BRIGHT SIGHT издават втори албум, озаглавен "Каквото сееш, ще жънеш"

27 май 2014, 09:11 ч. 386 / 6 0
пред./следв.

   Българската пънк-хардкор банда BRIGHT SIGHT е готова със записите на своя втори албум. След повече от половин година труд групатаима осем чисто нови парчета. Изданието е озаглавено "Каквото сееш, ще жънеш" и "продължава линията на звучене на бандата постепенно да втежнява звученето си, без да губи от своята мелодичност и стил". В диска за първи път взима участие новият китарист на групата - Георги Маринов. Текстовете на композициите както винаги са "социално ангажирани и носят своето послание". С песни като "Напук на света" и "Нова надежда" бандата "изразява своята гледната точка за заобикалящата ни действителност и сивотата в ежедневието". В други песни като "Порода спасен" бандата взима отношение към темата с бездомните животни. Гост-участие в албума има вокалистката на група AFTERTASTE. Изданието е записано в няколко различни студия - "Soundlurker", "Loud-fi" и "Pacific", a за микса и мастъринга групата отново се е доверила на "Soundlurker Studio".

   Промоцията на "Кавото сееш, ще жънеш" ще бъде отбелязана с безплатен концерт на 31 май (събота) в клуб "Mixtape 5" в София. В специалното събитие ще вземе участие и друга пънк банда от София – PERFECT SKIES. Началният час е 19:00, като няма да има възрастови ограничения. Новото издание групата ще може да бъде закупено за първи път на промоцията на цена 6 лв. От бандата са подготвили изненади и награди за гостите на събитието, които ще разкрият на място.

   По-долу може да се чуе и една от новите песни на BRIGHT SIGHT – "Напук на света":

Bright Sight

още за:

Bright Sight


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".