Отворено писмо до Николай Бареков от "глутницата наркомани"

27 май 2014, 09:31 ч. 2246 / 16 100
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме за обидно изказване на Николай Бареков по отношение феновете, събрали се за концерта на ARCH ENEMY в подлез "Галерия" до НДК. Днес получихме следното Отворено писмо от участници в събитието пред клуб "Mixtape 5" в нощта на изборите за Европейски парламент:

"Уважаеми" г-н Бареков,

Пишат Ви хората, които освиркаха Вас и Вашата свита, когато преминахте през подлеза на НДК покрай клуб Mixtape 5, където се провеждаше концерт на една от любимите ни групи.

Пишем Ви за да Ви информираме, че причината да бъдете освиркан, не е била в това, че сме били надрусани или неадекватни. След като сте решил да ставате политик, би трябвало когато народът ясно ви каже, че не Ви харесва (в случая в очите), да потърсите проблема първо в себе си. Причината за нашата реакция, не са били замъгляващи съзнанието вещества, а искреното ни отношение към Вас и Вашата дейност.

Ние разбираме, че тъмните ни дрехи и дългите ни коси може да са Ви стреснали, но Вашата реакция наистина не е достойна за европейски политик. Знаем, че за Вас всичко различно от чалга може би изглежда странно и нелогично, но истината е, че ние се бяхме събрали за концерт, който за нас носи много по-дълбоко и смислено културно послание от цялата Ви популистка предизборна кампания, изпълнена с нарушения. Ако наистина бяхте достоен за европейски политик, нямаше да допуснете да си обясните случилото се с неточно стереотипизиране. Ние не Ви харесваме не защото сме идиоти, лумпени или наркомани, а точно защото не сме.

Радваме се, че поне за малко един български политик беше уплашен от това, което народът му може да му стори, когато го срещне на улицата въпреки че не подкрепяме физическата агресия. Това е усещане, което трябва да е познато на всеки български политик. Единственият начин да спреш крадеца да краде е да го накараш да се страхува от последствията.

Все пак искаме и да Ви успокоим г-н Бареков. Вие не сте виновен, че попаднахте на група от хора, които не се страхуват да Ви кажат какво мислят за Вас в очите. Най-вероятно, който и друг български политик да беше минал покрай нас, щяхме да му предложим същата народна любов. Защото за съжаление в българската политика единственото, което успява да изплува е утайката. Драги български политици, ние се срамуваме от всички вас!

Също така, г-н Бареков, бихме желали да обърнем внимание на факта, че според нас български политик да говори за наркомани е проява на доста лош вкус, имайки предвид, че най-вероятно Вашите спонсори, които дърпат Вашите конци и плащат за жалките Ви реклами, всяка вечер унищожават сериозни количества скъп бял прах по чалготеките.

Затова, г-н Бареков, погледнете истината в очите - проблемът е във Вас, а не в нас.

Поздрави,
Пиещи бира, а не взимащи наркотици фенове на стойностна музика, които не харесват нито Вас, нито останалия ни крадлив политически "елит".

 

Певицата на групата, за която се бяха събрали феновете край клуб "Mixtape 5" - Alissa White-Gluz. Без грам силикон или пластични корекции, като външен вид, тя със сигурност слага в малкия си джоб всички родни чалга певачки, взети заедно.



Коментари   (100)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Headbang_Bastard 1.06.2014 20:28:26 отговори + 0 0
Деа и б**лука му Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Clerk 29.05.2014 16:38:51 отговори + 0 0
Г-н Директор,
Неправилно сте адресирали напомнянията за плащането. Трябвало е не към ББЦ, а към КТБ да ги пращате.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъбреков 29.05.2014 16:27:58 отговори + 0 0
В сряда вечерта директорът на Драматично-кукления театър във Враца Анастас Попдимитров излезе с позиция до медиите, в която изрично се посочва, че не познава лидера на „България без цензура" Николай Бареков.

Поводът за опровержението е следното изказване на Николай Бареков пред bTV:

„Шефът на врачанския театър, който ми е съученик от университета, вчера ме търси за една фактура, която не съм платил ужким за театъра. И аз му казвам: Абе, трябва да дадеш касова бележка. Тя тая работа не е така - просто да се плаща на ръка. Ставаше въпрос за 200 лева".

