Освободиха DECAPITATED от ареста, очакват процеса

13 дек 2017, 10:50 ч. 1022 / 8 2
пред./следв.

   Rafal Piotrowski, Hubert Wiecek, Waclaw Kieltyka и Michal Lysejko - четиримата членове на полската дет метъл банда DECAPITATED - са били освободени от ареста в Спокан, Вашингтон след като са внесли гаранция от по 100 000 долара за всеки.

   Както знаете, квартетът е обвинен в отвличане и групово изнасилване на фенка в тур-буса си след концерт в Спокан на 31 август. Четиримата отричат обвиненията. Съдебният процес е насрочен за 16 януари. 

   Още преди няколко месеца DECAPITATED отмениха всичките си планирани концерти, независимо колко напред във времето са. Така те отпаднаха от шоуто на KREATOR и DAGOBA в София през януари и ще бъдат заместени от сънародниците си VADER.

 

още за:

Decapitated


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Четящ 13.12.2017 21:32:17 отговори + 0 0
Не са плащали гаранция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 13.12.2017 14:09:11 отговори + 2 0
Имате малка грешка в заглавието. Иначе с бандата дано всичко се оправи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".