Отлагат церемонията по въвеждане на "Випуск 2020" в Залата на славата на рокендрола

13 мар 2020, 06:42 ч. 468 / 7 1
пред./следв.

   С над 1000 официално известни случаи на заразяване с коронавируса COVID-19 и Съединените щати се присъединиха към държавите, които налагат редица рестрикции за ограничаване разпространението на опасността от пандемията.

   Церемонията по въвеждане на изпълнителите, събрани във "Випуск 2020", която трябваше да се състои на 2 май в Кливланд, е отложена за неопределена дата.

   Сред имената на новите групи и музиканти са: NINE INCH NAILS, DEPECHE MODE, THE DOOBIE BROTHERS, Уитни Хюстън, T.REX, Notorious B.I.G. и др.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Antique 13.03.2020 20:44:41 отговори + 2 0
Не е голяма загуба. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".