В опровержението на Драматично-кукления театър във Враца се посочва, че: "истината няма нищо общо с това изявление:

1. Директорът на Драматично-куклен театър – Враца Анастас Попдимитров никога не е учил заедно с г-н Бареков, не е негов съученик или състудент... и не го познава;

2. Не става дума за фактура от 200 лева, а за фактура от 1 500 лева, която партия „България без цензура” забави да плати 20 дни след събитието, за което нае голямата зала на ДКТ – Враца. Предизборната среща беше на 7 май, а плащането беше осъществено на 27 май и то след неколкократни напомняния за забавеното плащане".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 29.05.2014 08:24:33 отговори + 0 0
Писах и в другата свързана тема...моля, не се заигравайте с политически малоумници като Бюреков и другите подобни...
Това спонтанно писмо ми звучи от друга епоха и време.
Още повече анонимно.
Нека изолираме политиците и политическите интриги от малкото приятни мигове, които имаме с нашата си музика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пловдив 28.05.2014 13:58:22 отговори + 0 0
Ето това показва колко некъдърен и неподготвен е за политик.Та той не знае елементарни неща как ще управлява успешно тогава.С тази глутница чалгари няма да се оправим.Ето затова града ни заприлича на село в последните 25 години.
http://www.dnes.bg/muzika/2014/05/28/hevi-metylyt-garantira-prosperitet-na-obshtestvoto.227004
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Не и не 28.05.2014 12:29:22 отговори + 0 0
Ти си просто като господарите ти поганци.
Не съм привърженик на никоя партия и още по-малко на Бойко. Но не съм сляп. Много добре виждам кой лиже гъза на турци и руснаци, на Пеевски, КТБ и т. н. и това са настоящите НАЙ-ГОЛЕМИ престъпници след Жан Виденов.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I kvo sled tova 28.05.2014 12:20:55 отговори + 0 0
Какъв народ, бе? Приматите въшливи ли? Показателно.
Ясно какъв - щом си сакате мутряка да ви доразкаже игрицата и да ви такова пак.
А по-голям турколизец от него НЯМА.
А за теб конкретно - ясно колко ти е интелектът, щом на първо време си поддръжник на коя и да е политическа "сила" в Б-я, и на второ - щом си поддръжник на възможно най-простата гад, намърдала се в политиката от т. нар. "преход" насам. Токова, колкото на всички подобни.
Айде, приятно блеене подир простия овчар.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не и не 28.05.2014 11:59:14 отговори + 0 0
Глупости говориш. Това ви е последната сламка, за която се ловите - че ако сегашните турско червени гниди се махнат, щял да дойде пак Бойко.
Първо - и да дойде - това ще означава, че народът пак го е избрал, а не като сега малцинство да управлява.
Второ - ще има много силен коректив. Защото протестиращите срещу турско червените гниди ще протестират отново и срещу Борисов, ако той повтори грешките им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I kvo sled tova? 28.05.2014 11:44:40 отговори + 0 0
RZK

И к'во? После пак ли оная проста мазна свинска мутра от Банкя, дето е най-зле от всичките. Защото други алтернативи просто няма. Или и ти си достатъчно глупав да си ги искаш. Тоя беше последния удар върху България и всичко свърши. Сега всичко вече е на доизживяване. Трябва да се приеме, че вече всичко е изгубено и докрая ще става все по-зле. Тук няма граждани, няма никакво гражданско общество, които да могат да променят нещата. Тук има примати, наричани от някои "граждани", които си заслужават всичко, точно защото САМИТЕ те, и никой друг, са виновни за всичко.

