Отбелязват рождения ден на Jimi Hendrix тази сряда в "Rock It"

25 ное 2013, 19:18 ч. 181 / 4 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   На 27 ноември, тази сряда от 21.00 часа в RockIT ще бъде отбелязан 71-ият рождения ден на Джими Хендрикс - един от най-великите китаристи за всички времена! В събитието ще вземат участие двете най-изявени български трибют банди Purple Haze (София) и Jimmy’s Band (Пловдив).

   И двете групи са много добре познати от множеството клубни и фестивални участия.

   „Purple Haze” е тричленна група, своеобразен „сблъсък” на генерациите – Явор Деспотов(26 г), Росен Паскулов(46 г) и Джим Хоукинс(66 г). Името на групата идва от едноимения първи световен и смятан за една от най-великите песни на Джими Хендрикс.

   „Jimmy’s Band” е пет годишна група създадена от Румен Куртев (Джими) китари и вокал, който е силно повлиян от Хендрикс още от дете. Членове на групата са Симеон Гърнев бас и Крис Желев ударни. Миналата година бандата записа и първия си авторски албум „In the club”, състоящ се 10 песни повлияни от музиката на шейсетте и седемдесетте години на миналия век съчетани с модерно звучене.

   Тази сряда, само ден преди първото гостуване на Anneke van Giersbergen в столичния RockIT – едно уникално шоу от две колкото еднакви, толкова и различни групи обединени от духа на великия Джими Хендрикс!

   Начало: 21.00 часа , вход 6 лева.

още за:

Rock It


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.11.2013 20:00:51 отговори + 0 0
Идеално сряда вечер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".