Отлична оценка за IRON MAIDEN на изпита по съвременен и класически хеви метъл

5 юни 2007, 00:43 ч. 903 / 6 271
пред./следв.
Третият път наистина е за щастие. В това се увериха между 25 и 30 хил. зрители на стадион "Локомотив", София във вечерта на 4 юни 2007 г. - Денят в който, след едно непълноценно гостуване с Blaze Bayley зад микрофона и един отменен концерт поради контузия на Janick Gers, IRON MAIDEN най-сетне свириха пред българска публика в пълната си сила.
   Времето пощади феновете и през целия ден и в продължение на концерта не падна нито капка дъжд, въпреки неблагоприятните прогнози. Самите MAIDEN не показаха пощада и изнесоха страхотно шоу, за което ще прочетете по-нататък в репортажа.
   В сутринта преди концерта излезе наяве и поредната манипулация на организаторите от "СМЕ" с билети за дългоочаквано от феновете събитие. Въпреки, че преди 20-ина дена те разпространиха официална информация, че пропуските за терена от 30 лв. са изчерпани, то вчера такива бяха пуснати в свободна продажба, но вече на цена от 40 лв. На самия стадион, в пространството зад отделената зона пред сцената, през цялото време имаше достатъчно свободно място, което да побере още зрители.

   Но, да се върнем на основното. През целия 4 юни из София можеха да бъдат забелязани множество хора с тениски на IRON MAIDEN, а в ранният и по-късен следобед те се затълпиха към квартал "Надежда", за да видят на живо една истинска музикална легенда. Влизането на стадиона ставаше с нормални темпове и безпроблемно и трибуните и терена бяха вече полупълни, когато към 19:30 ч. излязоха АХАТ. Те подгряха публиката за около 15-20 минути, изпълнявайхи хитове от "Походът" и завършвайки с извечната "Черна овца". Преди това Звезди обяви, че групата работи по нов албум и планира турне през септември.
   Дойде ред на щерката на Steve Harris - Lauren, която със своята група е дежурен съпорт на IRON MAIDEN на много от концертите им. За да покаже, че и големите грешат, както и че на тях може да се прощава. Мис Harris не притежава нито глас, нито запас от качествени песни, с които да успее да впечатли когото и да било от музикална гледна точка. Единствените стойности моменти от изпълнението й бяха тези, в които тя се навеждаше ниско, щедро показвайки пищното си деколте, но извън тях нямаше нищо запомнящо се. Ще й/им простим, защото по-късно на сцената излязоха самите Те - великите IRON MAIDEN, за да дадат каквото всички искаха от тях.

   В 21:00 "Девиците" започнаха изпълнението си, очаквано с "Different World" от последния си албум, в чест на който и на 25-годишнината от издаването на "The Number of the Beast", настоящото турне на MAIDEN носи името "A Matter of the Beast Summer Tour '07". Постепенно магията започваше и заклинанието окончателно завладя публиката, когато след "These Colours Don't Run" и "Brighter than a Thousand Suns", също от актуалната си творба, Bruce Dickinson и компания изпълниха "Wrathchild" от 1981 г.
   Специалната сцена бе украсена с типичния за последните турнета на IRON MAIDEN фронтови декор, а зад нея често се сменяха многоцветни пана, изобразяващи различни сцени "от живота" на талисмана на групата Eddie. За луда радост на публиката последва "The Trooper", а пременилият се в червен мундир и размахващ британското знаме Bruce направи изпълнението й още по-силно. В типичен свой стил фронтменът на MAIDEN не спря да се движи на сцената почти нито за миг и ту беше пред останалите музиканти, ту се качваше "на втория етаж" зад тях, където бе още по-ясно видим за публиката. "Сирената" не пропусна да поздрави България, споменавайки неведнъж, че този концерт е чакан 25 години, уточнявайки, че е станал възможен след като руснаците са си отишли от Източна Европа и не пропускайки да намекне, че предната вечер е опитал националната ни високоапкохолна напитка - ракия. А задължителното "Screa-a-a-am for me, Sofia!" прозвуча многократно.
   Темпото бе леко забавено с "Children of the Damned", както и с откриващата част на "The Reincarnation of Benjamin Breeg", след което бандата отново избухна във фойерверките от три китари, бас и ударни, плюс неповторимите вокали на Bruce Dickinson. С петото изпълнено парче от новия албум "A Matter of Life and Death" - "For the Greater Good of God" вече всички знаеха, че от там нататък ще следват само стари класики. Първа дойде "The Number of The Beast" и по време на нея лирическият герой от текста й се разходи на сцената, олицетворен от триметрова рогата кукла, чиито очи проблясваха зловещо. Ако и повечето хора да са смятали, че "Звярът" ще им донесе най-голяма радост, това всъщност се оказа че направи следващото парче - "Fear of the Dark". То бе съпроводено от игрива плетеница, създадена от сценичните прожектори и публиката буквално изпадна в екстаз. Bruce услужливо я освети с военен прожектор, за успокоение на тези, които биха изпитали страх от вече настъпилия пълен мрак. С "Run to the Hills" и "Iron Maiden" приключи същинското изпълнение, а освен това видяхме Eddie да излиза от появил се с гръм танк (доста далеч от истински такъв) и в ролята на пехотинец. Неминуемият бис се превърна в нелеко изпитание за Bruce Dickinson, тъй като в сложните вокални партии на "Two Minutes to Midnight и "The Evil that Men Do" на моменти гласът му се губеше. Но както казахме още в началото - на големите може да се прощава, особено когато те ни завладеят по такъв начин с едни от най-любимите песни на всеки метъл фен.
   Звукът на стадиона, макар и не много силен, бе сравнително добре балансиран и позволяващ пълна наслада от звучащите MAIDEN-класики.
   Концертът завърши с "Hallowed Be Thy Name" и така българските фенове са с една сбъдната мечта повече, а тъй като астрономически още е пролет, можем да кажем, че горещото концертно лято тепърва предстои.

iron maiden



Коментари   (271)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


No comment 24.06.2007 11:40:27 отговори + 0 0
No comment поздравява всички Maiden фенове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden Fen 19.06.2007 19:04:57 отговори + 0 0
Браво на Angwendil Ithilion.
И аз се изкефих максимално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angwendil Ithilion 19.06.2007 16:16:19 отговори + 0 0
Много се забавлявах, четейки изказванията. За сравнение - през 1995 концертът бе 110 мин., в сгорещена зала, с публика, която тогава знаеше за какво е дошла/а сега, 2007, определено имаше неориентирани/, но беше с Блейз. В Белград на 14 март пяха една песен по-малко, отколкото в София през юни/нямаше я Children of the Damned/, а и сръбската публика е далеч по-зле от нашата. Сръбската организация също бе ужасна.Ерго - концертът си беше окей, аз се изкефих и дори шоуто бе по-добро от това, което очаквах. Моята дружина бе изцяло същата като през 1995 плюс немалко хора от тайфата, пропуснали Блейз-концерта. И всички сме доволни.
пп - а какво ще кажете за ония роудита, дето избичиха Highway to Hell още преди Ахат? Страшни пичове небрежари!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 19.06.2007 15:39:06 отговори + 0 0
Супер Критик,пак ли ти,бе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maiden Fan 15.06.2007 12:27:21 отговори + 0 0
Мейдън са най-великата група на света.Който твърди обратното не разбира от рок музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 14.06.2007 23:08:53 отговори + 0 0
Спрете с обясненията и "любезностите"! По-нататъшни такива ще бъдат изтривани!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 14.06.2007 23:07:16 отговори + 0 0
...Айде още един много разярен метълягя..!!Ейй,Каруцар Селски,не слушам чалга ,нито ми пука от задръстеняци като теб ед ли си че зет ли си не тъ знам къв си точно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.06.2007 22:52:42 отговори + 0 0
m/ o_o m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ed Hunter 14.06.2007 22:38:56 отговори + 0 0
Абе супер критик ли си,супер кибик ли си не те знам,но я по-добре си трай като не ти разбира тъпата глава от музика.Слушай си там тъпата чалга или квото си слушаш там и не се опитвай да разсъждаваш, защото не ти се отдава.Ти беше ли там, че да ръсиш мозък.Спестил си си парите нали-кво тогава се притесняваш.Пази си ги за Азис и други фолк величия.А Мейдън ги остави на мира-защото те са това,което твоите псевдо чалга или не знам кво си "звезди" никога няма да бъдат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо Шамара 14.06.2007 15:23:36 отговори + 0 0
е мен пъ ме изкефи супер много , на кой не му е харесало никъв фен не е на Мейдън , айде делегация , и си праа кво си искам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


super kritik 14.06.2007 13:11:33 отговори + 0 0
Мейдън можеби са велика група,но концерта им в София със сигурност не може да се нарече велик.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 14.06.2007 13:07:52 отговори + 0 0
...ей Ванчо..,по спокойно го давай уа..Хайде да спорим без да се псуваме..?Какво ще кажеш?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 14.06.2007 12:07:55 отговори + 0 0
********************, тва беше най - великия концерт , уе марда , ти като не си ходил даже кво дрънкаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 14.06.2007 10:42:50 отговори + 0 0
До всички които не спират да обясняват колко"страхотен бил концерта и колко ввелики били Мейдън".... ..Вие сте сторили страхотна грешка отивайки да пълните гушите на тез селянил.Направо сте се прецакали ,ама понеже сте дали по 50 кинта за билет не ви отърва да си го признаете .Един от най-вялите и слаби концерти за сега в България,това е истината за съжаление и стига сте бълвали кухи хвалби... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 12.06.2007 13:33:41 отговори + 0 0
И на мен ми хареса концерта.Звукът можеше да бъде и малко по-силен;най вече заради тези отзад;ама не беше и слаб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ed Hunter 12.06.2007 11:07:03 отговори + 0 0
Браво Орльо!Добре им го каза.Абе някои хора си мислят,че Мейдън трябва едва ли не на колене да им паднат и в тази поза да свирят.И сигурно пак ще има недоволни.
Концерта беше велик.На който не му харесва да не ходи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орлин Колев 11.06.2007 22:30:50 отговори + 0 0
))

Имаш право!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2007 22:02:34 отговори + 0 0
бе как може некой да се казва Жаник Гърч и да не му грешат името - не'нам.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орлин Колев 11.06.2007 21:59:07 отговори + 0 0
Моля, моля! Без грешки не може, но точно тази ми се стори доста фрапираща. Както и да е...

Няколко интересни момента от дневника на Rod Smallwood (мениджъра на групата). Някой ако поиска, ще ги преведа.

"We were supposed to play there in 2003 at the same Lokomotiv football stadium but although the date was confirmed the football club took the venue back as they had a rearranged fixture and we were unable to reschedule it on that tour."

[след коментар, че е разочарован от ниската посещаемост в Словения] "Anyway Sofia was back to normal for Eastern Europe-- about 28,000 and what a sensational audience. Everyone giving it everything throughout the show."
Браво!

"Popular Bulgarian band Ahat opened and were really very good. They should try to play more dates outside Bulgaria."

"For a second gig the guys were well on form and everything seemed to work well although l found out after they were not particularly happy with the onstage sound but when have l not heard this at the start of a tour!!"

"As l said before it's the first time that Maiden with Bruce have played here, though Steve has good memories of the gig with Blaze in 95, and the audience were well up for it. As soon as they opened the doors, a bit late due to the delays on the trucks, the kids stormed in straight to the barrier and started the MAIDEN -- MAIDEN chants , and that was about 3 hours before we went on. Again a very young audience overall and what we are finding pretty well everywhere nowadays (even including the UK!) -- a lot of girls , and a lot of very pretty ones at that."

[за концерта в Острава два дни по-късно] "The audience was terrific and all went very well and any on stage sound problems had been resolved although Bruce thought his vocals were a bit rough as his voice was a bit blown from the previous two shows when he had to force it a bit when he couldn't hear himself properly."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Про-Рок 11.06.2007 21:40:22 отговори + 0 0
@Орлин Колев
Благодарим за поправката. Опитай ти да напишеш репортаж по-малко от един час, след като е завършил подобен концерт, без грешки и вече ще знаем, че не сме най-великите :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Орлин Колев 11.06.2007 21:31:55 отговори + 0 0
@Про-рок: Браво, бе! Не пропускате случай да тръбите наляво и надясно че сте най-великите, ама не можете да напишете Janick Gers правилно! Нямам думи...

@останалите:
1. Iron Maiden НЕ правят тези концерти само за пари. По програма през 2007-ма година те щяха да си взимат почивка, но вместо това решиха да направят още едно турне и да свирят (освен на няколко фестивала) на места (ОАЕ, Индия, Сърбия, България и др.) където не са свирили от години (или въобще), за да могат феновете им да ги видят. Правят го за феновете, НЕ само за пари - тоест, заради ВАС.

2. Относно това, че Iron Maiden се крепели на стара слава. През зимата свириха целия A Matter Of Life And Death, а сега махнаха няколко парчета от него и сложиха класики, заради феновете, които нямат възможност да ги виждат редовно - тоест, заради ВАС.

3. Аз не бях в София, бях в Ludwigshafen четири дена по-късно и ми се стори, че наистина концертът беше малко рутинен, може би и в София да е било така. Аз лично им прощавам. Само те си знаят какво стои зад това, може да имат някакви сериозни лични проблеми, но професионализмът им налага въпреки това да излязат да свирят - заради ВАС.

Така че не се оплаквайте.

По принцип Iron Maiden свирят Абсолютно едни и същи песни на всеки един концерт от турнето. Ако не се лъжа, последния път, когато са свирили бонус, беше преди 7 години в Англия към края на Brave New World турнето, когато свириха Out Of The Silent Planet. Така че ако някой е очаквал, че в България са щели да направят такова нещо, просто е имал много погрешни очаквания - не го направиха нито в Сърбия, нито в ОАЕ, нито в Индия.

Аз за съжаление нямах възможност да присъствам на концерта, но се надявам вие да сте показали на групата колко много значи тя за българските фенове. Защото ако искате да ги видите пак, и може би на по-добър концерт, това е начина.

Up the Irons!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2007 20:47:03 отговори + 0 0
а защо нямаше достатъчно "неверни" фенове купили билет по 50 лв.?
Нали тук ни обясняваха как с 30 нямало да можем да припарим до пред сцената - най-много да гледаме концерта от вън. И накрая - до нас опряха да не е празно отпред!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ed Hunter 11.06.2007 20:19:06 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-06-11 20:07:57
Ед - не каза това с единичен или с множествен оргазъм е съпроводено?