Чичо Гошо-казваш нещата точно каквито са.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 28.05.2014 10:52:42 отговори + 0 0
RZK, това, което казваш, е хубаво на теория, но само на теория. На практика, много хора мразят Пеевски, ДПС, Бареков и ко., но мразят не по-малко, даже и повече, мутрата ББ и подлогата му ЦЦ; мразят Цецо Василев, но мразят и червенобузия Прокопиев, както и приятелят му - неадекватният ни ел президенте. Тези хора няма да подкрепят протеста ви, докато не се обявите и против другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


RZK 28.05.2014 08:20:23 отговори + 0 0
Използвам случая отново да призова - хора, протестът е важен и нужен. АКо не си показваме гражданската позиция - няма как да имаме гражданско общество. Но нека не чакаме и Ореха да мине покрай нас, за да го освикраме, а ние да идем при него и да му дадем да разбере, че нито той, нито ДПС, нито подлогата му Бареков са желание. Не щем медиите на Пеевски и неговите мустакати другари да ни вкарват пропаганда и да ни лъжат. Не искаме вотът на циганите и турците да решава съдбата ни. Ние сме метъл фенове и ИМАМЕ позиция! Долу олигархията и нейните подлоги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-0ff 28.05.2014 00:33:22 отговори + 0 0
666 - 2014-05-27 14:37:02
дееееба гербаджийското писмо

Tихо бе, Бюрек-bitch !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f-0ff 28.05.2014 00:25:14 отговори + 0 0
Симон Милков - 2014-05-27 12:25:06
... Мога и смело да заявя, че никой по никакъв начин не е използвал обидни квалификации по адрес на младежите събрали се пред заведението. Не е вярно, че ви е нарекъл наркомани......

Ти, така като те чета, май не си гледал изявлението на Бюрека, който си пазил от народната любов там....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaaa 28.05.2014 00:05:11 отговори + 0 0
В началото ме бе яд колко много внимание се отделя на типажа,но в крайна сметка чрез това писмо и ответната барекова(нарочно с малка буква)реакция показахте истинското лице на уж човеколюбивия и кълнящ се как ще се грижи за всички бареков. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДядоДжи 27.05.2014 23:33:51 отговори + 0 0
Поздравявам всички освиркали Н. Бареков!!! Само така!!!И не само за него ,а за всички така наречени "политици".Иска ми се от доста време да заживея в една по-нормална държава!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пещерен трол 27.05.2014 23:21:17 отговори + 0 0
Дудук Бюреков е шибан чалга фен. На практика ни обиди и обяви война на всички трю метъли. Освиркването вече му е малко. Следващия път ще яде тупалки и ще се омаже в собствените си л@йн@. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бюреков 27.05.2014 23:17:35 отговори + 0 0
Много добър метод за изказване на политическите убеждения (антиполитически в случая, т.е. правилни). Че БЮреков така ги тълкува, е друг въпрос. Но, народът е казал: "гузен негонен бяга". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бобъра 27.05.2014 22:58:24 отговори + 0 0
Много яко писмо!евала!и аз бях там,на събитието! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bisexual 27.05.2014 22:33:09 отговори + 0 0
След такова изказване БарАков си спечели хейтър в мое лице, който никога дори няма да си помисли да гласува за него, а съм сигурен, че ако не всичките, то повечето метъли също се чувстват така. За него ще гласуват само червените бабички и лумпени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хохохо 27.05.2014 22:24:54 отговори + 0 0
Бареков протест водеше
от град на град ходеше,
платени слепци караше,
с жълта свирка свиреше
простите хора сбираше,
сбираше и говореше:
„Аз ще оправя страната
и ще ви чистя лайната,
вий само мен изберете,
па после колко щете серете.“

Хората Барек слушаха,
слушаха още вярваха,
вярваха и хортуваха:
„Ой ти Барече – Бюрече,
как ти е чиста душата,
като на блато водата,
как ти е буйно сърцето,
кат на торнадо очето,
как ти е снажна снагата,
кат на жираф шията.
Ти премиер ще ни станеш,
ще станеш ще ни пристанеш,
ще сме си лика-прилика,
като блато и тръстика“

Че се зарадва Бареков,
па си включи камера,
та да го видят хората,
как си народа изслушва,
изслушва, а не подслушва.
На всеки време даваше,
да си излее душата,
душата още болката.
Да им завидят другите,
де на протест не ходеха
ами си вкъщи седяха,
вкъщи пред телевизора.

