OVERDAWN ще издадат новия си албум тази есен

3 авг 2010, 08:27 ч. 258 / 5 3
пред./следв.
Русенският метълкор квинтет OVERDAWN оповести, че привършва работата по новия си студиен албум. Наследникът на миналогодишния "The Prose of Existence" (ревю) ще бъде озаглавен "The World Only Ends When You're Dead" и ще съдържа 11 парчета, едно от които, "Miss Terror", може да бъде изслушано на адрес myspace.com/overdawn. Очаква се дискът да се появи около средата на септември, след което ще последват концерти за представянето му в Русе и София.

още за:

Overdawn


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ками 3.08.2010 16:55:06 отговори + 0 0
супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахахахах 3.08.2010 15:22:43 отговори + 0 0
бе кой го интересува?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 3.08.2010 09:30:45 отговори + 0 0
Чудесен албум се задава ...Чакам и хейтърите вече да се обадят.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".