На който както му дойде.Някои може изобщо да не ги навести оргазъм ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2007 20:11:05 отговори + 0 0
хахаха ХАЙХ ХИТЛЕР! ТРУ МЕТЪЛ! - ебаси паляка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2007 20:07:57 отговори + 0 0
Ед - не каза това с единичен или с множествен оргазъм е съпроводено? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ed Hunter 11.06.2007 20:00:12 отговори + 0 0
Браво на No Comment.Евала брато.
Напълно съм съгласен с теб.Нека всички "верни фенове", толкова верни,че не спряха да оплюват най-великата банда на всички времена да не припарват повече на концерти-било то на Мейдън,било то на други групи.Да си стоят вкъщи,да си пуснат диска на който искат албум и да си слушат кристалния звук от може би перфектните си тонколони.И volume-то на макс-нали ви беше слаб звука!Даже знаете ли кво предлагам-понеже имаше много реване и стенания относно това, че Мейдън не са излезли още 2-3 пъти на бис-може да си връщате и повтаряте колкото пъти си искате парчетата им.Така всеки ще си направи собствен бис-един ще пуска Brave new world, други No more lies, трети Wasted years.Ей тва предлагам-и всички ще са доволни.Няма да има реване,няма недоволни.
А наистина верните фенове,следващия път (ако изобщо има такъв),когато Мейдън дойдат, на стадиона да има само наистина верни техни фенове,които ще пеят,ще се кефят от сърце и ще си тръгнат наистина ДОВОЛНИ, защото са присъствали на концерт на любимците си.И няма да си мислят дали звука не беше малко слабичък,дали Брус не пя малко вяло,дали изпълниха всички велики свои парчета и т.н.А само ще мълчат и ще преживяват мислено пак концерта-всяко движение на Брус и сие, всеки звук,всяко начало на дадено парче,куфеенето и незабравимата атмосфера на стадиона.И да си кажат-"ей тва беше!Ето заради това чувство си струва да живееш",забравили всички проблеми и несгоди.
Това беше лично мое мнение.Знам,че няма да променя виждането на много хора в този форум,но аз и не искам.Всеки има право на мнение.Но помнете едно- ТЕ СА И ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ.СЪС ИЛИ БЕЗ ВАС. Това е.
Long live Iron Maiden!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.06.2007 14:36:50 отговори + 0 0
No coment, браво, хубаво го каза!
А снощи пак умрях от кеф, като гледах Мейдън онлайн и знаеш ли какво-единствените разлики които открих са в броя на публиката и в това че ме нямаше там да усетя по-пълно емоцията.
Up the Irons!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

No comment 11.06.2007 13:39:14 отговори + 0 0
Интересно е да се види адската настойчивост на няколко души, които държат целия свят да знае, че не са останали доволни. Някои от тях се обявяват и за говорители на верните фенове и пр и пр. Е ДОБРЕ -разбрахме че не сте останали доволни. ДОКОГА ще ревете?Някакъв спестил пари, друг му обърнали червата на някакъв друг концерт, трети му се накривила шапката. И какво?
Само ще ви кажа - даже не приближавайте територията на верните фенове!Идея си нямате какво означава това.Плачете, ревете, слагайте точка на и-то и си избивайте комплексите до насита. Ако Мейдън се върнат утре, догодина и когато и да е, стадионът ще е дори по пълен от 4.06. А вие ще сте във вечната мизерна групичка на нещастните комплексирани ревльовци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

King of Metal 11.06.2007 13:17:07 отговори + 0 0
Ако някой си мисли, че старите и верни фенове на Maiden са се кефили на този концерт, много се льже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Скрудж 11.06.2007 08:29:56 отговори + 0 0
Супер се кефя че спестих около 100лв като не отидох на тоз концерт, сега ще мога да посетя с тях HEAVEN AND HELL и MOTORHEAD m/ m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nasbar 11.06.2007 00:03:28 отговори + 0 0
което показва професионалното шоу, което видяхме...е...никой нямаше да се разсърди на някоя и друга песен в повече или някой и друг ефект в повече, но това което чета тук, ме кара да мисля, че ние българите много често не оценяваме това, което имаме или получаваме и после само ревем... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nasbar 11.06.2007 00:01:19 отговори + 0 0
Ами в момента в нет-а върви онлайн концерта им в Донингтън Парк и до този момент нищо различно, освен 100-те хиляди души там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

коле 10.06.2007 23:41:59 отговори + 0 0
епа и аз от толкова ги чакам - не съм ревал щото тва е метъл не депресия. ама верно звука беше слаб - за 1000 човека отпред добре. ами останалите 23-24000. и кой ги озвучи че ми е интересно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ed Hunter 10.06.2007 01:25:58 отговори + 0 0
Абе смотаняци!
Престанете да плюете Легендите.Концерта беше ВЕЛИК.С изключение на ниската сцена-аз лично бях точно пред прожекторите и почти нищо не се виждаше освен вдигнати ръце.Но си изкарах чудесно.Беше размазващо.Чакам този концерт от 11 години.Толкова пъти съм си представял как ако съм на концерт на Мейдън ще се разрева от кеф.И на 4 юни това се случи.Просто когато излязоха нещо ме стегна за гърлото.В този момент бях най-щастливия човек на света.А след това беше куфеене до припадък.Брус беше велик.Другите също.След концерта бях без глас,но супер доволен.Най-великото нещо,на което съм бил.Що се отнася до сравнението между качеството на концерта на Мейдън с други групи мога да твърдя,че не беше по-лош от тези на Whitesnake,Metallica,Purple,Dio,Europe на които съм присъствал.Надявам се на 30 юни да откачим и с Кралете в Каварна.Ще се видим там.
Long Live Iron Maiden
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ o_o \m/ 9.06.2007 20:47:29 отговори + 0 0
Модераторите, не знам защо ми триете постовете, не искам да обиждам никого - просто съм невероятен фен на Мейдън и си изкарах незабравима вечер! Не се надувам, вярно че билетът ми беше от 50 лева, но исках да бъда колкото се може по-близо до любимата си група! Както и да е, ако някой взима нещата на сериозно, съжалявам. Изсипаха се какви ли не обиди, дори и за роднини... Не е честно! Просто концертът си беше повече от ЯК! Спирам с постовете вече, защото виждам че явно няма смисъл да вървиш срещу вятъра. ВИВА МЕЙДЪН! m/ o_o m/ UP THE IRONS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


\m/ o_o \m/ 9.06.2007 11:28:37 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-06-08 22:59:10 Дами и господа, наслаждавайте се на тъпите изказвания на дребните богомолки като ей тоя хлапак! Не струвате нищо, ей! Те затова никога никоя група няма да идва тука! ха-ха-ха смеееееееех! а който си е фен и слуша Мейдън от 9-годишен много ясно, че ще си вземе билет за най-отпред! Ама така е! На деца няма какво да им се обяснява, не прихващат! ...за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 22:59:10 отговори + 0 0
глупости - на моторхед и кенибъл ми изкараха червата и си се чуваше всяка песен коя е отчеливо и ясно. и на слейър беше така. ебахти металягите - готино им ако звука им е като в опера и да се "наслаждават" и да броят нотите. а тоа мазохист, като че ли се кефи че билета му е скъп - ми браво - следващия път ше свършиш на килима от кеф, ако билета ти е 500 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

звукаря 8.06.2007 22:44:06 отговори + 0 0
Като ви гледам коментарите качествен звук означавал "всичко до дупка така че да ти изкара червата от корема и да ти пръсне тъпанчетата от болка", ама никой не се сеща че колкото по мощен е саунда, толкова по неразбираем е-физиологическа особеност на човешкото ухо. Така че по-слабия звук е по-качествен, ако искаш да разбереш нещо от музиката, а не само да се чудиш "това коя песен беше". Ама иначе след всеки концерт с набичен до дупка звук всички мрънкате че гаден бил звука...ми как няма да е.
BTW, от всички с които говорих (и фенове и нефенове) само тези във ВИПа се оплакаха че мажел звука, другите-доволни (аз също)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ o_o \m/ 8.06.2007 19:54:09 отговори + 0 0
"Kalandor" и "Анонимен - 2007-06-08 14:29:28" - СМЕЕЕЕХ! СМЕЕЕЕЕХ! Аз на колко трябва си слушам музика! Вие не ми берете гайле! Аре! Вонка! Поне като сте си купили билетчета от по 30 лева нема да се оплаквате! Аре, чиба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 19:24:00 отговори + 0 0
Еми според мен никъде по белия свят няма концерт на Мейдън с цена 15 евро .. нали се сещаш ... Критико многознаещ. Кефиш, кефите ме всички разбирачи, вече споделих, че не заслужавате големи групи, по-известни от средностатистическите метъл титани Мановар .. примерно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 8.06.2007 17:26:26 отговори + 0 0
m/ o_o m/ - тъкмо си представих 30000 човека в зоната за билети от по 50 лева. Спшоред теб илиза, че концерт имат право да слушат само тея дето са взели най-скъпите билети.

А до другия анонимко дето пише там някъде, за очакваниятана друг Рок ин Рио. Не. Хората очакваха Рок ин София. Очакваха Мейдън да им откъснат главите направо. И именно там е проблема, че остана a night to remember само за дай-хард феновете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 15:39:56 отговори + 0 0
Fuck the irons сестро! Да живеят всеядните помияри! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По малък критик 8.06.2007 15:35:29 отговори + 0 0
Up the Irons братя!И вън мрънкачите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

окървавена бухтичка 8.06.2007 14:42:56 отговори + 0 0
ми да то беше много яко. поне така ми стана ясно от коментарите. аз не отидох обаче следващият път ще съм там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 14:29:28 отговори + 0 0
нали - оня щото по цял ден слуша тихо музика че тате бие с колана и са му се струва МОЩЕН саунда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2007 13:51:36 отговори + 0 0
те толкова си бяхте зели по 50 лв, че трябваше да пускат 30сетарките отпред, за да не е празно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ o_o \m/ 8.06.2007 13:36:30 отговори + 0 0
Абе ей, мрънкачи неедни! Никой не ви е виновен като сте глухарчета! Да си бяхте взели билетчета от по 50 лева и нямаше да ви е тихо! На мен още не могат да ми заглъхнат ушите от мощния саунд! Така че, аре трайте или идете по-добре си предайте билетчетата на вторични и с тея стотинки си вземете по едно малко! Аман от тъпи разбирачи! Друг път си вземи билет за по-напред и си трайкай! Аре, лек ден! UP THE IRONS! m/ o_o m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 13:15:54 отговори + 0 0
ми по средата бях и шепнех на жена ми за да не заглуша великите мейдън. тия 25 лева да ги бех изпил дееба колко ме е яд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iron 8.06.2007 08:43:34 отговори + 0 0
Е да, там друго освен звук няма .Лично мое мнение е , че чистият звук е къде къде по-добър вариант от маса концерти, на които се бълва адски шум, който голяма част е просто шум. Освен това по средата пред сцената всичко си беше ок. Тва че някой тъпан стоящ на последнияте редове му е звучало кофти саунда си е ЛИЧНО негов проблем, а не на мейдън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.06.2007 07:27:27 отговори + 0 0
Като ви е бил слаб звука вървете на Manowar Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.06.2007 01:41:31 отговори + 0 0
и аз очаквахда ми се пръсне черепа от децибели ама хуй - повече на мейдън - никога, ако ще да ми свирят под терасата...може да са велики, може да са всякакви, но щях да заспя по едно време - слаб слаб звук. Нека някой който е бил 1995-а да си каже мнението, че ми е интересно - сигурен стм че тогава в залата звукът е бил много по-помитащ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2007 23:47:00 отговори + 0 0
потресен съм.
по дяволите вие да не очаквахте ново Рок в Рио или Лонг Бийч'85. Мейдън дойдоха, брусе ни каза " крещи за мен, София", Изпяха много стари класики, отнесоха се с публиката като към редови фен(сетлисът беше ясен отпреди много време и е тъпо да циврите задето нямало допълнителни песни). В общи линии показаха това, което правят от десетилетия - професионално и качествено шоу за феновете.
За вас мрънкала смотани - не заслужавате големи имена да идват. Нима не сте очаквали Брус или Стив да иска да пие по бира със всеки поотделно ...
За феновете - това беше, както се изрази някой, A night to remember
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2007 22:33:18 отговори + 0 0
а какво да й показвам?
http://www.pro-rock.net/news/shNews.php?id=3970&

и те що я мъкнат да се излагат!???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лавина 7.06.2007 22:27:58 отговори + 0 0
Мамка му !!Така и не разбрах че започва концерта заради тъпо тихия звук.Аз очаквах да ми паднат зъбите и да изляза с празна глава но щастлив.А през цялото време се молех ''боже дано синовете ми останат доволни''.Е, те полудяха от кеф но аз така ине се просълзих както на Металика и Блек сабат.А Мейдън си бяха велики.Защото при тази сила на звука,често не ги чувах от феновете (велики сте)които пяха всичко.Ама Брус не можал да хване два тона.Абе идиот ,това е глас а не пръсти с които натискаш струните .та понякога и това се случва ,знам го от собствен опит.Ама се държали студено ,ами да не бяхте показвали среден пръст на Лорийн.Да .тя е кофти ама изтрайте я 25 мин.пак ви казвам господа анонимни,Мейдън си бяха велики,само този кристален но тих саунд....И все пак,прекарах два страхотни дни със семейството си.Повярвайте ,следващият път Те ще дойдат с тяхния си саунд и ще се почувстваме като на рок ин рио !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 7.06.2007 21:09:42 отговори + 0 0
Браво,по-малък критик,само така!Аман от комплексари в тази държава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