Хората на микрофон блееха,
плюеха, душа лееха.
Бареков наум смяташе,
смяташе още пресмяташе,
колко му глупци трябваха,
държавата да превземе,
да му завидят Пеевски,
Пеевски още Борисов.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaoc 27.05.2014 21:44:36 отговори + 0 0
Е да, ама...
dnevnik.bg/izbori2014/2014/05/27/2309621_barekov_niama_da_se_izvinia_nito_na_borisov_nito_na/

Вадете кърпичките!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 27.05.2014 21:43:27 отговори + 0 0
Какво ще стане ако това лице мине край някой метъл клуб в Лондон,Амстердам,Милано....ами и София.Ние сме световно животно и при нас има само метъл политика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен на BLACK SABBATH 27.05.2014 20:55:29 отговори + 0 0
БРАВО, МОМЧЕТА, БРАВО!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОБРЕ НАПИСАНОТО ПИСМО
от един 55 годишен фен на BLACK SABBATH
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що така 27.05.2014 20:53:52 отговори + 0 0
Щом такава хлебарка като Бареков успя да си плати изборите и да стане политик...боже пази България
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 27.05.2014 20:44:20 отговори + 0 0
А и да не забравя, от всеки албум да спомене по-известните песни, нещо и за биографията на Кийф, да спомене! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хеймс Джетфийлд 27.05.2014 20:31:07 отговори + 0 0
Бареков нали твърди, че слуша Ролинг Стоунс, да изреди но без помощта на Гугъл, на живо пред публика имената на всичките им албуми и съответно през коя година са издадени!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 27.05.2014 20:29:08 отговори + 0 0
Браво! Адмирации за истините, които сте написали!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 27.05.2014 20:25:30 отговори + 0 0
Браво! Този тъп и ограничен нещастник, няма право да обижда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Best Ripper 27.05.2014 20:15:40 отговори + 0 0
Метълъ крипи зимятъ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок група ОСЕМ 27.05.2014 19:44:57 отговори + 0 0
Браво фенове, истината и свободната воля за вас е кредо - поздрав Бъдете винаги искрени и честни по свои морален кодекс и кодекса на истинската музика започната от Елвис и Ролинг Стоунс, през цепелин и Хелоуин,чрез металика, Готард и много супер групи ,които винаги са били свободни. Поздрави от рок група ОСЕМ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


RageBG 27.05.2014 19:20:51 отговори + 0 0
Браво за написаното.
За жалост е минал въпросния господин преди да дойда в подлеза и не можах да се включа към освиркванията.
Надявам се друг път да имам тази привилегия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ddddd 27.05.2014 19:08:03 отговори + 0 0
Браво, супер написано! Евала на който го е писал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бръмбар 27.05.2014 19:07:56 отговори + 0 0
Стига сте му правили ПР на тоя дудю бе!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Overlord 27.05.2014 19:05:00 отговори + 0 0
Браво! Много добре написано, и много правилно! Още веднъж, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

един от глутницата 27.05.2014 17:50:52 отговори + 0 0
Бареков , и твоя край ще дойде ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но Красив! 27.05.2014 17:40:49 отговори + 0 0
Dgntei - 2014-05-27 10:01:15
Да му бяхте теглили един бой на мазния чалгарски червей. Той да беше минал покрай нас на Amon Amarth, да видиш дали щяхме да го пуснем жив, бахни ******** капутясало нищожество!

Ако беше минал покрай нас на Amon Amarth, щяхме на мъченик да го направим тоя

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feanor 27.05.2014 17:13:21 отговори + 0 0
Уважаеми г-н Симон Милков,

