Местят първите два дни на "Sofia Live Festival" на закрито заради лошото време

17 юни 2021, 09:56 ч. 514 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С голямо съжаление трябва да обявим, че поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, се наложи да вземем трудното решение да преместим първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала Sofia Live Festival на закрито в Sofia Live Club.

Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, разполагаме с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за двата дни. В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остават много ограничено количество в мрежата на Eventim.
Обещаваща е прогнозата за неделя 20-ти юни, затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушане на Колодрума. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20лв., а на място ще са 25лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без промяна в часовете.

Всички закупени билети ще важат без презаверка.

Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16.30ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.

Афтърпартито и 3-те вечери остава при нашите приятели от бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна и ще продължим до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.

 

още за:

Sofia Live Festival


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


******* 17.06.2021 14:01:06 отговори + 2 0
Баси Опашатата ЛЪЖА!
Какви гръмотевици, какво най-добро място за жива музика! АМАТЬОРИ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".