По малък критик 7.06.2007 20:44:39 отговори + 0 0
Супер критик - като те настъпи някой и изкарваш много тежки аргументи ....в....на.....Браво човече!
Не си оригинален с това,че си решил да си нещастен на един страхотен концерт.Наистина намери някое момиче, както вече те посъветваха и си разкарай киселата физиономия от форума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2007 19:45:50 отговори + 0 0
К*Р за всички, които плюят. Концертът беше ВЕЛИК! UP THE IRONS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex the great 7.06.2007 17:17:54 отговори + 0 0
иии,яд ме е че не изпълниха "Ал велики" , ама не е коцерт по желание туй ба . ине рзбрах къф беше тоя ташак с групата преди тях , голям смях е тая немам думи. Девиците са класици ,ама не си даваха зор , мноо е била ракията хахххх абе да са живи и здрави -дреме им дали ги харесваме или не и кво се дърлиме .
тва е, радвам се че ги скивах, но...отслабнали са нещо хаххх
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 7.06.2007 16:52:58 отговори + 0 0
абе хора, не можете ли да разберете, че мейдън редуват турнетата - едно с класики, едно - промоция на нов албум ... това е от как са отново с брус. ако догодина пак го доведат в бг - ще гледате класики ... тази година - тц ..
а това че албума е продал 25 мил. копия някак си ми се струва напълно нереално ... и до голяма степен абсърдно ... не че е лош - много ме кефи даже, ама е невъзможно да има такива продажби просто, ако ще и най-великото нещо в историята на музиката да беше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 7.06.2007 15:35:39 отговори + 0 0
Супер критик, намери си някоя мацка, пич. Не, това няма как да стане. Започни работа, вьпреки че не ми се вярва някой да те наеме. Купи си живот или си тегли един куршум, ха, ха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


for_maiden 7.06.2007 11:00:25 отговори + 0 0
Незнам на повечето какъв ви е проблема! ПЕРФЕКТЕН КОНЦЕРТ, като изключим, че звукът можеше да бъде по-силен. Сет-листата си беше ясна. Пърчетата от новият албум - НЕВЕРОЯТНИ - сигурно им е най-хубавият албум. Брус беше невероятен - сценично поведение, глас, всичко му е перфектно.
И какъв е тоя втори бис дето чакате? Да не сте кралицата на Англия. Я вижте на другите концерти дали са изпълнили втори бис! И как си мислите че става - опс, аре още 2 песни, нищо че не сме организирани за тях, нека видим какво ще стане.
НЕ мога да си представя как човек може да е недоволен !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симеон от Варна 7.06.2007 08:19:19 отговори + 0 0
Нее ли време да си зададем въпроса:Защо ходя на концерти?Слушам Maiden от 12 годишен.Събирал съм всичко тяхно през годините.Каквото ми попадне.Знам,че на концерти има срив на звука,микрофония и куп други нередности,но точно тогава си проличава профисионализма на групата.Maiden бяха перфекни!Такива бяха и в Сърбия при доста по-лоша звукова обстановка - зала без акустика и с ехо.Сценичното им поведение не се различаваше от това на другите концерти.И аз мечтая за вечвн концерт на Maiden,но хората си имат сет лист с определено времераене.Не съм негър от третия свят,че да врънкам за специално отношение.Групата ме възприема като редови техен фен и това ме прави щастлив.Бях на концерта със съпругата,големия син,килеги,приятели.Бях отново 12 годишен.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.06.2007 01:20:44 отговори + 0 0
Е този последния пост е пълно доказателство за това, че има страшно прости хора в тази страна. За кое си прав бе пи? Научи се да пишеш правилно - пише се не че съм май прав ...а май че съм прав. И не ми казвай къде да ходя и какво да правя! Не съм те карал да плащаш не малко както се изразяваш... Тези концерти на са за бедни душички като теб. ще се повторя, но обчсни ми как в цял свят концертите на тази група пълнят стадиони, а само в БГ това не става? Обясни ми как се продават 25 милиона копия на албум който тук се оплюва? Та плюй си пич колкото си искаш, но мнението ти не значи нищо за истинските фенове на Мейдън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 6.06.2007 23:52:36 отговори + 0 0
Ейй,По-малък критик..ще плюя колкото си искам,още повече че съм май прав за много неща и това определено много дразни някои които са се прецакали отивайки на концерта и са платили не малко за тази пародия на метъл спектакъл,така че ти ходи да се **** B ****..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 22:10:43 отговори + 0 0
Съвсем задълбочено изчетох коментарите. Значи единственото което мога да кажа е това, че всички на тази земя сме хоре. Вярно е че Брус накрая допусна две грешки в пеенето си, но на фона на това че не спря да се движи по сцената такива неща се случват. Звуът освен това че беше леко тих си беше добре балансиран. Като цяло съм забелязвам че ние в БГ винаги плюем. Мейдън дойдоха свириха префектно. Много хора казват че новия албум не бил добър. абе хора защо в цял свят този албум прави невероятни продажби над 25 милиона прададени копия, а само в БГ е оплют по този начин. Дори в Щатите където Мейдън не са пробивали никога са достигнали първата петица на тяхната класация. В заклювение ще кажа: Аман от разбирачи!!! ама нали българина разбира от всичко та затова сме на тоя хал. Аз Мейдън тази година ги видях два пъти и съм страшно доволен и от двата концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Аз 6.06.2007 21:58:07 отговори + 0 0
Аман от критици бе, маааму стара! Мейдън направиха това, за което дойдоха, изнесоха много здрав (поне за мен) концерт! Тия, които се изкефиха - ми евала ви бе пичове! Останалите, моля ви, не разваляйте настроението на първите поне. Та погота, та лайна. Ми хванете се навънка някъде, изпотрошете си тиквите празни и сте готови, на ви пого. Пуснете си и нещо по-екстремно и се кефете.Айде толкова, че взех да пиша роман. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лазар 6.06.2007 20:06:37 отговори + 0 0
великите са си велики-мейдън,д'ге!размазващ концерт!дано някой ден ги видим пак на родна земя!мейдън завинаги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

\m/ o_o \m/ 6.06.2007 20:02:05 отговори + 0 0
Концертът си беше повече от як, но за съжаление съпортът беше НУЛЕВ! Айде АХАT, както и да е, справиха се добре момчетата, но съжалявам, че щерката на Стив Харис е такова тъпо добиче! Кръгла нула! А като гледах хората около мен как не сваляха погледи от нея и свиркаха в захлас, незнайно защо, като невиждали ми се повръщаше!!! По-добре Веселин Маринов да беше след АХАТ... Както и да е! ВИВА МЕЙДЪН и дано пак ни огрее да дойдат! m/ o_o m/ UP THE IRONS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

По малък критик 6.06.2007 19:21:15 отговори + 0 0
Супер критик - по-малко обобщавай и си намери някъде друг форум да си плюеш тихичко.Един друг умник пък каза че това бил най-слабия концерт който е гледал;от общо 3 предполагам.
Мейдън дойдоха и си свършиха работата перфектно и истинските им фенове им се изкефиха.Останалите просто не сте ми интересни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boltendahl 6.06.2007 18:03:39 отговори + 0 0
IRON MAIDEN са ВЕЛИКИ и дори да дойдат, да ни напсуват от сцената и да си тръгант пак ще е КУЛТ. Те са ИНСТИТУЦИЯ В МЕТЪЛА и имат право да си правят каквото си искат. Мноо ясно че и аз бих се изкефила да ми направят 5 часа шоу и да ми изсвинрят всичките любими парчета (за 15 евро) ама няма. Толкова искат - толкова свирят. Отдавна са пораснали досатъчно, та да не се съобразяват с това какво трябва.
Аз съм в еуфория, че ги видях. А тези, дето не са харесали шоуто - другия път да не идват. Колкото по-малко смехорани, толкова по-добре.
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


NEO_1914 6.06.2007 17:16:52 отговори + 0 0
на кратко концерта си беше направо РАЗМАЗВАЩ ако някой го интересуват малко снимки от консерта да погледне това
"http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/1783297/page/0/vc/1"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beowulf 6.06.2007 17:04:11 отговори + 0 0
Много силно!!!!!

Up The Irons !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 6.06.2007 16:59:37 отговори + 0 0
Към онзи млад и анонимен фен:Пич(чка Юръп не са поп банда..я уземи у ръчиички..!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 6.06.2007 16:57:16 отговори + 0 0
@Анонимен - 2007-06-06 14:23:37
Не мога да споделя мнението, че Брус се е провалил в соло кариерата си. Мога да кажа, че като чух за пръв път "Chemical Wedding" през '98 си помислих, че няма да е лошо, ако и Мейдън звучаха поне малко като този албум(все пак по това време бяха с Бейли)... Все пак соло албумите на Брус са доста по-разнообразни от последните 3 на Мейдън. Мога да приема мнението ти, но да кажеш, че са се осрали на тоя концерт, не съм съгласен.
Като цяло, обаче, съм съгласен за едно - можеха още 1-2 парчета(не повече) да изкарат - все пак за пръв път ги гледаме в този състав, а и 25 години... Сет-листа си е сет лист, доколкото съм чувал всяка група си има задължителен минимум време(или парчета, не знам...), който трябва да изпълни за даден концерт. Оттам нататък могат да излязат на колко си искат биса(е, ако не са се изморили де).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 6.06.2007 16:54:03 отговори + 0 0
точнооо такааа...нека обобщим всичко казано до тук:За по-разбиращите е ясно че Мейдън се издъниха и не отговориха на очакваниятя на дори най-заклетите си фенове че все още са онази супер хеви банда която трябваше да размаже всичко живо на ста-на.Кой ще ме подкрепи питам ВИ..? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cannibal corpse 6.06.2007 16:46:10 отговори + 0 0
бах ва и феновете на тази за мене най - велика група.
Не стига че хората ви дойдоха на крака да ви забият един наистина зверски концерт, а вие имате смелостта да псувате кой, какво и защо го е направил,
ммммммммммм не сте прави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 16:07:43 отговори + 0 0
Мнението за Каварна по-долу е много точно. Аз ходя по концерти още от първия Sodom през далечната 1991, но не бих могъл да го кажа по-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 15:55:10 отговори + 0 0
Въпреки че Мейдън не са ми на първо място по предпочитания много ги харесвам.
Тъй като не съм пропуснал почти нито един концерт от 2005 насам в Кварна а бях и на поп концерта на Юръп в Ловеч/изключая дет и траш групите/ мога да кажа следното.
Плюсове:
-перфектно изпълнение на големи професионалисти
-изключиелно добре балансиран соунд. Чуваше се дори и встрани от сцената в зоната пред нея всеки инструмент перфектно.
Минуси:
-стадион Локомотив вярвайте ми не е мястото което може да се мери с Каварна. Емоцията която има преди концерта я нямаше тук. Виждаш една тълпа която се блъска и надпреварва в една улица да се натъпче в стадиона и после обратно. В Каварна има много повече въздух и пространство за да се настроиш за един концерт а после и за after party.
-След като са чакали 25 год. да бяха направили една поне песен в повече от сет листа

Моето заключение е че никога повече не бих отишал на коя да е група на концерт в София при положение че има Каварна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жалко 6.06.2007 15:28:39 отговори + 0 0
Много жалко за Девиците...детски декорчета , крави , танкове ,чучело - пародия...евтини трикове за децата-гледам ,че имат ефект. Много са занижили класата , много . И този смешен sound , нямам думи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vlad 6.06.2007 15:16:47 отговори + 0 0
MAIDEN доказаха,че са наи-великата група на всички времена с поредния си велик концерт!!! HEAVY METAL RULES THE WORLD!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ghost of navigator 6.06.2007 15:04:13 отговори + 0 0
Лесно може да се направи един прост извод-повечето писали тук явно са отишли на концерта с нагласата че ще останат разочаровани или са си представяли че ще отидат на нещо като "Live after death" + 20 по-нови парчета, но без последния албум...сори хора, ама съм сигурен че пак щяхте да намерите за какво да мрънкате дори групата да беше 15 години по млада и да свириха 4 часа и въобще всичко да беше перфектно...много хора обаче отидохме с нагласата че ще се изкефим максимално дори въпреки всички минуси (естествено че имаше минуси, не съм сляп и глух, но пък не ми попречиха) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 14:59:02 отговори + 0 0
АЙРЪН МЕЙДЪН СВИРЯТ ХАРД И ХЕВИ РОК.ТАЯ БАНДА Е ВЕЧНА.ТОВА НЕ Е МУЗИКА ЗА ЕКСТРЕМЕН МЕТЪЛ И ГРУХТЯЩИ ВОКАЛИ.МЕЙДЪН -ЗАВИНАГИ.БЯХА ИЗВИКАНИ ЗА 3 БИСА ОТ ПУБЛИКАТА КОЯТО НЕ СПРЯ ДА ПЕЕ ВЕЧНИТЕ ИМ ХИТОВЕ.ДА НА КЛАСИЧЕСКИЯТ ХАРД И ХЕВИ РОК И ТВЪРДО НЕ НА РАЗНИ РАЗБИРАЧИ КОИТО ЖИВЕЯТ ВЪВ 1983 СЪС ГРУПИЧКИ КАТО ВЕНОМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

king_of_fools 6.06.2007 14:49:50 отговори + 0 0
най0слабия концерт на който съм бил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 14:48:15 отговори + 0 0
като не ти харесва ми просто не ходи на концерта.аман от разбирачи и мърморковци.АЗ СЪМ ЩАСТЛИВ ОТ ТОВА КОЕТО ВИДЯХ ВЪВ ПОНЕДЕЛНИК -ЕДНА МЕЧТА СЕ СБЪДНА ТАКА КАКТО Я ИСКАХ.ТИЯ ДЕТО ХЛЕНЧАТ ЧЕ НЯМАЛО ПОГО И ДРУГИ ГЛУПОСТИ .АМА ТОВА НЕ Е ЕКСТРЕМЕН МЕТЪЛ А РОК -СПЕКТАКЪЛ.КОЙТО ИСКА ПОГО ДА ГЛЕДА ДРУГИ ГРУПИ.АЙРЪН МЕЙДЪН ЕСТЕСТВЕНО ГО ПРАВЯТ ЗА ПАРИТЕ.ВЕЧЕ СМЕ 2007 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 14:23:37 отговори + 0 0
Iron Maiden не направиха нищо сносно в последните 15 години. Карат на стара слава. Брус напуска да прави соло кариера с което разочарова феновете, които се бяха клели в него. Проваля се и се връща на влака "мейдън", който се движи по инерция, с което и отвращава феновете. Идват тук на преклонни години, излизат като прима балерини на дефиле, осират се и се предполага, че аз трябва да плача от радост. Защо? Заради марката "мейдън"? Или за да си припомня младежките години когато през 88а си пусках с треперещи от вълнение пръсти "Seventh Son..."? Айде нема нужда! Очаквам малко по-последователно поведение от идолите си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ДЮ 6.06.2007 13:59:35 отговори + 0 0
ДО ВСИЧКИ ОТКАЧАЛКИ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ ЗВУКЪТ Е БИЛ СНОСЕН! ОБЕКТИВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ СТЕ ЛУДИ!

Това е седми концерт, в който записвам с една и съща техника. Слушам видеоклиповете сега и се хващам за главата от ужас. Вокал липсва! Публиката изнася песните от край до край (кой не знаел текстовете?!)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bate_kole 6.06.2007 13:36:40 отговори + 0 0
Не чувах нищо отзад - звука не стигаше добре
добре че се напих и не ми пукаше
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 6.06.2007 13:34:01 отговори + 0 0
готин концерт доволен съм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 6.06.2007 13:06:05 отговори + 0 0
опа! забравих да се извиня на вси4ки 4е аз и един приятел направих ме погото та сажалявам за безредиците!
са6то ако някои е снимал концерта снимки, видео, разни репортажи да дава линкове определено всеки 6те баде доволен! благодаря предварително! и се извинявам ако сам засегнал някого! |_|
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 6.06.2007 13:00:32 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-06-06 11:57:36
Навремето слушах Iron Maiden. Тогава свиреха heavy metal. Сега какво свирят, че не съм им слушал последните албуми? Pop-metal?