ще си позволя да ви напомня, че освиркването не е непременно предизвикано от провокативно поведение непосредствено предшестващо споменатия инцидент. Неодобрението към господина Барекова е... щях да кажа "честно спечелено" по време на неговата кампания, но малко ме е срам да използвам думата "честно" в този контекст. Ще извините бедния ми речник, аз все пак съм само един наркоман от глутницата. При все това, вярвам, че съм изложил достатъчно ясно мнението си и няма да имате проблем да го разберете. Ако все пак имате, ще го кажа и в прав текст: я се разкарай, тук няма нужда от платен политически бълвоч!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мъдрия 27.05.2014 17:10:41 отговори + 0 0
Ако всички българи реагираха по този начин ,както феновете, събрали се за концерта на ARCH ENEMY в подлез "Галерия" до НДК, българските политици нямаше да са толкова безочливи и с чувство за безнаказаност. Като казвам "по този начин " имам предвид - да изразяват мнението си директно. Не искам да кажа непременно освиркване ( макар,че не знам някой от тях да дава повод за друго ) .Важното е да им се покаже. Това трябва да се случва ,навсякъде-по улиците ,на концерти,на спортни събития и т.н където и да ги срещнем. Обществото трябва да демонстрира своята нетърпимост към тези хора. Това е част от пътя към нормализирането.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Narkoman 27.05.2014 16:57:07 отговори + 0 0
Дудука да бъде терминиран. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 27.05.2014 15:59:45 отговори + 0 0
Някакъв суек тука пита толкова ли сме изнежени,че да се сърдим? На мен като човек с два чужди езика,завършил национална гимназия и Право в СУ,ми е особено неприятно някаква инфузория туфелька да ме нарича наркоман!И ако някой има проблем с личната хигиена,това не означава,че непременно всички метъли са мърльовци и смръдльовци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Илиан 27.05.2014 15:37:01 отговори + 0 0
Значи според Бареков аз съм наркоман...ами хубаво, аз съм горд наркоман! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лъчезар Косев 27.05.2014 15:32:23 отговори + 0 0
Най-сърдечни поздрави лично от мен като рок-музикант и фен, и от моите скъпи приятели от Протестна Мрежа. Браво за постъпката и за писмото. Можем само да се надяваме в България да има повече такива "наркомани". Тогава многото самозабравили се паразити в политиката ще треперят и ще внимават какво правят, а не както сега - безнаказано крадат и лъжат, разчитайки на това че сме стадо!

Бъдете живи и здрави, long live rock'n'roll!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 27.05.2014 15:07:22 отговори + 0 0
Той със сигурност вече му ги върти. В същото време докато Доган и Местан го ****** отзад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до 666 27.05.2014 15:05:11 отговори + 0 0
666, отивай да въртиш дудуци на другаря гюбекофф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хашек 27.05.2014 15:03:08 отговори + 0 0
666 - деееееба червения боклук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мда 27.05.2014 14:51:27 отговори + 0 0
666 - образцов трол. Политизира веднага случката, както му дойде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 27.05.2014 14:37:02 отговори + 0 0
дееееба гербаджийското писмо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ева 27.05.2014 14:33:31 отговори + 0 0
aнтиббц, посочете какво конкретно е неграмотно, моля! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yoanna 27.05.2014 14:31:22 отговори + 0 0
Bow..!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

на бареков да му бера лай 27.05.2014 14:02:33 отговори + 0 0
барека кат стане министър ша забрани метъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


aaa 27.05.2014 13:58:48 отговори + 0 0
Няма никаква полза от тролове като Симон Милков, само дразнят още повече хората и засилват негативната реакция Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaa 27.05.2014 13:44:37 отговори + 0 0
Симон Милков, гледах пресконференцията, не само каза, че е минал току-що през глутница наркомани, но и добави "вижте на какво прилича София вече" - не цитирам точно. А колкото до това имало ли е повод да го освиркат - има и още как - 1. той си е вадил хляба в чалготека и то по не най-лицеприятния начин (Дудука оттам идва), а всеизвестна е омразата на рок и метъл феновете към чалгата; 2. в тази кампания по-голям лицемер от него нямаше (изборите са си конкурс по лицемерие и популизъм)- не може да се къпеш със скъпо шампанско в Монако в компанията на преуспели мутри, да харчиш не е ясно чии милиони в изборната битка и същевременно да рониш сълзи за бедните, туберколозните и т.н. Отвсякъде си е за освиркване. Жалки отрепки сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 27.05.2014 13:43:51 отговори + 0 0
Малка визитка на тролчето Симончо:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=865042
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikol 27.05.2014 13:43:39 отговори + 0 0
Е хайде де да се организираме всички псевдо-наркомани да извикаме медиите и на накараме тази отрепка спонсорирана от Пеевски да се извини публино!!??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 27.05.2014 13:28:25 отговори + 0 0
Обръщайки внимание на подобни отрепки, само ги легитимирате. В подобни случаи игнорирането е най-добрият вариант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bisexual 27.05.2014 13:24:32 отговори + 0 0
Милков, каквото и да напишеш, че е приоритет на Мангалия без цензура" - все в г*з. Хората (а и аз също) отдавна вече не вярват на никого. Повече от ясно е, че всички влизат в политиката, за да крадат пари от народа и Бараков не е по-различен.
И между другото, като знам какви мазни невестулки сте повечето политици, повече вярвам на метъл обществото за това какво се е случило, отколкото на поредния изтупан бастун, който гълта пари с килограми, докато народът мре от глад и от липса на работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sagittarius 27.05.2014 13:15:25 отговори + 0 0
aнтиббц - 2014-05-27 10:01:47
Maлко негрaмотно, но все пaк е добре.

