционно програмата на церемонията включва шведски музиканти, изпълняващи композиции на лауреатите, като тази година това ще бъдат членове на GHOST и CANDLEMASS, които ще изсвирят песен на METALLICA.

   Събитието ще се проведе на 14 юни в стокхолмската "Konserthuset", а специално  участие ще вземат Dennis Lyxzen (REFUSED) и Mikkey Dee (екс-MOTORHEAD, SCORPIONS) с изпълнение на парче, написано специално за предстоящото мероприятие. Програмата ще завърши с вечерен банкет, който ще се проведе в местния "Grand Hotel".



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кьор софра 31.05.2018 20:11:59 отговори + 5 7
иначе казано, ще пият и ядат на шведска маса.
За следващото гостуване в Бългейриь, ще ни изсвирят кавър на Шушана.
Е,ее развалих изнанадата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".