Съдът разреши и на Geoff Tate да използва името на QUEENSRYCHE

20 окт 2012, 23:12 ч. 266 / 8 3
пред./следв.
Както сме ви съобщавали, ако двете страни по спора за името на QUEENSRYCHE не постигнат споразумение преди това, съдът ще реши кой да държи правата върху марката чак през ноември 2013 г. По-рано бе постановено, че настоящата формация на групата с вокалиста Todd La Torre може да използва името - нещо, което изгоненият фронтмен Geoff Tate се опита да предотврати. Бившите му колеги на свой ред искаха да забранят употребата на името на бандата в планираното за началото на идната година юбилейно турне на "all star" версия на QUEENSRYCHE с Geoff Tate. Певецът продължава да притежава 25% от корпоративните дялове на групата и сега магистрарите са се произнесли, че той също може да изнася концерти и използва марката й. По всичко личи, че догодина ще има две версии на QUEENSRYCHE. На 18 ноември 2013 би започнало делото, което да разреши спора, но колко ще се проточи то - няма как някой да знае...
Geoff Tate poster

още за:

Geoff TateQueensryche


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Geddy 21.10.2012 21:08:41 отговори + 0 0
Добре че успях да ги гледам наживо, докато все още бяха нормална група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2012 11:22:26 отговори + 0 0
ми че то и ASIA имат няколко версии така че нема лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

майор Майор Майор Ма 20.10.2012 23:41:57 отговори + 0 0
Майндкрайма е пълен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".