Мда, има малко грешчици, но изказът ми харесва. Хубаво писмо, браво! Дано му се обърне повече внимание.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свинли 27.05.2014 13:08:57 отговори + 0 0
Ае, Симон Милков!
На 23 години, батко ти ходеше по строежите да бачка, че да си плаща университета, щото майка му и баща му- честни работещи данъкоплатци не можеха да му осигурят нужните пари за учене. Да обикаляш като блуа к*чка след такава подлога на олигарси не е хава, брато! Вземи се хвани да произвеждаш нещо, вместо само да се кикиризиш по телевизията. Никаква милост за такива като вас- застъпници, манекенки, псевдо бизнесмени, хомо-групита и останалите ромляни... Докога ще ви храним ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ставри - Symbolic 27.05.2014 13:01:31 отговори + 0 0
Чудесно писмо, браво на авторите и поздравления! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 27.05.2014 12:58:45 отговори + 0 0
... и го каза, за да си направи евтин ПР и да изтъкне колко лошо се управлявал града. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Никой 27.05.2014 12:56:43 отговори + 0 0
Симоне, щом си бил с него, значи трябва да си го чул - това го каза не на пресконференцията, а преди това, пред НДК, както каза колегата по-долу, пред сума ти телевизии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Demon 27.05.2014 12:55:25 отговори + 0 0
Това е лидерът на ББЦ: http://vbox7.com/play:82869042 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 27.05.2014 12:47:06 отговори + 0 0
Симончо, Бареков ги нарече "глутница наркомани" пред камерите на една купчина телевизии. Не знам с какви материали разполагаш, но цяла България го видя. Каква работа има Бареков да се разхожда по улиците с охрана? Първо, далеч не е любимец на голяма част от българите. Второ, всеки, който се разхожда "свободно с охрана" по улиците, е меко казано съмнителен - това е евтина провокация. Кой плати "скромната" кампания на Бареков? Защо е с охрана след като е толкова добронамерен? При положение, че така сляпо следваш Бареков... това говори достатъчно за ценностите ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 27.05.2014 12:37:51 отговори + 0 0
Симон Милков, просто се застреляй. Работил съм 1 година с Дудука и 4 години с Росен Петров. Знам що за боклук е и Дудука, и колко точно откачен и отчаян и на хапове е Росен. Така че няма какво да се извиняваш. България МРАЗИ Бареков и скапаната му партия. Мразим всичките им поддръжници. Мразим ви лично. Мразим ви, защото ил исте идиоти, или сте платени. И всеки, който не ви изнася, е наркоман или "соросоид".

Под ножа, *********!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 27.05.2014 12:36:10 отговори + 0 0
Здравей,
Наистина ли е така?
И смс-ите на 24 май ли не ги прати Барека, а Цветан Василев без да го пита?
Супер скъпата рекламна кампания на Барека не е финансирана със средства с неясен произход?
Повечето му "фенове" по публичните изяви не са платени и режисирани?
Двата му мандата в ЕП не се дължат на купени гласове?
Барека не е новата патерица на БСП и ДПС след като употребиха Атака и тя вече не става?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Очило 27.05.2014 12:35:02 отговори + 0 0
Утре протестът започва още в 9 часа на обичайното място. Нека покажем на Бареков и работодателите му, че не ги искаме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симон Милков 27.05.2014 12:25:06 отговори + 0 1
Здравейте!

