Евакуираха германския фестивал "Rock am Ring" заради терористична заплаха

3 юни 2017, 06:14 ч. 2428 / 2 6
пред./следв.

   Над 80 000 зрители на германския фестивал "Rock Am Ring", който се провежда в град Нюрбург между 2-4 юни, са били евакуирани заради терористична заплаха. Организаторите и полицията са помолили феновете да напуснат зоната на събитието спокойно и организирано. Провежда се разследване.

   Има вероятност по-късно днес "Rock Am Ring" да продължи по разписание и при засилени мерки за сигурност. Големите хедлайнъри на събитието са RAMMSTEIN, DIE TOTEN HOSEN и SYSTEM OF DOWN.

   Лошият късмет на фестивала продължава. Гръмотевични бури и светкавици, които раниха десетки хора от публиката, помрачиха предишните две издания на "Rock Am Ring". През миналата година по тази причина третият ден на събитието бе отменен.

 

още за:

Rock Am Ring


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kiro skalata 4.06.2017 21:36:39 отговори + 2 0
*** за чалмите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми 3.06.2017 21:58:53 отговори + 0 2
Точно така Ava такъв ще бъде дневният ред на такава държава. С подобни прояви засягат чувствата на мюсюлманите. Преди година бях в Кьолн и пастор а на прочутата катедрала ми каза, че вече не пускат големия орган защото обиждал гостите на Меркел превзели центъра на града Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.06.2017 19:21:10 отговори + 3 0
И какво като ги спипа публиката? Ако са опасани с експлозиви, няма да е много доволна да ги смаже от бой. Разбирате ли колко сме прецакани? Терористите така могат да заплашат всеки един концерт. Интересно кога хората ще се усетят, че това не може да продължава и трябва да се направи нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радикал Батал 3.06.2017 10:07:43 отговори + 21 1
Абе кога ли някои мазни атентатори ще имат късмета да ги спипа публиката я на метъл концерт, я на футболен мач и да ги смаже от бой до неузнаваемост, "с камъне и дърве", така както тия уроди наказват жените си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми 3.06.2017 08:52:57 отговори + 9 25
Като гледам кои са групите, не е голяма загуба. А и преди всичко е сигурността. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AVA 3.06.2017 14:45:52 + 8 2
Точно така, Еми! Много по-важно е, че според теб тези групи не струват, отколкото фактът, че метъл фест е обект на терористична заплаха. Благодаря, че сподели мнението си, безценно е за всички нас, особено под подобна новина!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".