ами ако ти се кефи6 на Лаурен Харис! е Ирон Маиден определено не! и не мога да разбера 6то за метали посе6тават този саит маи са само " ВЕЛИКИТЕ ГОТИК И БЛЕК!" малеееее пи4ове не пропускайте промоцията вав oriflame! heavy rules!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.06.2007 11:57:36 отговори + 0 0
Навремето слушах Iron Maiden. Тогава свиреха heavy metal. Сега какво свирят, че не съм им слушал последните албуми? Pop-metal? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дървар 6.06.2007 11:56:57 отговори + 0 0
Баси дърварския концерт! Не съм виждал по-оттегчена група от Мейдън ! Да , рутинно изсвирен - за отбиване на номера . След трагичния нов албум не очаквах друго . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 6.06.2007 10:48:26 отговори + 0 0
Колкото и да не съм фен на Мейдън ще кажа че концерта беше много як! На мен лично ми хареса... даже мисля да прослушам хеви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almigty 6.06.2007 10:44:47 отговори + 0 0
Много се изненадвам от повечето коментари за концерта. Особено от разни super kritizi, който са абсолютни haters .Изливайте си помията другаде моля.
Едно е да не ти е харесал концерта ,а съвсем друго да злобееш самоцелно.
Up the Irons ! За истинските ценители
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2007 10:35:23 отговори + 0 0
Офф, в крайна сметка винаги ще се намерят недоволни, които все ще си измислят за какво да хленчат като малки деца!Мейдън изсвириха пет песни от новия си албум и всички останали бяха стари хитове, които съм сигурен че харесвате всички!Тове че на някой не му изсвирили любимата песен не е особено важно, защото всички имаме собствени предпочитания!Концертът за мен беше велик, дълго време го чаках и се кефих на макс!
----------------------------------
UP THE IRONS!!!!!! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eddy 6.06.2007 10:22:53 отговори + 0 0
леле аз като ви гледам как оплувате Маиден тука ( наи ве4е заради звука??? а звука си бе6е много добар за този малак стадион!) представям си Металлика като доидат на кво 6те ги направите сигурно 6те се даржите така както се даржахте на Лаурен Харис !!! ))) концерт си бе6е велик сас невероятно 6оу погото са6то ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 6.06.2007 10:12:26 отговори + 0 0
Хайде да не заприличваме на "разбирача" от 24 часа Милен Петров, който днес е написал:
"Брус не си направи труда да изпее Aces High, което е все едно Металика да не изсвири "Seek and Destroy"
Та това "журналистче-фенче", влязло на Мейдън без пари, ако беше през 1999 в Пловдив, щеше да знае, че те НЕ ИЗСВИРИХА това парче, въпреки, че 30 000 гърла скандираха "Seek and Destroy", Seek and destroy!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 6.06.2007 10:05:21 отговори + 0 0
Пичове, вижте колко е безцелно и тъпо да се недоволства от сетлиста (предварително известен) и да си полузапознат. Цитирам днешния 24 часа:
"Брус не си направи труда да изпее "Aces High", което е все едно Металика да не изсвири "Seek and Destroy"
Така!!! Всеки, който е бил на Металика през 1999 в Пловдив знае
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FanaticSR 6.06.2007 09:30:20 отговори + 0 0
ха ха ха... за тия които биха желали да гледат Iron Maiden по дълго... отидете на Download. Там хората щели да свирят 110min вместо 90 не мися обаче, че ще струва 17GBP (50 лева)
Айде със здраве.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.06.2007 08:05:48 отговори + 0 0
То кой какво ли не писа тук , но на тема сетлист само нещо любопитн!
Хубав бил сетлиста според някои според други не , но на практика какво се получи:
Iron Maiden 1980 -Killers 1981 - 1
The number of the beast 1982 - 4
Piece of mind 1983 -1
Powrslave 1984 - 1
Somewhere in time 1986 - 0
Seventh son of a seventh son - 1
No prayer for the dying 1990 - 0
Fear of the dark 1992 - 1
The X factor 1995 - 0
Virtual XI - 0
Brave new world 2000 - 0
Dance of the death 2003 - 0
A matter of life and death - 5
Две неща правят впечатление:
1-Явно е , че догодина се чевстват 25 години от издаването на Piece of mind )))И така погледнато може да поизчисляваме кое турне ще ни е по-интересно - при честването на кой албум!
2-Според самите Мейдън излиза , че като вземем предвид факта , че е нормално да рекламират новият си албум то от 1988г. насам има една единствена песен , която си заслужава от цялото им творене Fear of the dark.Чудя се дали са погледнали от тоя ъгъл на сет-листа си!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гугльо 6.06.2007 07:38:39 отговори + 0 0
няма по-тъпо нещо от фен на метъла, който се насира да плюе толкова ожесточено група която свири метъл, като че ли е чалгар. даже чалгарите не си оплюват техните изпълнители! означава ли това, че болшинството метъл фенове са по-долу от чалгарите?!? :-))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Charlotte 6.06.2007 01:54:46 отговори + 0 0
Концерта беше смазващ. Никога досега не съм се радвала така на концерт. Прекрасен глас и свирене, осветлението беше на ниво, шоуто беше страхотно! Снимах с проклетия ми телефон, май само светлините се хванаха, но нищо. Със сестрата и приятели викахме и скачахме, докато се държахме на крака... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BleedTheSky 6.06.2007 01:42:08 отговори + 0 0
Като прочетох всички коментапи и се посмях,да напиша и аз някоя глупост Пого на Maiden?!(WTF) - явно сте объркали стила и групата.Лично аз очаквах мазало надминаващо концертът на Metallica.Нито количството,нито качеството на публиката беше на ниво.А след 25 години какво повече от Maiden може да се очаква?(не броя концерта с онова другото създание)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ghost of navigator 6.06.2007 01:20:19 отговори + 0 0
Типичната българска черта-всички сме големи разбирачи и всички критикуваме и всички даваме акъл и всички мрънкаме...аман!
Феновете на Мейдън (и аз сред тях) се изкефиха въпреки всички минуси (не отричам че имаше доста такива), а средностатистическите посетители просто са си търсили повод да мрънкат...ми мрънкайте си, не е забранено, аз пък съм щастлив с една реализирана мечта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 6.06.2007 00:08:44 отговори + 0 0
ей пич със сигурност не е смешно това което говоря и повечето отдолу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Corpse 6.06.2007 00:04:20 отговори + 0 0
Мейдън доста добре си го могат тва, което правят. Аз тва не мога да разбера как може все в наща умряала родина да има толкова много разбирачи. Тва не било добре, онова не било добре. ебати смешните критици. Аз съм ги гледал Мейдън в Щатите примерно, и там звука беше сравнително слаб, но какво от тва. Концерта беше велик!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 23:54:05 отговори + 0 0
абе стига сте се палили... кво сте очаквали пак се повтарям от тия чичита..просто всички сте се прецакали....Мейдън толкова могат вече на тия години и по -добро няма да бъде и следващия път ако има такъв въобще...ще се появят нови банди много по-добри и рока няма да умре..метъла можеби ,но рока никога.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 23:49:59 отговори + 0 0
аз 6те бъда безкрайно из4ерпателен:
беше адски мн супер яко!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

edi 5.06.2007 23:36:27 отговори + 0 0
http://www.mp3.bg/news/671/Iron_Maiden_%EE%F2%E7%E0%E4.html
това е по темата и е доста интересно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geoff 5.06.2007 23:28:43 отговори + 0 0
Corpse ,съгласен съм бате,същото стана и при мене...
Старите фенове дето ние младите и имащи ентусиазъм и енергия им пречим... могат да си ходят по скамейките и никой да не им пречи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Corpse 5.06.2007 23:17:49 отговори + 0 1
абе средната възраст на всички, които пишат тука май е под 15 ми се струва. ебати тъпите коментари. който не му е харесало да го духа!!! и един съвет към СМЕ следващия път да не пускат пенсионери пред сцената, които да ми викат че им пречела косата ми като куфея и да ме спират да си правя погото и да се кефя. ебати тъпаците има. да си стоят отзад като мумии и да гледат. тва е шибан метъл концерт, а не неква рок вечеринка!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Maynard 5.06.2007 23:11:11 отговори + 0 0
Прави сте пичове. Трябваше да останат една седмица и да изпълнят всички албуми, ако ще да пукнат на сцената. Дали тогава щяхте да сте доволни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 5.06.2007 22:34:39 отговори + 0 0
Видяно: 2000 път(и) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 5.06.2007 22:33:06 отговори + 0 0
Брех имало пого с 5000 души. Как ли съм го пропуснал !?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 5.06.2007 22:32:23 отговори + 0 0
ChoseЯ , иронизирах (:
Просто наистина беше твърде ниска сцената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darkane 5.06.2007 22:28:16 отговори + 0 0
най-великия концерт!!! макар през повечето време да виждах само ръцете на хората пред мен се изкефих максимално. а тези които мрънкат са направо жалки. и хора, не се заблуждавайте! 30 000 са много за нашите стандарти, но не и за мейдънските. мейдън на всеки втори концерт свирят пред толкова публика. а и са на сцена вече близо три десетилетия, свирили са тези класики стотици пъти. е, как да очакваме малдежки ентусиазъм и хъс? хаиде някои от вас да се пробва да изсвири едно парче сто пъти и на 101-ия да е нахъсан.
някой ден, когато стана на 80 г., айрън мейдън отдавна ще са починали, а внуците ми ще се скъсват от слушане на техните песни и ще ми завиждат, че съм бил жив когато и мейдън са били живи))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mlekarjat 5.06.2007 22:15:23 отговори + 0 0
фафафафа! я да си признае кой обара Силви за циците? палавници таквиз!)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geoff 5.06.2007 21:57:52 отговори + 0 0
Мнение ли искате....
Можеха и по-добре.. и бандата,и организаторите,и публиката!
Подгряването на АХАТ беше яко,всички си избухнахме,съжалявам само че бе толкова кратко за сметка на бандата на оная фръцла.... Единствените хубави моменти от изпълнението им бяха когато госпожицата се навеждаше и показваше форми или задник... това беше.. Абсолютно не заслужава да подгрява баща си...
Мейдън.... СМАЗАХА НИ!
За съжаление не злязха на втория бис... но да не започвам от края...
Брус показа колко енергичен може да бъде един ветеран,макар другите от бандата да изглеждаха отегчени и да изглеждаше идеята им че това не е 25 години чакания тук техен лайф ,а просто един обикновен рутинен концерт от турнето им...
Брус доста от времето се забиваше при барабаните,където никак не се виждаше,добре че ги имаше видео стените че да можем и ние да ге виждаме,не само той нас
Добре е че почнаха с песните от новия си албум и завършиха с класиките... направо се разбихме....
А сега за публиката.... незнам другаде как е било,но покрай нас повечето бяха пълни дървета.. които трябваше да не си взимат билети от по 50лв. и да ни пречат а да си отидат на трибуните и да си блеят там!
Лично до мен имаше 2ма дебелака на по 40-50 години които единия на няколко пъти щеше да ми счупи носа ,като си вдигаше ръчището ,другия ни спираше куфеенето и избухването.
Може и доста хора да не го имат за правилно ,но аз и не само се опитахме да направим и пого(лично аз участвах за да мога да си поема малко въздух ,защото беше адски задушно),но именно заради въпросните дебели чичковци и заради фактите че бяхме свръх наблъскани и заради това че всеки си беше довел момичето(а и доста от пичовете си бяха качили и аверките на рамената) - погото беше обречено на провал... както и възможността да дишам ....
Сега относно организацията.... СУПЕР СЛАБА!
Макар да бях отпред,звука на доста моменти бе тих и небалансиран.
Още преди самия концерт да почне аз и доста други ,буквално го начукахме на СМЕ! ,след като имахме билети от по 25 и 30 лв. а отидохме в зоната за 50 левовите билети! Следващия път по-строго другари
Това с ботилките,капачките за водата и бирата също бе супер тъпо,най-лесното което можехме да направим,както направих и аз де,бе да си сложа 2 капачки в кубинките и след това да си затворя ботилката
Тъпо бе и че още в началото никой не знаеше през кой вход трябва да мине... затова се бе получила и лудата гъчканица по входовете...
Но макар ние да показахме среден пръст на СМЕ като отидохме неаслужено пред сцената ,те направо ни вкараха Танка на Еди в Дупарата след концерта.... Просто бе недопустимо да караш 15-20 лихади човека да излизат от едно място.... бих сравнил гъчканицата при излизането с гъчканицата по време на концерта... че дори бе и по-голяма от тази при лайф-а...
Софийски Градски Транспорт също ни го начука ,като нямаше някакви извънредни автобуси,трамваи или нещо от сорта... не бяхме малко тези които нямаха коли и ходеха пеш... доста дълго време....
Софийските таксиджии също ни показаха глупостта на един българин,като не един и двама не желаеха да качват металурзи към временните им обежища.. или пък казвахе безбжно високи тарифи.. недопустимо...
В крайна сметка.... това бяха IRON MAIDEN и макар всички глупости покрай концерта... ТОЙ БЕ ТАКА ДЪЛГО ЧАКАНИЯ И СМАЗВАЩ и макар обещанията на бандата да дойдат пак... според мен няма да е в близките 10-15 години.... затова остава и НЕЗАБРАВИМ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 5.06.2007 21:57:22 отговори + 0 0
абе, фък ди айрънс или какъвто ти е там ника... като не ги харесваш какво по дяволите търсеше там?!
да му писне на човек от такива простотии...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 21:35:40 отговори + 0 0
Беше велико.Хареса ми много.Не мога да преценя трезво поведението на публиката и това дали е пяла заедно с бандата или не защото бях на първият ред и около мене беше абсолютно мазало и всички се изкъртваха.За мен сценичното поведение на Maiden беше абсолютно нормално.Сет листа беше какъвто е и на останалите шоута от турнето.Велик концерт(лично за мен).UP THE IRONS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fuck The Irons!!!! / 5.06.2007 21:29:37 отговори + 0 0

Не знам. Докато излезнат Ирон Маиден всичко беше точно. След това дойде един пияндурник да прескача оградата, той почна едно пого в което се включиха поне 5000 човека. Силви беше точно на оградата, аз зад нея и я пазех. Почнаха да ме ритат с кубинки Рейнджърс в бъбреците. Сега пикая кръв. Някакъв тъпанар хвана Силви за лявата гърда, като видях това директно се обърнах и май му разбих носа. Ние на 3-тата песен се изнесохме най-отзад. Иначе музиката беше на ниво. Това беше най-отвратителния концерт на който съм ходил. Важното за мен е това, че изведох приятелката си жива...а аз...ще се оправя сигурно
4енгетата?те стояха отпред и виждаха всичко и пак нищо не правеха, а после видяхме част от тях да си ядат кебапчета в едно заведение

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 21:23:48 отговори + 0 0
На мен ми хареса всяка една минута от шоуто, което представиха!!! Пях, крещях и подскачах от началото, та чак до края (не че продължи много дълго). Хареса ми мамка му!!! Бил съм на немалко концерти и този, заедно с PRIEST, са най-на сърцето ми. Може би защото тези групи са любимите. Сега чакам AC/DC. Обаче хората не пяха бе. Не знаеха строфите, мълчаха и на припевите. Ебати изненадата. Не очаквах такваз излагация от нас, момчета и момичета. Тц, тц, тц. Ама и Брус и компания не се напрегнаха много. Вярно тичаха и гримасничеха, ама някак вяло, без особена охота, просто работа. Ежедневие братче. Обаче ми хареса, ей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 5.06.2007 21:10:49 отговори + 0 0
Както вече споменах колкото задници-толкова мнения.На теб Predator сцената ти е била висока обаче по-долу прочетох точно противоположно мнение-била твърде ниска...Така че просто няма начин всички да останат доволни.Но според мен купонът се получи;беше яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ChoseЯ 5.06.2007 21:08:36 отговори + 0 0
Тука нещо яко зачестиха изказвания от типа че "публиката била от куцо и сакато". Ами, на концерти на мега-банди (мегабанда - такава дето пълни стадиони!!) винаги се събира куцо и сакато това е съвсем нормално. Който иска да гледа елитарен концерт, такъв на който ходят само фенове-хардлайнери, просто е объркал времето, мястото и групата.Трябвало е да идете на концерт на Кинг Кримсън, там няма "кибици", не се ядат семки и нема да видите мадами качени в/у нечии рамене да показват млечни жлези.И ако некой изкрещи нещо докато музикантите свирят - идва охраната и го изкарва моменталически на вън, като учтиво му предлага следващия път да иде на концерт на Мейдън, фафафа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 21:03:51 отговори + 0 0
СМЕ да го д****!
Да си правят депеши и таркан на 3 март и стига упорочавали яките банди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator-S 5.06.2007 20:57:46 отговори + 0 0
Айде сега и малко по-обективна оценка (:

Звукът беше супер слаб, нали бях на няколко метра от тонколоните и можех да си говоря съвсем спокойно с хората около мен. Ебаси, тази музика е предназначена да бъде свирена силно, беше малко мизерно. Освен това от време на време гласът на Брус изчезваше (въпреки че ясно се виждаше на видеостената, че пее) и соло китарата малко се губеше, но тва не дразнеше чак толкова. А не можаха ли да направят шибаната сцена по-ниска? Нищо не се виждаше, дори и хората по 2 метра надничаха да видят видеостената (!!!)