Аз също бях от свитата, която премина през подлеза на НДК в ноща на 25.05.! Мога смело и категорично да заявя, че Николай Бареков или който да било, не е давал повод за освиркването. Докато всички вие освирквахте и викахте, групата премина без да отговаря или да се провокира допълнително с хората пред заведението. Всеки има право на позиция, гражданска и човешка. Всеки има право свободно да изразява мнение или пристрастие. В този случай Николай Бареков просто отмина, като даде ясен знак, че не желае провокации и напрежение. Моите уважения към всички вас, които бяхте пред заведението. Мога и смело да заявя, че никой по никакъв начин не е използвал обидни квалификации по адрес на младежите събрали се пред заведението. Не е вярно, че ви е нарекъл наркомани. Не е ставало изобщо на въпрос за спречкването в подлеза по време на пресконференцията. Готов съм да покажа и видео.
Бях сигурен, че това ще е резултата от преминаването ни там. Нямаше как просто. Знаете, че това е единствения начин да се премине безопасно до НДК.

Отново искам да се извиня на цялото "хеви метъл" общество и да дам да се разбере, че за нас приоритет са младите хора и България! Пише ви младеж на 23 години, който не е заклет чалгар и ценностите му не се разпростират от Азис до Биибър!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 27.05.2014 12:21:24 отговори + 0 0
Браво!!! Много добре написано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лудия шапкар 27.05.2014 12:16:07 отговори + 0 0
Проблемът не е, че някакъв чесън е нарекъл хората в подлеза наркомани, за щото този чесън смята целия български народ за такива, при положение, че им говори абсолютни идиотщини. Проблемът е, че този селяк отива в европарламента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бюрековия наркоман 27.05.2014 11:59:23 отговори + 0 0
Тоз простак Бареков, Ама и за него сме приготвили изненада в Интернет Конституцията:
https://www.facebook.com/svobodnite
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Grim 27.05.2014 11:53:04 отговори + 0 0
Браво! Добре казано. Подкрепям напълно.
Само искам да добавя нещо към феновете, които приканват за по- директна, физическа, саморазправа с господин Бюреков, а извинете Бареков. Точно това писмо е най- правилната реакция на тези събития. Няма нужда да се принизяваме на неговото ниво на простащина и невежество. Това писмо показва, че мнозинството от нас сме достатъчно интелигентни и на ниво и стереотипите за нас не са верни. Нека да си го кажем и след метъл феновете има боклуци и друсалки, но иска ми се да вярвам, по- малко в сравнение с други субкултури и това писмо е доказателство за това.
А да. В коментарите видях и забележка за чистоплътността на някой от нас. Искам да отбележа, че в градския транспорт (Много явен пример, който е познат на всеки. ) има доста хора, които имат този проблем и определено не са метъли.
Айде мир и ще се видим на някой друг концерт.
П.С. Може и на господин Бареков да подарим един билет да дойде да види от близо за какво става въпрос, ако му стиска.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feanor 27.05.2014 11:33:46 отговори + 0 0
Драги ми мискине, изобщо не сме станали обидчиви. На мен лично ми е забавно, че Бюреков си е изпуснал нервичките. Смятам обаче, че е хубаво и редно да се вдигне малко шумотевица покрай случката. Не заради нас, а за да могат и други да го видят какво е лекенце. Резултатите от изборите показват, че има такава необходимост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пернишка трагедия 27.05.2014 11:30:33 отговори + 0 0
Браво за писмото, но въпреки това, не мисля че този заслужава чак толкова внимание и отделено време. Така го правим само още по-скандален и известен, все пак и лошата слава е слава. Хайде със здраве.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 27.05.2014 11:30:20 отговори + 0 0
А, то това е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рок енд рол 27.05.2014 11:29:01 отговори + 0 0
..Мисля,бай Гроздане,че за ОНЗИ ще е най-добре за него да си го премести ОТЗАД,какво ще кажеш??!... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


