Ozzy и Sharon Osbourne са сред най-богатите музиканти в Англия

11 май 2018, 19:06 ч. 1616 / 3 9
пред./следв.

   Вокалистът на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne и съпругата му Sharon Osbourne са на 17-о място в "Sunday Times Rich List" - списък, който се прави всяка година и включва класация за 36-те най-богати британски музиканти.

   Състоянието на известните личности се отчита по стойността на земите и недвидижими имоти, които притежават, произведения на изкуството, състезателни коне и значителни дялове в публични компании. Списъкът, който включва общо 1000 най-богати хора на Острова, обаче не отчита личните банкови сметки.

   Семейство Osbourne имат 196 млн. долара. По този показател те изпреварват други членове на класически банди като LED ZEPPELIN и QUEEN, а и съвременни поп икони като Adele и Ed Sheeran. Същевременно музиканти от THE BEATLES, THE ROLLING STONES, U2, плюс сър Elton John, са на по-високи позиции.

   Вокалистът на COLDPLAY Chris Martin е на 29-о място със $127 млн., а останалите трима членове на групата са на 31-во - всеки с малко под $111 млн.

   Други музиканти в Топ 36 са Pete Townshend от THE WHO, членовете на PINK FLOYD Nick Mason, David Gilmour и Roger Waters, Phil Collins, Eric Clapton и др.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 14.05.2018 00:35:34 отговори + 2 0
Ози пее хубаво, кефи ме. И в Сабат и соло, но те двамата с Шарън са най-вече бизнесмени (бизнес люде). Те и затова са заедно, да правят пари. Е направили са. Това в бг не може да се случи, нито някой българин рок (а и не само) музикант някъде може да го постигне в такъв мащаб за съжаление. Не знам дали заради липса на талант или по други причини. Май по други, защото за едни народи може всичко, за други не може почти нищо, за съжаление, и това е и винаги е било световна политика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леля ви Гюргя 12.05.2018 21:47:41 отговори + 2 10
Абсолютно подвеждаща новина..Нито един от двамата не може да бъде определен като музикант - Sharon е мениджър, а пък Ozzy в най-добрия случай е шоумен или фронтмен на група. Всеизвестно е, че той не може да свири на никакъв инструмент и текстовете в групата ги пише друг. Просто много готин ПиАр баце, тва е всичко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 12.05.2018 22:27:57 + 5 3
"е шоумен или фронтмен на група"
Фронтмен на група не е музикант? Ти добре ли си? А шоумен какво е? Отделна професия ли? Ако шоумена прави музикално шоу какъв е? Художник?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леля ви Гюргя 13.05.2018 16:45:45 + 0 5
Господин никой, опитай малко да се замислиш..тази толкова трудна дейност, но все пак..слави трифонов музикант ли е? андреа, галилеа, малина, капина, азис, грис, дриско музиканти ли са? шкумбата музикант ли е? какво отличава изброените от Дейвид Гилмор, Ричи Блекмор, Пол Макартни, Бах, Паганини, Шопен..? Готвачът готви, художникът рисува, музикантът създава музика или я пресъздава виртуозно на някакъв музикален инструмент. Фалшивото виене на микрофон и подскачане/гъзене на сцена се наричат по друг начин...но няма сега да се ограмотяваме тепърва изцяло, време трябва, и други неща. Пенчо бре, чети. Знам, че ти е трудно..не се напъвай много, да не стане някоя беля. Полека, постепенно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 13.05.2018 19:00:17 + 4 1
Като кажеш някоя глупост и после изпишеш ферман, за да я обосновеш - тя не става истина, а става още по-голяма глупост
И само показваш колко малко мозък имаш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леля ви Гюргя 14.05.2018 11:14:22 + 0 4
никой, ти понеже пращиш от акъл, та не се обосноваваш изобщо..Та като за тебе, проЗ въпрос: някой, който не създава музика, не може да свири на никакъв музикален инструмент, не умее да пише текстове на песни, не може да пее вярно, музикант ли се зове? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Collins 11.05.2018 21:04:26 отговори + 17 5
До днес не знаех, че Sharon Osbourne е музикант! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 12.05.2018 12:50:30 + 7 5
Не, но е един от най-добрите музикални мениджъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 12.05.2018 13:02:07 + 7 3
Шарън не е в списъка. В списъка са семейство Озбърн (Ози и Шарън), което е музикантско. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".