Остават три дни до "Summer Chaos Festival", деца до 10 години влизат без билет

12 юни 2015, 11:06 ч. 1197 / 3 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Броени дни делят българската публика от рок събитието на това лято - Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион Лазур в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света - Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard!

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15:00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

- Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион Лазур откъм ул. "Димитър Димов"
- Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и прзвостоящи за заона Front of Stage - Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков"
- Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15 - Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков"

Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите провостоящи сектори, докато тези от Front of stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискан повторно.
Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на Тикетпро - http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и попълнена предварително или това да стане на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.

В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие! Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията.

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества. Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото и видео заснемане.

Групите - участници на Summer Chaos festival 2015 ще излязат на сцената в следния ред:

15:30 - 16:15 - THE POMORIANS
16:45 - 17:45 - BIOHAZARD
18:15 - 19:15 - AMORPHIS
19:45 - 21:00 - PAPA ROACH
21:30 - 23:00 - GODSMACK

Интересът за събитието е огромен! Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и партньорската мрежа в цялата страна.

 

още за:

Summer Chaos Festival


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


aнти-елек 12.06.2015 15:28:53 отговори + 1 2
Стига мрънкайте бе ******** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахх 12.06.2015 13:17:36 отговори + 8 0
Ей, добре, че с водата и храната ще ви дръпне бизнеса. Като в чалготека правилата, с тази разлика, че е на слънце цялата история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Садомазо 12.06.2015 12:41:54 отговори + 3 2
Бургас ще е центъра на гафовете и недоразуменията през тази година!
На Гани (ex-MOE) и Петров(ex-B.E.C) София им отесня и ще мачкат здраво
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".