Отлагат делото за името на QUEENSRYCHE за януари

3 сеп 2013, 11:34 ч. 383 / 4 3
пред./следв.
Съдът в САЩ е удовлетворил молбата на Geoff Tate за отсрочка за насрочения на 18 ноември съдебен процес, който трябва да реши кой да притежава правата върху името на QUEENSRYCHE. Новата дата е 27 януари 2014-а. Tate, който бе изгонен скандално от бандата, след като беше неин фронтмен повече от 30 години е заявил, че се нуждае от повече време, за да събере доказателства и да осигури присъствието на 80 свидетели, които да подкрепят тезата му. Както знаете, до окончателното решение на съда и двете формации - с Geoff Tate и с Todd La Torre могат да използват името QUEENSRYCHE. Първият заведе дело срещу бившите си колеги през юни 2012 г. Wilton, Rockenfield и Jackson отговориха с контрадело, в което обвиняват Tate, че е пречил на творческия процес в групата, държал се е агресивно, а неговата съпруга и мениджър Susan Tate е прилагала "съмнителни бизнес практики". Нападките на старите колеги на певеца не спират дотук. Те го обвиняват и в "дъмпинг" и снижаване нивото на марката на бандата. Според тях, той наема посредствени музиканти, които не мога да изпълняват музиката на QUEENSRYCHE на ниво, а и непрекъсно сменя членовете на своята банда. Също така, Tate подбива цената на концертните хонорари на групата, предлагайки на промоутърите да свири само срещу 10 000 долара за вечер. Докато паралелната формация се старае да запази реномето на QUEENSRYCHE и не сваля своя хонорар под 20 000 долара.

   Очакваме развръзката с интерес. Любопитен е и казусът какво ще се случи с албумите, издадени от двете групи с еднакво име през тази година.
geoff tate
QUEENSRYCHE, Todd La Torre


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 4.09.2013 11:58:34 отговори + 0 0
Анонимен - 2013-09-03 20:45:17
Соломоновски - едната група да се кръсти Queens, а другата - Ryche и готово!
---------------------------

Да - Тейт и ко да са Queens, па за другите да остане Ryche
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2013 20:45:17 отговори + 0 0
Соломоновски - едната група да се кръсти Queens, а другата - Ryche и готово! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 3.09.2013 12:13:11 отговори + 0 0
Верно, остава от някъде да цъфне и ДеГармо с The Real Queensryche и да стане пълен купон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".