Отменят концерт на SCORPIONS и Alice Cooper в Русия заради срутена сцена

20 юни 2009, 20:20 ч. 242 / 10 6
пред./следв.
Най-големият руски град в Сибир - Новосибирск не успя да проведе своя фестивал "Monsters of Rock" заради сцена, срутила се няколко часа преди събитието. Главните участници в него трябваше да бъдат Alice Cooper и SCORPIONS, но цялото шоу е отменено. Предполага се, че сцената се е срутила заради твърде тежката апаратура, разположена върху нея. Организаторите ще върнат парите за около 12-те хиляди закупени билета.

   Alice Cooper бе хедлайнър на втория ден на миналогодишния "Kaliakra Rock Fest" в Каварна, а SCORPIONS ще гостуват в морската рок столица след около две седмици, където ще повторят това, което направи шок-рокера през 2008-а. Ще ги подкрепят EDGUY и BLIND GUARDIAN. За нашата сцена няма да има опасност като гореописаната, защото организаторите от "Joker Media" ще използват за първи път на територията на България своята уникална за нашите ширини сцена (подробности).
   Ако още не сте се сдобили с билети за "Kaliakra Rock Fest 2009", можете да го направите от тук: тридневен билет - поръчай онлайн, еднодневен билет - поръчай онлайн.

още за:

ScorpionsAlice Cooper


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Scorpio 21.06.2009 13:24:36 отговори + 0 0
Да, няма да е лошо... Сърцето ми слезе в петите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.06.2009 00:35:48 отговори + 0 0
Такива заглавия ги почвайте със "[Без паника!]" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 20.06.2009 22:54:34 отговори + 0 0
леле това заглавие наистина е стряскащо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станимир Петев 20.06.2009 21:52:48 отговори + 0 0
То добре, че се е срутила преди събитието, че иначе............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 20.06.2009 20:52:41 отговори + 0 0
хах не само ти,получих сърцебиене просто,охх стреснах се здраво,айде дерзайте хора малко остана и после ще можем да се насладим на легендите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.06.2009 20:30:19 отговори + 0 0
Пфууу ... Как се уплаших като започнах да чета "Отменят концерт на SCORPIONS ..." Много жалко за всички фенове очакващи феста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".