Организацията беше супер куца, не че се учудвам де, това е България, все пак...5-6 входа за 30 хиляди човека откъдето и да го погледнеш изглежда някак си...смешно. Добре че аз изкарах късмет, влязох и си тръгнах сравнително бързо, не съм имал проблеми.

Донякъде бях разочарован от публиката. Имаше толкова много хора, които и прадстава си нямаха какво търсят там. Не че аз съм от най-големите фенове на Мейдън, ама айде де...да си седиш мирно на едно място, да чоплиш семки/пушиш цигара и да те мързи даже да си вдигнеш ръката и да изръкопляскаш...мизерничко. Поне около мен имаше доста такива, вярно че бях малко по-назад на спокойничко, ама...тия хора какво търсят там сериозно?!? Чули примерно The Number Of The Beast и си казали "Ей, тия Мейдън добри, що па да не отида на концерт?" Единствената песен на която почувствах публиката беше Fear of The Dark. На другите работи си беше заспало. Аз виках, скачах, дерях се, ръце размятах, пеех...и имах чувството, че всички около мен ме гледат странно, все едно сме на опера или нещо от сорта оО Но не завиждам на хората, които са били отпред, представям си какво ръгане и бутане е било.

За самите Мейдън какво да кажа? Брус си е вече на годинки, особено на биса доста издишаше, но му е простено. Вършиха си работата като професионалисти, за тях това си беше просто поредния концерт, колкото и да им се иска инак на някои хора. За някъв по-особен контакт с публиката не мога да преценя, посмях се на изцепката му за Съветския Съюз и ракията. Декорите се сменяха често, хубави бяха, ама тоя танк исках поне веднъж да гръмне, деба :/ Явно не е имало достатъчно парички за такива екстри.

И все пак, аз си се изкефих, изпотих се като куче, после излочих бирата за 5 минути, никога не бях изпитвал такова удовлетворение и то от Каменица. Естествено, можеше да е по-добре, можеха да свирят повече класики и по-малко неща от новия албум, но часът и половина, който мина като някакви си минути си заслужаваше парите и всичките глупости около и извън концерта. A night to remember!

Up The Irons! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Queen_Diamond 5.06.2007 20:47:12 отговори + 0 0
SCREAM FOR ME, SOFIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 16:28:36 отговори + 0 0
ти пък от къде си че си толкова културен?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SHAGRATH 666 5.06.2007 16:24:39 отговори + 0 0
Струва ми се че културата ви е толкова ниска,че и тва което бе не заслужавате! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 16:24:18 отговори + 0 0
grivata!!Ти си познавач определено !!Такива като тебе са рядкост в този форум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grivata 5.06.2007 16:19:35 отговори + 0 0
wishbone-ЕВАЛА!!!!Cheers!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grivata 5.06.2007 16:17:40 отговори + 0 0
...ААаа,между другото Металика на времето направиха 100пъти пояк концерт от колкото тез издухани метъл чичита...Някой ще го отрече ли???

Именно!Точно това имах впредвид!Макар че IRON MAIDEN сега са ми на сърцето,а не METALLICA,както беше като бях пубер,не мога да си кривя душата-преди 8 години в Пловдив изживях един сън,нещо неописуемо!
Може би тук очаквах същото и затова съм малко разочарован!!!!Но място за сравнение на звук и сценични ефекти между двете групи няма-METALLICA са светлинн и години напред...макар че сега ако дойдат пак в България силно се съмнявам че ще отида!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stoned 5.06.2007 16:16:26 отговори + 0 0
Едва ли някога някой да види втори път нещо подобно. Абсолютни! (на всички ни се искаше още половин час, но нека да бъдем доволни и на час и половина) Rock'n'Roll! Чакаме MotorHead! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 16:15:38 отговори + 0 0
Добре почесохме клавиатурите, пичове!
Да обобщя за себе си: Искаме или не искаме ТОВА СА Мейдън на живо. Уморени или свежи, с добър или с лош звук, това могат, това дават! Ако щете да обиколите цяла Европа с тях, сетлиста ще е същия,продължителността същата. Декорите и музикантите също. Това на мен ми е втория концерт на Мейдън (с Брус). Днес така, утре по- добре, ... а може и по- лошо Радвайте се на живота, защото музиката остава! И давайте по- често път на положителните емоции!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 5.06.2007 16:13:46 отговори + 0 0
Съжелявам само за едно нещо - ЧЕ ПОСЕТИХ ТОВА СЪБИТИЕ! И дори се чудя има ли смисъл да ходя и на Менсън, въпреки че имам билет?! Първо започна прекалено рано..., имайки предвид, че нищо не се вижда от самата сцена, а беше светло и нямаше как това да стане на стените, които по-късно се оказа, че също трудно съзерцавах... Звука беше под всякаква критика (тонколонките толкова смешно висяха от иначе огромната сцена), бандата изобщо нямаше контакт с публиката, направиха си дефилето, взеха хонорара и се прибраха по живо по здраво. А колкото до "биса", беше добре обмислена почивка, която феновете очакваха и дори знаеха кои и колко ще са песните след нея! ;РРР
Много шум за нищо както се казва. Благодарна съм, че в Каварна организаторите няма да са отново СМЕ.
Да живее Каварна, Цонко и Жокер медия! Там са истинските, качествени фенове, които знаят за какво отиват и за какво си дават парите!
Каварна приготвиии сеееееееее, идваме!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


iron_purple 5.06.2007 16:10:28 отговори + 0 0
Пиша ви от Египет: аз съм от онези motherfuckers дето слушаха концерта благодарение на верни приятели по телефона. Нямате право да се заяждате за глупости от рода на ниво и качество на звука, продължителност и т. н. не забравяйте че тва е бизнес!!! Кат за 20 евро билетчето толкоз!!! Ако бяха дошли преди 20 години и се ************!!!
Радвайте се че изобщо ги видяхте! радвайте се на магията която ви е докоснала всички заедно и на осъществената мечта да ги ВИДИТЕ!!! който иска да си ги слуша да си пусне свалените от нета mp3ки и да не се прави на големия спец по звука!!!
keep on Rockin
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 16:10:25 отговори + 0 0
...ААаа,между другото Металика на времето направиха 100пъти пояк концерт от колкото тез издухани метъл чичита...Някой ще го отрече ли??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 16:08:49 отговори + 0 0
Твърде малко са обективните мнения, които прочетох досега. Що се отнася до концерта - посредствен. Мейдън могат много повече; или поне са можели преди години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 15:59:10 отговори + 0 0
Щом и след този концерт 1/2 от коментарите са критики просто няма думи. В тази селска държава не заслужаваме изобщо такива събития. Колко пък е бил слаб звукът, сигурно не сте го чували, предпочитам да е така отколкото да го надуят на макс, вокалът да се загуби и да се получи какафония от шум, както е ставало не веднъж. И е нормално да има и не чак толкова големи фенове, все пак групата е доста комерсиална, а ако не бяха тези хора щяхме да се изложим като кифладжии с 5-10 хиляди души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 15:58:45 отговори + 0 0
Ей такива РОГАЧИ като stanle и оня ******* със трите шестици не трябва да препарват до такива мероприятия защото там трябва да ходят хора които разбират какво е това музиката!***************************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 5.06.2007 15:58:12 отговори + 0 0
Именно.. всеки изразява своето виждане по въпроса. Далеч съм от мисълта, че някой друг трябва задължително да е видял концерта по същия начин като мен. Едни са екзалтирани, други разочаровани, трети им е през оная работа. Искрено се радвам за всичко за които този концерт е бил колкото и дори надхвърлил очакванията им. Ако тоива е масата от хората, тогава Мейдън са се справили добре и еваллата им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grivata 5.06.2007 15:54:50 отговори + 0 0
Не мога да разбера защо изпълняват песни като "The Trooper";"The Evil That Men Do";"Wrathchild"...

защото са по-добри от последните 3 албума взети заедно

Пич,ти ми повиши настроението за цяла седмица напред!Хах!Имаш ОГРОМНО чувство за хумор!Това е хубаво де!
Само не мога да разбера тук заядалница ли е какво е?
Всеки да си остави мнението и толкоз!Затова е темата!100 000 фена-100 000 вкуса!
Сори ако се е обидил някой,просто си изразих мнението!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruced 5.06.2007 15:50:26 отговори + 0 0
Не мога да разбера защо изпълняват песни като "The Trooper";"The Evil That Men Do";"Wrathchild"...

защото са по-добри от последните 3 албума взети заедно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grivata 5.06.2007 15:46:33 отговори + 0 0
Kalandor-абсолютно съгласен съм с теб!Това са най-точните думи:концерта ми хареса,но не толкова,колкото ми си искаше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Donika 5.06.2007 15:45:38 отговори + 0 0
Уау grivata мн ме кефиш в гледната си точка и сичко, браво... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fucked-bizzar 5.06.2007 15:45:04 отговори + 0 0
Един съвет към организаторите на концерта на Меноуар! Не наемайте български озвучители. Намерете озвучителя на концерта им в Гърция. В хале за салмолети изкара такъв звук,че ми скри шапката. Извинете ме за офтопика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 15:41:49 отговори + 0 0
Shagrath666 - длъжен съм да не се съглася с теб. По твоята логика, всичко живо на планетата трябва задължително да харесва Мейдън. Това което говорите са пълни глупости. Кой съм бил аз че да ги критикувам. Ами аз съм един от тези дето им купуват албумите и им ходят по концертите, и който реално ги е правел и ги прави това което са. Ти също си един от тях. И като такъв имам право да ги критикувам за нещата които не ми харесват. И преди да си казал още някоя глупост държа да подчертая, че на мен концерта ми хареса, просто не толкова колкото ми се искаше. Капиш ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Недоволен 5.06.2007 15:38:38 отговори + 0 0
Кое е най-важното за един концерт?
- Звукът.
Няма значение кой ще е на сцената и какво свири, ако не го чуваш, какъв е смисала същият този да стои там.
Аз лично страшно много съм разочарован от "силата" на звука.Не може като запееш някоя песен и да чуваш себе си и другите около теб, а главните виновници, заради които 30 000 души са се сабрали на едно място,да не можеш да ги чуеш. Това е гавра с феновете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SHAGRATH 666 5.06.2007 15:38:31 отговори + 0 0
Кои сте вие че да критикувате Maiden?Като стигнете на нивото им тогава имате право да давате оценки.На този етап сте само едни смешници пишещи глупости!

p.s.концерта им тук беше добър както винаги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 15:25:57 отговори + 0 0
Всичко което написах преди това е моята гледна точка върху нещата, така че не се изказвай все едно си вселенската истина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grivata 5.06.2007 15:24:59 отговори + 0 0
Сетлистата беше голямо разочарование за мен!Нито една песен от "Brave New World",само 1 от "Fear Of The Dark",нито една песен от "Dance Of Death"!!!УЖАС!Аз бях психически подготвен де,2 дни преди това в Словения са изпълнили абсолютно същите парчета!Не мога да разбера защо изпълняват песни като "The Trooper";"The Evil That Men Do";"Wrathchild"... като има поне 20 по-добри,които не изпълниха!Е,въпрос на вкус де!Само час и половина свириха!Гласа на Bruce яко издишаше-това най се забеляза на "Hallowed Be Thy Name"...но мисля че е нормално!
Много слаб звук-с колегата до мен спокойно разговаряхме-хем бяхме най-отпред!Като сцена и като звук не могат да стъпят на малкия пръст на групата PEDALLICA(опа сори-METALLICA)!
Поддържам феновете,които искаха да чуят "No More Lies"-велика класика!И още много такива неизсвирени!!!
Според мен пичовете дойдоха,изпълниха си ангажимента и си отидоха!
Малко съм разочарован!!
Но и удовлетворен-видях Брус наживо и се насладих на гласа му доколкото можах!!!
Една мечта по-малко!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 15:24:26 отговори + 0 0
Стенли, ай да ги немаме тея. Ако аз искам мога да си сравнявам Мейдън с който си искам и дори да ги намеря за посредствени пред някой друг. Аз нямам право да ти се бъркам в личното мнение за някоя група, така че просто замълчи и не ми натрапвай твоето мнение за групите които аз харесвам, щото просот ще си избърша гъза с него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 5.06.2007 15:04:09 отговори + 0 0
Stanley, ти уж не харесваш другите като дават оценки, а ти самия си позволяваш да го правиш, все едно си най-разбиращия Различни хора, различни очаквания, различни мнения.. толкоз. На един му харесало, на друг не - смятам, че е нормално. Музиката няма някакви закони, не можеш да кажеш кое е хубаво и кое не и да очакваш всички да имат еднакво мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stanley 5.06.2007 14:38:30 отговори + 0 0
Трябвало да направят 3-4 песни специално за България. Абе ти не си купил сигурно три-четири оригинални диска, а ще имаш претенции. Някакъв се обявява за супер критик, но е *******. СМЕ били ВИС2. Метълхед пък бил на Джордж Майкъл, все интересни истории. Вие какво очаквахте, Брус да ви каже, че сте най-страхотната публика, ми нма да ви го каже, защото сте просто някакви мърморковци, недоволни от това, че свирили толкова неща от новия албум. Интересно ми е ако се върнем в далечната 1980-а и Мейдън промотириха първия си албум, тогава сигурно щяхте да искате да свирят кавъри на Пърпъл, защото сте недоволни от сетлиста. И не правете сравнения с Юръп и Блайнд Гардиън. Да сравнявате тези групи с Мейдън е толкова смешно, колкото да сравнявате Реал Мадрид с Видима Раковски. Там имаше някакъв "един гъз" *******************. На истинският фен на Мейдън ще му е приятно да изсвирят целият Virtual XI, без нищо друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.06.2007 14:31:44 отговори + 0 0
не е вярно концерт кат концерт СУПЕР но винаги има и по едно НО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 5.06.2007 14:27:12 отговори + 0 0
прав си човече винаги трябва да имаш по големи очаквания просто щото все пак нали знаеш който плаща той поръчва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 14:24:36 отговори + 0 0
Винаги към големите банди има и още по-големи очаквания но както в случая има май огромно разминаване... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 14:20:01 отговори + 0 0
според мен концерта беше супер незнам какво толкова не ви е харесало или просто ст били МЪРТВО пияни през цялото време !? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.06.2007 14:19:50 отговори + 0 0
Вижте сега мили фенове както чета коментарите Ви не е било кой знае какво шоу но трябва да си признаем нещо ТЕ ДОЙДОХА ПЯХА НЕЩО И СИ ТРЪГНАХА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 5.06.2007 14:16:34 отговори + 0 0
)))))))))))
Това последното за правенето на нещата само за пари много ми хареса.)))))))))))))))))))))))))))))
Кво да се прави , че не щат да го правят като нас дето драскаме в тоя форум за без пари!)))))))))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 5.06.2007 14:16:12 отговори + 0 0
За концерта малко са ми смесени чувствата.. Смятам, че можеха да изпълнят още поне 3-4 песни.. Не знам, мислех, че ще излязат пак, тоест бях убедена, и изведнъж започнаха да раздигат сцената.. нз, беше ми доста странно, не очаквах, че ще свърши толкова бързо. Но както ида е, това са Мейдън а вчера беше сбъдната мечта.... Поклон.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 14:13:06 отговори + 0 0
до супер критик : ами стой си на село тогава и си слушай модерните групи, които заслужават тези пари. П Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

