OVERGAME представиха албума си "One"

20 окт 2012, 23:19 ч. 404 / 6 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Българската рок банда OVERGAME направи истиснки фурор на представянето на дебютния с албум "One", в петък вечер в столичния клуб "Jet Rock". Секстетът събра стотици приятели, за които барът беше тесен. Групата заби деветте си авторски парчета и демонстрира здрав рок, забележителни вокали от певциата Вероника Лалева и много китарен заряд. Гост в албума "One" е китаристът на група АНАЛГИН Стефан Стефанов, който записа виртуозно соло за парчето "Лудост". По-голяма част от песните са на английски. Няколко от тях стигаха зад Океана още преди да бъдат издадени, за да бъдат прослушани от откривателя на GUNS N' ROSES Том Зутаут. Бандата в състав Вероника Лалева – вокали, Стефан Георгиев и Иван Стоянов – китара, Калин Боевски – бас китара, Виктор Димитров – клавишни и Светослав Канов – барабани, сама продуцира първата си тава. Музикантите вече готвят вотри албум, вдъхновени от успеха на дебютния. Следващото участие на OVERGAME отново е в клуб "Jet Rock", където ще оказат подкрепа на приятелите си от група ЮВИГИ на представянето на втория им албум.
OVERGAME

още за:

Overgame


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.10.2012 13:08:04 отговори + 0 0
Това беше най-стойностния перформанс, който съм гледал на БГ банда освен Од Крю! Просто тотален респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2012 18:09:20 отговори + 0 0
Тази група ми хареса с Far from Heaven преди години. Обаче от този материал нищо не ме грабна, абсолютно нищо. Стилът е забил на некъв среднософийски алтърнатив, дето е пълно с такива групета.
Държанието на певицата си беше екстра, все пак е ентъртейнър. Единствено прекали с фамилиарниченето с публиката. Уместно е да има някаква дистанция, иначе става селско парти. Саундът беше супер неадекватен. Тоя Бохата си го прави еднакъв и за кораджии, и за всякакви.
Цялостно - блудкава музика, добро поведение на певицата и на пича с брадата на Хиетала /те си имаха и вид точно за сцена/, останалите трябва да се погрижат още за презънса си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

abs 21.10.2012 17:20:19 отговори + 0 0
голяма позьорщина, ако не беше тая грачеща девойка с претенции групата сигурно щеше да е ок. момчетата изглеждаха свестни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".