OUTRAGE, BROTHERS IN BLOOD и ПЕРДАХ ще подгряват AGNOSTIC FRONT в София

18 юли 2023, 15:35 ч. 379 / 7 0
пред./следв.

   Полулихче следното съобщение:

Концертът на Agnostic Front в София наближава! Време е да обявим съпорт бандите от българска страна за шоуто, което ще е на 6 август 2023 г. в клуб „Маймунарника“. Имената на подгряващите групи са: OUTRAGE, BROTHERS IN BLOOD и ПЕРДАХ.

OUTRAGE Когато говорим за хардкор сцената в България, Outrage са едно от онези имена, които винаги будят уважение - не само защото са един от най-ярките и изявени символи на тази сцена от самото й начало, но и защото автентичното им звучене ги откроява като група с брутална безкомпромисност. Извън съмнение е, че е съвсем заслужено варненските хардкор ветерани да излязат на сцената непосредствено преди Agnostic Front в София.

BROTHERS IN BLOOD Това са още едни БГ хардкор класици, които нямат нужда от представяне. Дългата им история като банда, и стил, в който среща си дават най-добрите влияния от традиционния американски хардкор, в съчетание с максимална фронтменска харизматичност, прави присъствието на Brothers In Blood в афиша за шоуто на великите Agnostic Front в София почти задължително.

ПЕРДАХ Концерът ще стартира със скоростен сет на младата енергична банда Пердах. На фона на сравнително краткото време, което е минало от създаването на групата, момчетата имат зад гърба си солиден брой концерти из цяла България, а съвсем наскоро издадоха и дебютен албум. Очаквайте от тях подобаващ „пердах“ за начало на една вечер, която се очертава да се превърне в знаменателна.

Билетите са на цена 45 лева и се продават на каса в магазини „На Тъмно“ в цялата страна, както и онлайн https://bit.ly/AgnosticFrontSofia в системата на PaySera.

 

agnostic front poster 2023



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".