IMMORTAL пуснаха лирик-видео към заглавната песен от новия си албум "Northern Chaos Gods"

11 май 2018, 19:20 ч. 1447 / 4 6
пред./следв.

   Това лято норвежките блек метъл крале IMMORTAL ще издадат новия си студиен албум, идващ девет години след своя предшественик. Творбата е озаглавена "Northern Chaos Gods" и ще се появи на пазара на 6 юли чрез "Nuclear Blast".

   Дискът е продуциран от емблематичния Peter Tagtgren (HYPOCRISY, PAIN), който участва и като сесиент басист.

Списък с песни:
01. Northern Chaos Gods
02. Into Battle Ride
03. Gates To Blashyrkh
04. Grim and Dark
05. Called To Ice
06. Where Mountains Rise
07. Blacker Of Worlds
08. Mighty Ravendark
  Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалното лирик-видео към заглавната песен от албума.



още за:

Immortal


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на зъбките 12.05.2018 19:00:57 отговори + 7 1
Убаво ще йе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петко Даркнеса 12.05.2018 16:34:03 отговори + 3 5
Интересно, но в първите 30 секунди... после рязко писва. Аз съм на същото мнение, че дебюта на Абат беше в пъти по-добър. В новия Immortal всичко е доста замазано. Всичко се слива... вокал, китара и барабани гърмят като метална кофа. Направо са се върнали 25 години назад. Това не е стъпка напред! Това,че свирят "стар блек" не означава, че не е възможен прогреса. Много съвременни блек банди са го доказали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 12.05.2018 13:32:34 отговори + 6 2
А бе ... смесени са ми чувствата. От една страна не е чак толкова лошо, от друга - нищо особено.

Immortal започнаха да правят впечатление когато постепенно се дистанцираха от този звук след "Battles in the North"(1995). Дотогава си бяха врещящи и гримирани като стотиците от региона, не бяха характерни с нищо. Едни от многото, дето нямаха пари за хубав запис и не можеха да свирят добре. Който иска да се сърди, това е истината.

Тъжно ми е, че не желаят да изследват допълнително насоката, която застъпиха с "At the Heart of Winter"- един от най-силните албуми в блека, и най-добрият им собствен до момента, според мен.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 12.05.2018 13:49:31 + 7 3
Забравих да кажа - дебютът на Abbath без Immortal звучи в пъти по-добре, отколкото дебютът на Immortal без Abbath ( поне засега, де ).

Тъпа история, трима души развалиха хубавата работа, сякаш бяха тридесет и трима. Изобщо не трябваше да се разделят, тъкмо се усещаше, че нещата отиват на добре след "Аll shall fall". Но това са реалностите. Сега пак са в позиция на търсене на собствена идентичност и се върнаха с повече от 20 години назад. Както казах - тъпа история.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 12.05.2018 09:55:55 отговори + 4 6
Е ти какво искаш от стил, който е мъртъв от 96-та насам? Топлата вида тепърва няма как да я открият, истината е че на всикчи им е омръзнало, едно и също е.
Иначе на мен парчето ми харесва, а по принцип не съм фен на Имортал,само първите три ми харесват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 11.05.2018 23:29:00 отговори + 3 3
Не съм впечатлен. Заглавието се повтаря 10 пъти и песента омръзва още при първото слушане. И вокала нещо не ми се връзва. Ако това е най-добрата песен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".