Откраднаха паспортите, портфейлите и телефоните на SAXON в Швеция

3 юни 2017, 05:57 ч. 1378 / 6 4
пред./следв.

   Британските NWOBHM легенди SAXON се разделиха с паспортите, портфейлите и мобилните си телефони, откраднати от съблекалнята им в бекстейджа на фестивала "U Rock" в Швеция на 1 юни. Музикантите от бандата могат да отпътуват извън страната, но някои от членовете на екипа им - не.

   SAXON коментират, че засега не успяват да проследят телефоните и се надяват полицейското разследване да даде резултат. Има и свидетел на престъплението, като за Biff Byford и компания е важно извършителят да бъде заловен преди да удари отново.

 

още за:

Saxon


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 3.06.2017 14:10:03 отговори + 8 1
Нема да се учудим ако са и наши мангали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.06.2017 19:41:54 + 5 0
Няма начин - тогава просто щяха да кажат, че са българи, и нямаше да ги крият. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stnr 3.06.2017 13:07:05 отговори + 9 3
Няма Швеция, това е вече Шведистан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стохи 3.06.2017 11:28:20 отговори + 18 1
.....Ха,ха,ха-макар че ни спестяват инфото КОЙ е крадеца,всички се досещаме ,че това е някой от НОВИТЕ шведи,нали??!!....
Може би,за да не го обидим или пък-недай Боже- да не го травмираме,горкото животно..........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".