super kritik 5.06.2007 14:09:23 отговори + 0 0
ае мноо се палите ла пичове...Много се кефя че не дадох пари да пътувам че и да ги гледам тез ******..Кво сте очаквали чак толкова да видите и да чуете..???Един ДЕМОДИРАЛ английски хеви метъл който си го дънят вече близо 30 години.Нямя кво да се заблуждавате..Колкото и да не ви се иска да си признаете повечето по-долу са прави:Мейдън не са били това което сте си представяли че трябва да сал.А 2ри концерт и да има едва ли повечето хора ще дадът пак по 30,40,50лв.Има много други банди които съм сигурен си заслужават тия пари много повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 14:02:17 отговори + 0 0
До Kalandor: е, дойдохме си на думата. Това е проблема с повечето "велики" банди, особено след грандиозен реюнион - те вече правят всичко само за пари... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 13:57:42 отговори + 0 0
За сетлиста е естествено да не правят изключения.
Всъщност реално погледнато, концерта в България си е като един работен ден за всеки от нас. Платено им е да свирят. Те свириха. Свършиха си работата перфектно и професионално. Дето се вика. Нищо лично, просто бизнес.
Това от което съм разочарован е че просто ми се искаше в техния случай да има и нещо лично. Ама карай да върви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.06.2007 13:54:46 отговори + 0 0
Вече беше споменато, че са идвали.Твоа, че бяха сдруг вокал не променя този факт. Мисля, че едва ли правят някакви изключения и промени в сетлиста на турнето за отделните държави. Това не концерт по желание все пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 13:52:04 отговори + 0 0
Тези дето си мислят че са видяли перфектно организиран концерт или шоу мога да им кажа че са адски далеч от истината.Да,концерта ставаше,но е доста неуважително да не са идвали никога в историята на бандата и да ми свирят само някакви си 90 мин.Би трябвало да направят някакво изклучение за нас-поне 3-4 песни(става вапрос за 25мин. повече).Мисля че поради този факт има много разочаровани от концерта.Аз сащо-но само поради този факт.Групата бе на ниво-спор няма.И спрете да се обиждате един друг.Простотията не ходи по дарветата,но... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Donika 5.06.2007 13:51:18 отговори + 0 0
Хм... абе наи-добре да не ги критикуваме,че туку виж разбрали и не дошли повече пък за No more lies не съм казала че недовоствам просто казах че щеше да е хубаво да ни размажат с нея-sorry...

Up the Maidens!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 13:49:27 отговори + 0 0
Е*** мамата на пунктуацията и правописа, ама карай да върви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.06.2007 13:48:22 отговори + 0 0
ся остава да видя и на МЕРИЛИН МЕНСЪН как половината публика ще дойде да види "оня изрод",ще стои,ще се оглежда тъпо,щото там положението е по-трагично,разни чалгари казват "ей тоя Менсън,и аз ако можех бих отишъл да го видя!"
То верно че в Каварна си е по-добре!А тва за дългите коси е малко отживелица,пък и въпрос на вкус!Брус Дикинсън кога за последно беше с дълга коса?А Роб Халфорд?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 5.06.2007 13:48:05 отговори + 0 0
wishbone,
не не грешиш, но има известна разлика
Преди броени дни твърденията които се опитвах да оборя срещу Blind Guardian, бяха относно публиката, за която според определени личности беше "анемична". Blind Guardian съм ги гледал достатъчно и имам забележки за себе си спрямо тях. Освен това аз роптаех предимно срещу т.нар. "хейтъри". Него което аз не правя в момента.
Това което се опитвам да кажа, е че концерта беше изключително добър, много професионален, но мен като фен, но не и фанатик. Не успя да ме нахъса така както очаквах предварително, а и явно не само аз.
Разбирам големите фенове на Мейдън, за което това е повече от сбъдната мечта и изключително добре разбирам радостта им, но моята гледна точка е от позицията на средностатистическия фен, който не приема всичко с марката Iron Maiden, за 100% гаранция за качество.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю - до Иван 5.06.2007 13:46:08 отговори + 0 0
Взимаш ми думите при сравнението на концертите на Юръп и Мейдън!!! Нито от Юръп очаквах такова раздаване, нито от Мейдън - обратното! Още по-лошо - най-добрият концерт от трите беше на Джордж Майкъл, а това да го признае един метълхед е много много лошо! :-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 13:44:58 отговори + 0 0
То верно - дали сте по 50-60 кинта - нормално да се самоубеждавате, че е било велико. Ама мамка му - бъдете обективни - имаше как този концерт да е 100 пъти по-добре.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jivko 5.06.2007 13:43:27 отговори + 0 0
Много здраво се полу4и,здрав концерт като за пръв път!!!Аз съм 1 от 8-те, който полу4и подаръци от MAIDEN,и им се кефя много!!!Това е-Дойдоха и ни размазаха,а на тези които са недоволни и не им харесал концерта,зна4и са объркали мястото-жалко за тях!!!UP THE IRONS-FOREVER IN OUR HEARTS!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 13:40:06 отговори + 0 0
Iron Maiden са истински професионалисти, перфектна машина за правене на пари. Имат си сетлист, идват, свирят си го, и си отиват. Не излизат за два три биса, защото знаят, че вдруги ден имат пак концерт и трябва да си пазят силите - все пак вече навъртяха годинки хората... Бизнесът си е бизнес, а те са "велика" група и са в бизнеса вече 30 години!

А за SME имам само едно нещо да кажа. Цитирам публикация от пресата: В импресарските агенции “Екс граунд“ и “София мюзик ентърпрайсис“ Мартин Влайков е съдружник с хора като Георги Илиев и Пепи Лашев – все имена, които са от върховете на бившата ВИС 2... край на цитата. http://novini.dir.bg/2007/02/28/news1405627.html

Ако това е вярно то излиза, че снощи 30 000 изпраха едни пари... и се кефиха докато го правят...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 5.06.2007 13:38:30 отговори + 0 0
Концерта беше ВЕЛИК и РАЗМАЗВАЩ направо нямам думи изкефих се максимално"Screa-a-a-am for me, Sofia!"
IRON MAIDEN - Bruce THE GREAT.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 13:37:37 отговори + 0 0
Сега пък и с дълги коси трябвало да са всички. що не си седиш вкъщи да си решеш косичака , ами си тръгнал по концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един Гъз 5.06.2007 13:35:10 отговори + 0 0
Да бе як концерт... няма що.. Депеш Мод все едно.. 90% от хората не знаят какво правят там - по джапанки разбира се! Като се огледаш виждаш само двама с дълги коси и единия си ти! До най-отпред се стига с ЛЕКОТА! Звука толкова "силен", че може да си говорите. Свириха толкова "всеотдайно", че чак час им се откъсна от сърцето.. Сетлиста - много зле. Да им пикая на новия албум.... Ебаси разочарованието... от публиката най-вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 13:34:34 отговори + 0 0
Концертът беше на изключително ниво. Относно това, чу публиката не знаел текстовете - е това вече съ пълни глупости. Не е задължително да знаеш всеки текст дословно, за да си фен на една група. нито пък е задължително, дори и да ги знаещ да пееш по време на концерт. Мет лична въобще не ме бърка дали хората около мен знаят текстовете и пеяти това няма никакво значение за качеството на концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 13:33:37 отговори + 0 0
Kalandor,
защо имам чувството, че преди броени дни ти отблъскваше подобни недоволства, само че насочени срещу Blind Guardian
Извинявам се, ако греша...
и какви други концерти в България посетени от 30 хиляди имаме за критерий, за да обсъдим аргументирано, включително и по- критично, ако се налага... Подсетете ме, че освен за Металика от далечната вече 1999, не се сещам за друг!
Радвайте се бе хора! Знам, че сме по- дърти от колкото ни се иска, но се радвайте!!! )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 5.06.2007 13:32:00 отговори + 0 0
Значи то е ясно , че има неколцина обективни и останалите са на полюсите плюейки се един други.Няма лошо всеки си има мнение.Аз лично съвсем скоро бях в Ловеч и гледах Юръп-които тук доста хора , наричащи се "метъли" ще отхвърлят с лека ръка и ще се подсмихнат ехидно...Но-на мен Мейдън са ми любима група , а концерта на Юръп ме изкефи повече!Е какво да направя-просто съм откровен.Явно това е забранено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 13:27:02 отговори + 0 0
Ако същия концерт със същото качество бяха направили някоя смотана група от Североизточен Занзибар, щеше ли да говориш по същия начин ? Силно се съмнявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 13:24:38 отговори + 0 0
Hellhammer-е
Преди да си го завра отзад, съм длъжен да отбележа, че хората не търсят излишно кусури а тези кусури просот са им направили воечатление.
Казваш концерта бил невероятен. ОК. Концерта наистина беше страхотен, но... можеш ли да кажеш кои фактори точно го определят като "Феноменален" както е писано по-долу. Многото публика ? Половината бяха там, щото само са чували че групата е "яка". Няколкото класики на които публиката им знаеше припевите ? Бил съм на концерти на други не толкова яки-банди на които публиката е била с класи по "яка". Хубавият декор и джаджи ? Да, тук вече нямам забележки, това наистина беше много добро, но то не прави един концерт добър. Та кое определя концерта като "Феноменален". Факта, че са IRON MAIDEN ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprosy 5.06.2007 13:24:12 отговори + 0 0
Ами помислете си, ако концерът е бил наистина толкова як, полъха на разочарованието щеше да е неусетен... А от написаното тук се вижда че има доста разочаровани, или по-точно неудолетворени. Защо ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Hellhammer 5.06.2007 13:15:20 отговори + 0 0
Тук wishbone наистина е прав.Не знам за вас но аз снощи
се насладих на един невероятен концерт.А на тези които си отделят от вниманието да търсят косури за да могат после да се изтъкнат като "големите разбирачи" вместо да следят групата, мога да им кажа само да си го наврът
отзад.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


марто 5.06.2007 13:10:34 отговори + 0 0
Аз по принцип не пиша коментари, а само ги чета, но този път не мога да се сдържа.
Кохцертът беше феноменален. Ама наистина. Сетлистът - също. Да, наистина, можеха да изпълнят нещо от предпоследните два албума, да наистина, звукът можеше да е по-силен, да, наистина, можехме да минен и без Лорън... да Maiden дойдоха НАИСТИНА и това е най-важното. Аз лично съм оптимист човек и мисля, че ще се върнат. "Вече повлякоха крак."
Аре, до нови срещи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 5.06.2007 13:07:55 отговори + 0 0
Концертът беше страхотен.Не знам защо на някои не им е харесало.Мненията са като задниците-всеки си има.Вярно е че свириха само час и половина ама те са над 50годишни.Какво искате? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 12:59:36 отговори + 0 0
Истината е, че всичко беше "перфектно" - планирано, организирано и изпълнено. И точно в това беше недостатъкът на този иначе блестящ концерт. Някой каза нещо за "поточна линия" - много точно: идеална, абсобютно изправна, перфектно програмирана, но... поточна линия.
Много се изкефих на този концерт и няма да го забравя. Но очакванията ми бяха други - не могада обясня точно какви.
Просто я нямаше страстта... Ето това липсваше на Maiden.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden43 5.06.2007 12:58:37 отговори + 0 0
Койкото и думи да се изговорят и да се изпишат, няма да са достойни за нещо толкова грандиозно като това което се случи снощи. Просто ще ги чакаме търпеливо до другото турне. Няма начин да не наминат. m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 5.06.2007 12:52:54 отговори + 0 0
Е ТОВА БЕШЕ СЪБИТИЕТО НА ГОДИНАТА!По-добре не съм си прекарвал на концерт!Направо...абе...няма думи,беше върховно,прекрасно изпълнение,супер публика,само опашките за бирата беха проблем,ама и това загуби значение,защото концерта беше повече от велик,IRON MAIDEN CAN'T BE STOPPED!m/m/m/m/m/m/m/m/!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sal 5.06.2007 12:41:27 отговори + 0 0
darky, ама аз никакво пого не съм правила, хехе. и аз не ги обичам тия работи, просто казвам как се чувствах XD
всъщност то пого снощи май въобще нямаше...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 5.06.2007 12:40:44 отговори + 0 0
MAIDEN показаха професионализъм,MAIDEN ни показаха защо са истински легенди.СТРАХОТЕН КОНЦЕРТ!Единственото нещо, което не мога да разбера е защо голяма част от хорицата,които бяха по-напред бяха толкова пияни,че на моменти май забравяха къде са изобщо и защо трябваше да се блъскат като животни пред сцената?Незнам дали MAIDEN пак ще дойдат в България,но според мен те заслужаваха феновете,които найстина отиват да слушат любимата си група,каквито несъмнено имаше,а не хора които са чули 1-2 песни на групата и отиват с ясната цел да се нафиркат до козерката...UP THE IRONS!!!Такъв концерт се помни цял живот!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eddy 5.06.2007 12:30:51 отговори + 0 0
Велик Незабравим Концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 5.06.2007 12:26:39 отговори + 0 0
Абе вие луди ли сте ? Я си опреснете малко знанията,
Мейдън имаха концерт в България през 1995,само че не с Брус Дикинсън.
Мислех че тук най-после ще видя само положителни коментари,една от най-обичаните групи в България,
30 000 души,това само Депеш успяха да го направят миналата година.И пак има такива дето се оплакват.
Какви фенове сте вие ? Толкова години чакаме Мейдън
да дойдат,за да ги оплюят ей такива като вас .
И после що не идвали,ами вие не ги заслужавате просто.
Респект към всички които се накефиха и не обърнаха внимание на тъпотии от сорта къф им бил сетлиста,
що нямали повече бисове и озвучение...
Такъв концерт се случва веднъж в живота и се помни до СМЪРТ ! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 12:20:49 отговори + 0 0
в търсене на "перфектния" концерт, да не стане като любовта, дето минала неусетно край нас, както се пееше в една песен
И аз усетих сривовете в звука. Фаловете бяха технически. Бил съм на доста концерти. Този саунд е по средата- например по- добър от на Сабат, но на Депеш Мод пък беше по- добър, да не говорим за озвучаването на Рамацоти и Дж.Майкъл... но там пък друго липсва Няма пълно щастие! Нямаме и един свестен стадио, да не говорим за зали за концерти... Но това е положението!

