Вижте кои спечелиха покани за концерта на Anneke Van Giersbergen

25 ное 2013, 10:36 ч. 804 / 10 4
пред./следв.
Приключи играта на "BGTSC", "Rock It" и "Metal Katehizis", с която дадохме възможност на двама от вас да спечелят покана за концерта на Anneke Van Giersbergen на 28 ноември в София. Близо 150 души опитаха късмета си. По-долу са имената на двамата късметлии. На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако виждат името си, но не са получили имейл, да се свръжат с нас за доуточнение.
Анита Йончева
Десислав Стоянов
Игра


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.11.2013 12:41:46 отговори + 0 0
Вокалистката Anneke van Giersbergen напуска THE GATHERING, прави нова група
(05.06.2007 22:01:50)

Вокалистката на холандците THE GATHERING Anneke van Giersbergen е взела решение да напусне групата и да потърси нови житейски и музикални цели. След всички чудесни години, прекарани в бандата, през последните 12 месеца Anneke е усетила нуждата да се посвети на семейството си и на себе си, като тя окончателно ще се раздели с THE GATHERING през месец август. Останалите музиканти изразяват съжаление, но и съобщават, че подготвят нов материал с женски и мъжки вокали, а през 2008 г. ще издадат нов албум.

Малко по-късно стана ясно, че Anneke van Giersbergen сформира нова група, наречена AGUA DE ANNIQUE. Фронтдамата е работила с нея през последните 6 месеца и още през есента на тази година ще излезе албумът им "Air". Съставът на AGUA DE ANNIQUE е:
Anneke van Giersbergen - вокали/пиано
Joris Dirks - китари/вокали
Jacques de Haard - бас
Rob Snijders - ударни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2013 12:39:44 отговори + 0 0
Дано да питаш за печелившата щот си много зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2013 12:29:40 отговори + 0 0
Коя е таз? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2013 11:20:19 отговори + 0 0
Още 3 дни ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".