234 27.05.2014 11:26:50 отговори + 0 0
Бай Гроздане, а ние пък ще го преместим два пъти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мискин 27.05.2014 11:21:16 отговори + 0 1
оффф, ква е тази драма, бе. Много обидчиви станахте. На пръв поглед наистина повечето подобни фенове изглеждат най-малкото нечистоплътно. Много са ви нежни душичките нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Гроздан 27.05.2014 11:18:07 отговори + 0 0
И въпреки всичко Бареков ше си го премести в другия крачол Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wu KA 27.05.2014 11:12:52 отговори + 0 0
Точно така,много добре сте му го написали на "селяномразещия" бог знае от къде дошъл "политик"!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Еми 27.05.2014 11:10:26 отговори + 0 0
Много яко, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GlamFan 27.05.2014 11:08:55 отговори + 0 0
Ей, винаги съм бил болен почитател на рока и смятам, че това е една от причините да съм добър човек. Чуствам се страшно горд от постъпката и писмото на наш'те хора, въпреки, че не съм присъствал лично! Браво! Rock on! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бейко Берисов 27.05.2014 10:47:52 отговори + 0 0
другия път - напрао с шамарите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lobocop 27.05.2014 10:46:53 отговори + 0 0
Това с певицата беше точно в десятката. Разплаках се от умиление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 27.05.2014 10:37:54 отговори + 0 0
Ние сме бъдещето и настоящето, капутите идват и си отиват, ние оставаме и даваме на такива нищожества какво да крадат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНОНИМЕН 27.05.2014 10:37:36 отговори + 0 0
браво!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Свинлислав 27.05.2014 10:35:51 отговори + 0 0
Имайте малко повече страх от човека. Все пак той и останалите цигани са бъдещето на тази страна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 27.05.2014 10:32:04 отговори + 0 0
Не виждам къде е неграмотността, както се изказват някои. Писмото си е точно написано :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bläsphemer Panzer 27.05.2014 10:16:26 отговори + 0 0
Вместо да го счупите от бой, си играем на въпроси и отговори. Това не е метълско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Feanor 27.05.2014 10:15:15 отговори + 0 0
Браво на автора/авторите на писмото. Не че един кебапчия ще го оцени, но е хубаво да се отговаря със стил на такава проява на ниска култура. Контрастът между двете подчертава още повече разликата между феновете на една стойностна музика и един бивш "водещ" в чалготеките на Пловдив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Galq 27.05.2014 10:11:52 отговори + 0 0
йес!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Drago 27.05.2014 10:10:54 отговори + 0 0
леко наивно, липсва повече язвителност,тоя боклук не заслужава такъв мек изказ.все пак - БРАВО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 27.05.2014 10:06:12 отговори + 0 0
не мисля, че е написано неграмотно, напротив! адмирации за силните думи, които подкрепям напълно! радвам се, че у нас все още има хора, които дишат, чувстват, и най-важното - мислят! браво, момчета и момичета! long live rock'n'roll! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

assseto 27.05.2014 10:03:27 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aнтиббц 27.05.2014 10:01:47 отговори + 0 0
Maлко негрaмотно, но все пaк е добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dgntei 27.05.2014 10:01:15 отговори + 0 0
Да му бяхте теглили един бой на мазния чалгарски червей. Той да беше минал покрай нас на Amon Amarth, да видиш дали щяхме да го пуснем жив, бахни ******** капутясало нищожество! Бареков, на майка ти в капутораждащата ***ка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Андрей 27.05.2014 10:01:13 отговори + 0 0
Истина! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 27.05.2014 09:59:12 отговори + 0 0
"Beat the bastards, beat them now"
Не физически, разбира се
Много добре сте се справили с писмото. Браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Digger 27.05.2014 09:54:40 отговори + 0 0
Браво момчета и момичета!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

filmiran 27.05.2014 09:41:23 отговори + 0 0
Само така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 27.05.2014 09:40:50 отговори + 0 0
Велико. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".