MOTLEY CRUE пристигат с огромно количество пироефекти

1 юни 2009, 13:45 ч. 390 / 5 12
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Най-голямата сцена на Балканския полуостров ще бъде построена специално за тазгодишния "Kaliakra Rock Fest от" 1 до 3 юли в Каварна. MOTLEY CRUE, SCORPIONS и DREAM THEATER ще имат възможност да се развихрят на площ от 26х16м, а височината на съоръжението ще бъде цели 18 м. Супер защитената сцена има 20 тона товароподемност, а самата тя е с тегло 86 тона, без покрива. Изискванията на банди от класата на MOTLEY CRUE, SCORPIONS и DREAM THEATER, налагат построяването на тази голяма сцена в Каварна, споделят организаторите от Жокер медиа и Община Каварна и добавят, че тя ще бъде най-голямата в историята на "Kaliakra Rock Fest" до момента.
   Стартът на четвъртото издание на единствения истински рок фестивал у нас, ще бъде даден на 1 юли от MOTLEY CRUE, които дават сериозна заявка за шумно, гръмотевично и запомнящо се шоу, като се има предвид количеството пиротехника, с които пристигат - половин тир. На 1 юли шоуто на "Saints of Los Angeles", както е името на последния албум на бандата ще избухне на сцената, която в тази вечер ще бъде озаглавена "Crue Fest Stage" - по името на супер успешното им турне от миналото лято. Тази година "Crue Fest 2" ще продължи с още по-голяма сила, а този път турнето на глем рокерите e посветено и на 20-тата годишнина от излизането на легендарния албум на MOTLEY CRUE - "Dr. Feelgood". Европейската част от тура започва утре вечер от Москва, където легендарната четворка - Vince Neil (вокали), Mick Mars (китара), Nikki Sixx (бас) и Tommy Lee (ударни) ще взриви най-престижната Московска зала "Club B1". Концертът след месец в Каварна ще бъде последният за Европа, преди бандата да се отправи на Американска обиколка.
   Тази година "Kaliakra Rock Fest 09" ще се проведе от 1 до 3 юли в Каварна. Преди първият концерт на MOTLEY CRUE в България, на 1 юли на сцената ще стъпи сексапилната Lauren Harris и нейната банда. На 2 юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от BLIND GUARDIAN и EDGUY. На финалa ще се срещнем с DREAM THEATER, а непосредствено преди тях ще се разпишат и CYNIC.
   И тази година един от притежателите на тридневен билет за "Kaliakra Rock Fest 09" ще има уникалния шанс да спечели най-рокерската награда - чисто нов мотор "Harley Davidson"! Късметлията ще бъде изтеглен след приключване на фестивала лично от кмета на Каварна - г-н Цонко Цонев. Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg с цена: за тридневен билет - 100 лв. [поръчай онлайн], за еднодневен билет - 55 лв. [поръчай онлайн]


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D.S.V. 3.06.2009 18:39:49 отговори + 0 0
чудя се Пепи нарочно ли го правиш или просто имаш супер чувство за хумор ? още някъде бях засякъл подобен твой коментар..или спри да пишеш тия глупости или по-добре не посещавай сайта,твоя работа
Motley 'fuckin Crue is finally here !!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи 2.06.2009 16:41:43 отговори + 0 0
Както е видно, Сатаната се готви за скверното си пришествие. Той обаче не знае, че Исус Христос ни праща Мотли крю, за да изпита вярата ни. Затуй молете се на Господа и очистете се от мерзки мисли, ибо само чистите духом ще бъдат спасени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DIrtyDream 1.06.2009 20:21:59 отговори + 0 0
FT ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 1.06.2009 19:06:47 отговори + 0 0
Видях една снимка в Автора и се чудя дали на Мотлъ ще има такъв одължен край на сцената,където Винс може да се доближи доста до публиката ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пикаещ 1.06.2009 16:57:46 отговори + 0 0
страхотно! яка сцена, евала! Сега остава тая година и повече от 4 тоалетни да има и - супер... :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.06.2009 16:46:47 отговори + 0 0
виж в старата новина линка в Автора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2009 16:30:42 отговори + 0 0
Простете не гледах къде пиша Та снимка на това чудо има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 1.06.2009 15:01:26 отговори + 0 0
Вероятно иде реч за това:
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=5014
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 1.06.2009 14:56:35 отговори + 0 0
Най-голямата сцена на балканити, WTF!!!!???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 1.06.2009 14:53:39 отговори + 0 0
Всеки билет има сериен номер. Май по него ще се тегли жребия. Няма нужда от регистрация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.06.2009 14:15:00 отговори + 0 0
А как точно става играта с мотора? Трябва ли да се регистрираш някъде като притежател на този билет? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2009 13:55:05 отговори + 0 0
Уес!Най-после ще я видим тая сцена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".