Отмениха последния ден на германския фестивал "Rock am Ring"

5 юни 2016, 12:56 ч. 1709 / 5 4
пред./следв.

   Днешният трети и последен ден на германския фестивал "Rock am Ring" е отменен. Още на първия ден, петък, 3 юни, светкавици раниха десетки души, присъстващи на събитието, като общият им брой е вече над 80. Лошото време продължи и в събота, а прогнозата за днес е била за нови бури с гръмотевици. Решението за отмяна на събитието е взето от местните власти, които също така са отнели и лиценза на организаторите за провеждане на концерти. Промоутърите са се съгласили напълно и призоват феновете да напуснат мястото на провеждане (летището на град Мендиг, близо до пистата "Нюрбургринг") до днес на обяд. Хедлайнъри тази вечер трябваше да са легендарните BLACK SABBATH.

   Още миналата година е имало предложение за преместване на фестивала по-късно през лятото, поради типичните за района летни бури в началото на юни и подобен инцидент, но то не е било възприето.

 

още за:

Rock Am Ring


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 6.06.2016 10:12:30 отговори + 9 0
Язък за хората. Хем дъжд ги пра, хем мълния ги пържи и сега няма и блек сабат да видят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 6.06.2016 08:45:27 отговори + 4 0
Ето сега е моментът някой "божи" човек да напише коментар тук, че те са си го получили заслужено, защото са били на сатанинско сборище и са получили мълния господна от небето за това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asdasdasda 5.06.2016 15:34:35 отговори + 3 1
Само дето вече втора година фестивала се провежда на ново място, а не на Нюрбюргринг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неди Фен 5.06.2016 14:34:14 отговори + 15 2
И сега е моментът, Неди Крос да обяви Сабат в Пазарджик. За компенсация, нали са побратимени фестивали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".