Остават три дни до първото издание на "Sofia Live Festival"

14 юни 2021, 08:23 ч. 917 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават само три дни до първото издание на Sofia Live Festival

Откриваме летния фестивален сезон на 18, 19 и 20 юни на Колодрума в Борисовата градина

Подробната програма на първото издание на Sofia Live Festival, който ще се проведе на 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021г. на Колодрума в Борисовата градина, вече е ясна.

На 18-ти юни на сцената ще се качат Мила Роберт, Druga Planeta, Стругаре и Жлъч, Григовор, Гена.

На 19-ти юни невероятнатa Жулиета Интергалактика, добре позната от екстравагантното електро парти “We Like Kitsch”, ще подгрее публиката подобаващо преди на сцената да се качат Les animaux sauvages, ПИSТАМАШINA и Анимационерите.
В лятната неделна вечер на 20-ти юни, ще имаме удоволствието да чуем hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y, а за доброто настроение преди тях ще се погрижи DJ JiJo.

Вратите и в трите фестивални дни ще отворят в 16.30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18 ч.

Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня. На терена ще има барове, места за хранене, зони за изкуство, книги и мърчандайз – всичко необходимо, за да не се налага на феновете да излизат от фестивалната зона.
Достъпът на всички малолетни и непълнолетни лица, ще бъде позволен само с придружител, попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://www.sofialiveclub.com/contact/ и билет. Деца под 10 години влизат без билет. Декларация може да бъде получена и на входа на Колодрума в дните на фестивала, но така ще трябва да бъде попълнена на място, което ще забави влизането. Затова препоръчваме предварително попълване на документа, за да се избегне забавянето на входа. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация.
Ако тръгвайки към фестивала все още не сте си закупили билет, разбира се можете да го направите на място, където цените ще са 25лв. за един ден и 60 лв. трите фестивални дни. Ако пък искате да се възползвате от по-ниските цени - 20лв. за един ден и 50 лв. за трите дни, можете да го сторите до 17-ти юни в мрежата на Eventim.

Фестивалът не се изчерпва в рамките на програмата на Колодрума, а продължава и вечерта с афтърпарти и 3-те вечери в бара, който никога не спи. Заповядайте на ул. „Гурко“ 21 при нашите приятели от бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна. Там ще пием коктейли до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет.
Фестивалът е подкрепен от Министерство на Младежта и Спорта и Столична община.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/

 

още за:

Sofia Live Festival


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


tujct 15.06.2021 18:26:45 отговори + 0 0
отврате Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 14.06.2021 13:24:25 отговори + 16 4
какво общо има с рока този фестивал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 14.06.2021 16:53:01 + 1 3
Повече отколкото имат G.O.T. или L.O.R. на концерт, но и те се споменават от време на време (концертите и новините за Елтън Джон няма да ги коментирам изобщо...). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 14.06.2021 18:48:47 + 5 2
Отделни групи имат общо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3-4 14.06.2021 11:13:53 отговори + 5 6
3 дни, ако днес не се брои. С днес остават 4. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Много важно 14.06.2021 12:38:08 + 8 3
Много важно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".