п.п. Групата не може без ФЕНОВЕТЕ! Но може без "фенчетата"!
п.п.2 как според вас групата разбира къде се котира и следва да "бичи" редовно, според броя на влизанията в интернет ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 5.06.2007 12:08:15 отговори + 0 0
Не е нужно да се изпада от едната крайност в другата.Не е обективно.Концерта си беше супер , но си имаше и някои недостатъци.Бяхме не малък кръг от хора фенове отдавна и реакцията на всички беше една и съща-бе да , ама не съвсем...Що смятат тука някои хора , че за да си критичен трябва да си си накупувал всички албуми...Ами всички искаме да сме с друг стандарт и да сме си ги накупили.нито Мейдън , нито ние сме виновни за това.Но не съм съгласен , че трябва да се гледа на нещата от помиярска гледна точка-бреййййй Мейдън ни устоиха с невероятната чест да свирят пред нас и ние трябва само да махаме с опашки!Мейдън си взеха не малките хонорари , за които пари дадохме ние независимо по какви причини не сме си купили еди кои си албуми.Така че стига с тия тъпотии.
Не всичко беше ок , но го преживяхме.И да не забравят критиците по продажбите , че в днешно време с интернет е така навсякъде по света-продажбите просто са спаднали-остава съотношението!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Almighty 5.06.2007 12:07:36 отговори + 0 0
Up the Irons!
На който не му е харесало той не е искал да му хареса! Аз лично се изкефих Максимално!
И за мен ще си остане незабравимо преживяване
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 12:01:32 отговори + 0 0
Към Missis Dickinson, пък и към всички!
Така си е! Най- великите концерти са тези, които дълго сме чакали и сме отишли, за да се изкефим, а не да мрънкаме!!!
Irons Up!!!
Let's go to Kavarna! Now!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

purple4o 5.06.2007 11:57:20 отговори + 0 0
Това е един от онези концерти, за които "размазващ", "жесток" и всички подобни епитети не са достатъчни, за да опишат цялото му величие - е, само в частта на Мейдън, разбира се.
За Лорън - почти нищо не мога да кажа, защото успях да вляза точно, когато каза "о, извинете, започнахме да свирим първата песен..." ))) ама не струва - поне от това, което чух.
Обаче - да направя и една ОГРОМНА критика към СМЕ - от толкова време организирате концерти, приятели, и винаги има фенове, които не успяват да влязат навреме - за влизане се чака 30 минути - час - обикновено. А да не говорим за излизането - аз лично прескочих поне две огради, докато успея да се добера до някои изход. Е - при концерт от такъв мащаб, хайде малко по-професионално с организацията - вие го можете, нали? Не, че досега сте го доказали ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

edi 5.06.2007 11:56:58 отговори + 0 0
Stanley прав си за абсолютно всичко. на едно мнение сме. и за мейдън и за каварна. кРаварна е слеския ад. хубаво е че мейдън никога не биха отишли там, иначе рискуват цонко да ги води на банкет в общината и да ги нарисуват на калкан на панелен блок... концерта снощи беше блестящ. прекарах чудесно, много се забавлявах и не съжалявам за нищо. повече такива събития, повече добро чувство в сърцата. много жалко за всички кисели пичове, които пишете тук. за разлика от вас аз се забавлявах и си прекарах чудесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.06.2007 11:56:29 отговори + 0 0
Ей сега ще видите на 30ти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 5.06.2007 11:53:05 отговори + 0 0
Както винаги, пълно е с разбирачи по всичко. На някакъв тип му се сторило, че Мейдън свирили отегчено.
Бях пред сцената, малко по-близо отляво до Дейв и Ейдриън. Правеха същото шоу, каквото съм гледал на концерти, отпреди 20 - 25 години. За Стив и Брус няма въобще какво да коментирам - какво търчане и подскачане беше от тяхна страна.
На който не му е харесало - жив и здрав и следващия път да си седи вкъщи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 5.06.2007 11:52:25 отговори + 0 0
Реално погледнато концерта си имаше всичко нужно и въпреки , че съм им фен от толкова - толкова отдавна нещо , което не мога да определя не беше точно така...Звука е излишно да го коментирам-не беше точно това , което трябва-но щом Мейдън са си преценили , че са готови на такъв риск-техев си проблем!
Сетлиста-имат донякъде право хората , които не са 100% очаровани.Зная , че на турнето след даден албум се набляга на голяма част от новия материал и така е било винаги.Просто явно ние уцелихме турне след албум , който за всички е видно , че не съдържа нито една песен , на която както не малко хора се изразиха би влезнала в графа "класика" , "изкуфяхме максимално" и тн...Последното ДВД отпреди 2-3 години мисля , че беше концерта , който хората писали до момента искаха да видят , но просто не се изразиха така!И съм съгласен с тях.Абсолютно нищо нямаше да липсва на концерта , ако нямаше нито една нова песен.От завръщането на Брус през 2000г.в предните два албума направиха не малко велики песни и нито една я нямаше-ами аз не ги гледах нито 2000 нито 2003 е нормално е да ми се ще да гледам и тея песни.И като се има предвид , че се свирят песни отпреди повече от 20 години вместо значително по-пресните...Малко автогол от тяхна страна.
Мисля си в крайна сметка , че публиката на Мейдън тази вечер беше по-навита в този лайф от групата да стане шоу.
А иначе всичко останало си е нормално-просто един пореден концерт от едно поредно турне , в които нещата като сценично изпълнение от години са смазани и изпипани!
Толкоз-дано доживеем и друг концерт след по-убедителен албум , но силно се съмнявам , че изобщо ще има такъв албум...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 11:47:41 отговори + 0 0
готино беше ама само 14тина песни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 5.06.2007 11:46:55 отговори + 0 0
Както ви казах след концерта на Гардиън когато имаше донякъде основателно плюене за техниката, звука, и т.н. и след Мейдън пак ще е така...
На мен концерта ми хареса и на много други, само като изключим Лорън, която изслушах първите 1-2 песни и после висях безпомощен на оградата докъто не се чу "Last song ..." и се въодушевих като по-голяма част от публиката А Мейдън си бяха на ниво и концерта беше размазващ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Leprosy 5.06.2007 11:45:27 отговори + 0 0
wishbone - Знаеш ли че квантие се проявяват като частичи само тогава, когато ги наблюдаваш, ако не ги наблюдаваш са вълни странно но факт, същото е и с "звездите" - има фенове - има звезди, да говориш че която и да е група може без фенове, е малко тъпо. Кои сме били ние... хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 5.06.2007 11:40:57 отговори + 0 0
Организаторите се бяха изложили - два часа докато влезеш, два докато излезеш. Да не споменавам разликата в обявения начален час на билети и плакати (20:00 или 19:00). За кво наливаха бидоните с ВОДА като понапръскаха задушаващите се маси точно два пъти, вторият път доста повърхностно, щях да пукна в тая навалица централно пред сцената. Сбиванията и вълните - да кажем в реда на нещата, не ми е първия концерт, ама този път беше ад под небето.
Колкото до великите МЕЙДЪН - те пяха премерено кратко кат за 25 години чакане, на през повечето време тотално оперирани от емоции!!! СЦЕНАТА БЕШЕ ИЗЛАГАЦИЯ - аз толкова ниска сцена не съм очаквала, тва да не е концерт в ЧИТАЛИЩЕ по дяволите?!? Да бяха пяли направо на тревата!!! А БРУС въпреки (меко казано) невнушителните си размери, не спря да се пъха в дъното пред барабаните и в немалка част от концерта го виждахме толкова, колкото и барабаниста!!! ЗВУКЪТ също не беше това, което очаквах! ТЪЛПАТА (поне отпред) се кефеше, куфееше и раздаваше на 200%, и ЗАСЛУЖАВАШЕ да бъде оценена! Далеч по-малобройна наша публика е правила доста по-голямо впечатление на други (пак велики) банди, а Мейдън бяха верно кат на поточна линия във фабриката. Аз не усетих никаква - айде да не казвам симпатия - не усетих ОТНОШЕНИЕТО!, което заслушаваше тази 30 хилядна размаааазваща се фенска маса, която даваше сърце и душа през целия концерт. Убедена съм, че екзалтацията ва всички МЕГАдоволни фенове е чисто емоционално, в което няма лошо, но няма и обективност. Моето лично мнение, че групата направи незаслужено РУТИНЕН концерт и не заслужи лично моите 50 лева. Такива концерти е позволено да прави в Мюнхен пред публика от 200 апатични и непомръдващи фена, НЕДОПУСТИМО Е да ТАЗИ БАНДА да направи подобно представяне в България пред 30 хиляди!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stanley 5.06.2007 11:38:12 отговори + 0 0
Уникални коментари. На един не му харесал звука, на втори тябвало да му се изсвири No More Lies, на трети му харесали само циците на Lauren... А това пък за Каварна е върха, там където преди концерта на някоя група пасат крави и разни каварненски цигани подвикват глупости от рода на "Евала Цонъо".
Относно концерта смятам, че това е най-уникалното събитие в музикалния живот на България. Перфектен сетлист, действително не много силен, но изключително чист звук, страхотно поведение от страна на музикантите. Абе всъщност акво и аз се опитвам да описвам нещо, което е било велико. Всички несъгласни могат да отидат и да се гръмнат.
А от списанието за праведна музика съм малко разочарован. Не си изкарвайте търканията със СМЕ, за сметка на Maiden. Това, че на вас не са ви осигурили примерни достъп до групата, не значи, че СМЕ не са се справили перфектно. Истината е, че само те могат да докарат големите звезди в България и то напълно адекватно на времето си, пък вие си припадайте по Каварна и Глен Хюз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

missis dickinson 5.06.2007 11:36:46 отговори + 0 0
Концерта беше феноменален.За пореден път се обеждавам,че Мейдън не са хора,а БОГОВЕ.Това за мен беше и ще остане най-великия концерт на Мейдън.Брус беше в невероятна форма,тичаше,скачаше,пееше и мисля,че остана доволен от публиката.Аз бях точно срещу Дейв и мога да кажа,че се радваше изключително много на публиката,Нико и той както винаги беше с усмивка на лицето.Стийв и той остана доволен.Всички пеехме с пълно гърло всичките им песни.Това беше най-великият ми ден в живота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal oder was? 5.06.2007 11:33:14 отговори + 0 0
"...и така българските фенове са с една сбъдната мечта повече..." Още една резка на приклада. :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 5.06.2007 11:30:03 отговори + 0 0
Прав си бай Красьо,пък и за 25 години за сцена,едва ли някой ще свири с кой знае кво желание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 5.06.2007 11:25:11 отговори + 0 0
Видяхме Iron Maiden на живо!
Каквото и да си говорите, те бяха тук, с Брус, и си направиха як концерт!
От 25000+ зрители, все ще се намери поне 1 недоволен и това е нормално. Не разбирам наистина какво не ви хареса. Мечтата на много хора се сбъдна и това е факт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 11:24:54 отговори + 0 0
Както и предполагах, "фенчетата" си мислят, че са толкова важни, че Брус, Стив и компания си казват "Ейййй, не сме били в България... никога ...или май беше 25 години! Вярно продали сме там около 100 оригинални диска, нямат даже класация, която да оглавим, ама нищо! Дай да им направим на "фенчетата" един СПЕЦИАЛЕН 5 часов концерт, само "класики", щото новия ни албум и без това не струва, само дето от Финландия до Италия, и дори в Щатите се купува яко! Ама нищо де! Заради "фенчетата" в БГ, специално ще се готвим!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.06.2007 11:22:36 отговори + 0 0
Аз си знам в БГ за кво става въпрос и като ходя на концерти,отивам да видя мои любимци на живо,знам си че звука си е shit,и на стадион и в залите(в залите е трагедия)!Затова гледам да съм най-отпред за да видя музикантите на живо като хората,а звука...в къщи си е перфектен..друг е въпроса защо в БГ един път няма концерт с добър,да не говорим за отличен звук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 11:19:13 отговори + 0 0
Tarkus.. отпред може и да е било емоция, но някак си няма техническата възможност 30000 човека да са само отпред, нали ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 5.06.2007 11:17:52 отговори + 0 0
Донякъде си прав. Но част от тръпката да си на концерт е да си сред "своята порода". Да чувстваш как хората са едно цяло, и да можеш да споделиш еуфорията си с другите. Когато си заобиколен от дървета наоколо, усещането е все едно на някой тъп купон накрая си успял да си пробуташ едно любимо парче и всички те гледат като полезно изкопаемо как вееш грива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tarkus 5.06.2007 11:14:40 отговори + 0 0
Не съм от най - големите фенове на групата - отидох на концерта да си спомня младежките години, когато ми бяха любимци! Но с чисто сърце мога да кажа, че това беше най - великия концерт, на който съм бил! Звукът беше перфектен, публиката - също - хората около мен (включително и аз самия) екзалтирано пяха с пълно гърло, атмосферата беше нажежена до крайност! Парчетата от новия албум направо ме помляха! Това е от мен, съжалявам, че повечето разочаровани хора, пишещи тук, не бяха отпред край мен за да усетят емоцията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 5.06.2007 11:10:48 отговори + 0 0
Мене ми е много забавно как след всеки як концерт заповат всичките "озвучители","техници" и всякакви други подобни да реват и да се оплакватПърво всеки се кефи Мейдън,Мейдън и след събитието ревете като путк*,като не ви харесва събирате парички и отивате да ги гледате в Германия!Един малоумник оттука даже и реве за сетлистаНямало смисъл в България да си свирят песните от новия албумВъобще излагате се яко,както тия половината пред сцената дето беха пияни като тикви и не разбраха нищо от концерта!А аз съм сигурен ,че и някой които не са били пияни пак не са разбрали за какво става въпросЗа мене по голямата част от хората дали мнение тук за концерта на Айрън Мейдън за нищо повече от "озвучители" . . . както след всеки концерт в България... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 11:02:58 отговори + 0 0
Ето затова е по-добре когато концерта е в Каварна - там отиват само феновете на групата и съответния стил в музиката, и шоуто е неподправено и истинско. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 5.06.2007 11:02:40 отговори + 0 0
Малеее, разцепихме се! Не знам защо, ама на Children of the Damned се размазах най-много! А за озвучаването не съм съгласен, че беше добре балансиран - бях на втора ограда, което е сравнително близо до сцената, а на много места на Bruce не само, че не му се разбираше какво пее, ама и въобще не се чуваше на някои места (беше весело като го гледаш по екраните как си отваря устата, пък нищо не чуваш), също и на някои от солата нещо не се разбираше, за разлика от барабаните. Верно - може техниката да не е била достатъчно силна, както казаха някои хора (в което аз лично се съмнявам), но не е голяма сложнотия да се оправи поне малко баланса, дори и по време на концерта. Стига негативни изказвания - концертът смачка всичко, въпреки сетлиста (мисля си, една група винаги може да промени поне малко сетлиста, ако желае - особено при такива "изчакващи" случаи). На много песни публиката около мен се взриви тотално (но имаше и 1-2, на които седяха и общо взето наблюдавах да не падне някой прожектор ). Концерт, който ще се помни мноооого дълго време, защото никой не очаква да удържат на думата си и да дойдат още веднъж. Само може би съжалявам, че, понеже не съм им от най-големите фенове, на повечето песни не знаех текстовете, но това не ми попречи. Никак даже!

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анонимен 5.06.2007 10:57:28 отговори + 0 0
а и да добавЯ...Кalander,да ти кажа защо си се чувствал като в необрано лозе..щото половината публика бяха некви,които са чували 5 песни на Меидън през живота си,но са там за да видят..ко и туй чуду МЕЙДЪН дет и толкувъ лигиндарну...или хора,чиито любими банди са ЛИНКИН ПАРК и подобни,но някой познат ги е накарал да отидат,в което няма нищо лошо естествено,нали трябва да излезе,че МЕЙДЪН имат едва ли не супер много фенове,в което също няма нищо лошо,тъпото е,че истинските фенове се чувстват точно както каза ти,макар че кво значение има като виждаш идолите си на живо,дали тея около теб са МЕИДЪНИСТИ или просто некви решили да отидат ей така в което пак казвам,няма лошо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 10:56:36 отговори + 0 0
на същото мннение съм като Kalandor с една дума скука Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 10:55:18 отговори + 0 0
Сигурен съм, че сте се изкъртили. Но голямата част от хората покрай мен просто седяха като чукове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 10:55:05 отговори + 0 0
МАЛКО БИШЕ НО ЯКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

за Kalandor от Малмс 5.06.2007 10:52:45 отговори + 0 0
Kalandor, съжалявам че не си бил в нашата агитка. ние щото се изкъртихме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 5.06.2007 10:51:33 отговори + 0 0
**** - проблема далеч не е в неизлизането на втори бис, а прмерно в самото тръгване от сцената. Не може пред публика дето те чака повече от двайсе години да те види на живо да си тръгнеш все едно си тръгваш петък следобяд от работа. Фен съм на мейдън от доста години, и чаках тоз концерт с нетърпение, но въпреки всичко останах доста раозчарован. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leprosy 5.06.2007 10:49:21 отговори + 0 0
wishbone - Защо ли?
1. Ами 25 години или по точно никога не са идвали в БГ (което май не е съвсем вярно Bruce не е идвал от толкова), това не е Германия, където свирят всяка година и феновете са чували всички класики на живо. Хората са зажадняли да ги видят и няма лошо ако посвирят 20 минути повече.
2. Планета беше само за илюстрация. Озвучението не беше на ниво - явно и ти си го забелязал.
3. Не пропускам концерт, от повечето съм доволен, от някой бях очарован, въпреки че дори не слушам съответната група. Тези клишета за недоволството ги употребявай вечер на приятелката си, когато каже че не е доволна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е на значимото 5.06.2007 10:48:18 отговори + 0 0
Това е най-значимото събитие в България след Освобождението. Така че спрете с тези селски недоволствия. Засрамете се!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 5.06.2007 10:45:32 отговори + 0 0
Пого на MAIDEN ли ве?ХА-ХА,откога хевитата взеха да правят пого и то на такива леки и мелодични банди?Като се има и в предвид че половината публика са некви 40 годишни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 5.06.2007 10:41:50 отговори + 0 0
Невероятно беше. Какво повече да кажа... Мейдън са велики. Up the Irons!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


***** 5.06.2007 10:41:32 отговори + 0 0
Добре де, не разбирам някои от вас. Защо си мислите, че някой ви е длъжен да излезе на втори бис. Все сте недоволни баси. Не са го направили - тяхно право. Това не ги прави по-малко векики. Това бяха MAIDEN, мамка му, сбъднаха мечтите на много от нас, а вие за две-три песни мрънкате. Да ви имам и феновете просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 5.06.2007 10:38:59 отговори + 0 0
Айде сега с риск да бъда заринат с лайна ще си кажа моето мнение. Аз съм леко разочарован от концерта. Имаше всички предпоставки за перфектния концерт. Перфектна сцена, много публика, професионално изпълнение. Това което нямаше беше хъс в групата. С изключение на Дикинсън, останлите бяха толкова отегчени, че все едно висят на поточна линия в някоя фабрика, или поне аз останах с такова впечатление. Публиката поне около мен сякаш не знаеше за какво е там, и когато мятах коси и пеех, се чувствах леко като в небрано лозе. Ot setlist-a също съм разочарован но много добре знам как седят нещата по турнетата така че каквото е, толкова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 5.06.2007 10:20:46 отговори + 0 0
Maiden да не са поп група и да свирят разни радио хитчета по 3 минути. 15 песни е нормално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Ванчо 5.06.2007 10:19:31 отговори + 0 0
Не съжалявайте дори и за секунда от концерта , беше страхотно , спрете да негодувате , защото и това можеше да го няма . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 5.06.2007 10:18:32 отговори + 0 0
Мдам, усеща се известно търкане между СМЕ и Про-Рок. Още, когато не беше отразено пристигането на групата тук, иначе поместено на техния сайт. Номерът с билетите и бил доста тъп. Аз пък се издразних, че на влизане не бяха оказани входовете през които да се мине, щото човек най-бързо да си стигне до мястото.
Аз бях отпред и там освен, че беше силен, звукът беше и много чист.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Aнонимен 5.06.2007 10:13:27 отговори + 0 0
Аз ли бъркам или Мейдън са изсвирили не повече от 15 песни??? Че кво е тва бе хора и през няколко часа да имат концерт за толкова малко песни да му падне гласа на Дикинсън...(явно е попрекалил с ракията предния ден). Колко са 90 мин.? Те явно Ахат и Лорън са им напрайли половината концерт. Толкова малко песни в сетлиста на велика група като Мейдън (при положение, че ги чакаме десетилетия) ми се струва несериозно. Вече започвам да се съмнявам, дали наистина съжелявам, че не отидох. Не ме разбитайте погрешно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ники 5.06.2007 10:02:25 отговори + 0 0
концерта беше размазващ, е с малкото изключение на цицестото подобие на певица и хеъри бандата и..както и да е поне се посмяхме....и още веднъж..просто ни размазаха..просто никога няма да забравя какво почувсствах(най-вече на FEAR OF THE DARK) всеки който беше там знае за какво говоря.....MAIDEN!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 5.06.2007 10:00:49 отговори + 0 0
Евала WISHBONE! Каза го точно както трябва! Не може да си недоволен от MAIDEN и от озвучението. Концерта беше ВЕЛИК!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishbone 5.06.2007 09:56:40 отговори + 0 0
Специално към Leprosy:
1. Би трябвало да знаеш, че всяко група има един и същ сет лист за турне. С какво България е по- специална, че Мейдън трябва да правят специален лист и как точно да угодят на всички за 1.30, дори за два часа??? И това не го разбрах... с рекламирането на новите неща... точно на нас?!? Да не си свирят парчета от новия албум, щото на т.нар. "стари" фенове не им хаесва?? Миналата есен на концертите си са свирили целия албум!!!
2. Озвучението е на "Жокер Медиа" и няма нищо общо с Планета. Най- доброто е в България, но вчера ватовете не бяха достатъчно. Но това е "риска" на живото изпълнение.
3. Ако от Мейдън си недоволен, значи си вечно недоволен. В това няма нищо лошо по принцип, стига да не се натрапава постоянно и за всичко!
Салют за всички, които дочакахме Мейдън в София! Long Live....!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бат Ванчо 5.06.2007 09:55:27 отговори + 0 0
е това беше най-великото нещо в живота ми .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pepi 5.06.2007 09:53:33 отговори + 0 0
more* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 5.06.2007 09:49:13 отговори + 0 0
Колкото до това, че не са изсвирили no mere lies мисля, че преди да я изсвирят нея трябва да изсвирят още 20-30 песни, които много повече щяха да изкефят публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 5.06.2007 09:46:42 отговори + 0 0
Нека да бъдем реалисти и на мен ми се иска да пеят 5 часа и пак ще е малко ама така не става! Все пак те имат всеки ден концерт. Аз бях отпред до сцената и звука беше перфектен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 5.06.2007 09:42:41 отговори + 0 0
Концерта беше велик!!! Трябваше да излезнат за още поне една-две песни нищо, че Брус остана без глас. Ние щяхме да пеем вместо него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ани 5.06.2007 09:38:55 отговори + 0 0
Коментара е от мен, а с Доника бяхме заедно на концерта и е движим заедно от 5 години.....на мен ми е простено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.06.2007 09:36:31 отговори + 0 0
Вече се чудех кога ще почнете да се заяждате за правописа. Браво пич. Ти пук си много добре с английския. Всички те разбрахме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 09:33:37 отговори + 0 0
Donika - 2007-06-05 02:30:04
Дам голямото разочерование беше че не изпълниха No more lyes което всички метали чакахме...
Дони, не се пише lyes, a lies.....
Мисля, че си добре с англииския
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ани 5.06.2007 09:29:49 отговори + 0 0
Забравих да спомена, че Лорън освен за гледане за друго не става. Татко и не и ли е обяснил, че за пеенето се иска дарба?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 09:27:36 отговори + 0 0
как да пеят повече като Бруце остана без глас в края?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ани 5.06.2007 09:25:25 отговори + 0 0
Малии егати размазващия концерт!!!!! Ако Меидън бяха попяли още малко щеше да е още по-размазващ!!1 Ама нищо, дано пак дойдат......този коцерт определено си заслужаваше....който го е изпуснал може само да съжалява....и то много Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Leprosy 5.06.2007 09:22:04 отговори + 0 0
С озвучение от "планета" концерт не се прави. Много тихо на стадиона, а като за пръв път в България можеха да посвирят малко повече стари класики, няма смисъл да си рекламират новите неща точно на нас... Общо взето се прокрадна разочарование у мен... При този сетлист и това озвучение не бих посетил това мероприятие втори път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pepi 5.06.2007 09:09:01 отговори + 0 0
IRON MAIDEN FOREVER! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 09:02:50 отговори + 0 0
По тъп сетлист от тоя нямаше да могат да извадят. Щели да компенсират - кво компенсирахте, като т'ва ви е същия сетлист за цялото турне. Накрая 5 мин да им викат името и да не излязат. Можеше да има и повече заигравка с публиката. През цялото време пеех и се мъчех да ми хареса. Ама нещо не се получи. Абе... декорите бяха хубави.Толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 5.06.2007 08:41:21 отговори + 0 0
Просто невероятен концерт. Успях да се добера на около 3-4 м от сцената, където беше, ебати, мелачката. Тези хора вече гонят 50-те, ама имат енергия, като двайсетгодишни. Respect! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

turtlefloyd 5.06.2007 08:29:48 отговори + 0 0
Lauren зарадва,да-особено когато спря ("Sorry!Sorry!Stop!") по средата на песента,понеже се сети,че вече я е пяла,и подкара друга.
А иначе-мисля си че и три концерта да имат Maiden ,пак няма да изкарат всички песни които искаме.Да не говорим,че сетлистът бе ясен от доста време(което донякъде,вярно,разваля кефа)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darky 5.06.2007 08:10:31 отговори + 0 0
sal покажи ми смисъла в това да правиш пого на банда която скоро няма да дойде пак именно кат ви види кви селщини правите ? Толкова ли не можеш си седнеш и спокойно си куфееш ми трябва си избиващ чевийте по този начин... тва мн дразни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 5.06.2007 03:38:01 отговори + 0 0
Беше размазващо. Откачих, особено на The Trooper ми идваше да помеля всичко около се бе си!
Аааааааааааа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 03:32:44 отговори + 0 0
Хубаво беше момичето
Иначе звука тих нещо.
Концерта супер!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-bizzar 5.06.2007 03:15:24 отговори + 0 0
Donika - 2007-06-05 02:30:04
Не ми изглеждаше на човек отиващ на първи концерт.
А честито!

Зверски концерт! Харис-щерка зарадва, но определено, не с пеене
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stilgar 5.06.2007 02:58:20 отговори + 0 0
Donika - 2007-06-05 02:30:04
Дам голямото разочерование беше че не изпълниха No more lyes което всички метали чакахме...
айде да не се излагаме а? аз що не ги видях тея дето чакаха тая песен дето дори не можеш да и напишеш заглавието вярно.

пък ако разбрах кво не ви хареса на Лорин и как решихте, че не може да пее. Мен ме зарадва доста.

Най-якия концерт на който съм ходил а аз за разлика от други които се изказват ходя на доста концерти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


koLe_666 5.06.2007 02:48:23 отговори + 0 0
Mного здрав лайф стана...пълна лудница!!!Счупихме се от кеф!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fucked-bizzar 5.06.2007 02:40:42 отговори + 0 0
Просто изсвириха сцепиха и си отидоха почти като секс за една нощ! Великоооооооооо София-България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Donika 5.06.2007 02:30:04 отговори + 0 0
Дам голямото разочерование беше че не изпълниха No more lyes което всички метали чакахме... обсъждаше се постоянно това че не я направиха... щяха да ни убият с един такъв край просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2007 02:17:21 отговори + 0 0
Изложиха се-само 90 мин. пяха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4u6kata 5.06.2007 02:05:40 отговори + 0 0
Дойдоха, размазаха ни и си тръгнаха, вече нищо не е същото....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Donika 5.06.2007 01:54:43 отговори + 0 0
Беше велико като за мой първи концерт и се радвам че беше този а не някой друг! Разцепих се от кеф! Пък и сичката тая публика уау! не бях виждала толкова хора на едно място-велико! Особено на Fear of the dark нямаше човек който не я знае и всички пяхме и куфяхме-с една дума професионалисти,защото всичко звучеше сякаш го слушаш от диск-мн точно и правилно! Искам пак-обаче може би ще е след околко 20 години... ех... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 5.06.2007 01:35:26 отговори + 0 0
Някоя телевизия снимала ли е концерат, междудругото? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 5.06.2007 01:33:04 отговори + 0 0
Велико...утре ще напиша по-обстоен коментар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ogy&Mitko Kinchev&4a 5.06.2007 01:09:54 отговори + 0 0
Страшен концерт!Неповторимо щоу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dickinson_SF 5.06.2007 01:05:55 отговори + 0 0
Велико, след Белград мечтата стана реална за втори път.
Много добре подбрана сетлиста! Ами май нямам думи за да напиша дори реалния си коментар за случилото се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Motorbreath 5.06.2007 00:47:49 отговори + 0 0
няма друг такъв ..вече нямам мечта.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".