Ozzy Osbourne дава здравни съвети в новата си книга

27 юни 2011, 18:38 ч. 376 / 6 6
пред./следв.
След излязлата миналата година автобиографична "Аз съм Ози" (издадена и на български език от ИК "Еднорог"), Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) подготвя нова книга, пълна със здравни съвети, която се очаква през октомври 2011 г. "Trust Me, I'm Dr. Ozzy" ще съдържа материал от здравната колонка, която "Принцът на мрака" води в британския таблоид "The Sunday Times" и в популярното американско списание "Rolling Stone", както и отговори на здравни въпроси, зададени от звезди или от читатели и фенове.
   През 2010 г. Ozzy Osbourne се подложи на процедура за пълно изследване на ДНК-структурата на стойност 65 000 долара, за да намери научно обяснение за забележително доброто си здравословно състояние, дори и след 40-годишна системна злоупотреба с алкохол и наркотици и непрестанна хипохондрия. Резултатите показаха невиждани генетични аномалии в генома на 62-годишната рок звезда, представени на престижната конференция TEDMED в Сан Диего, САЩ. Също през миналата година Ozzy обяви, че смята да дари тялото си след смъртта си на Лондонския музей по естествена история.
   В резюмето на книгата издателите посочват, че "Trust Me, I'm Dr. Ozzy" е хумористичен сборник от мемоари за близки срещи със смъртта и непубликувани досега истории за оцеляване, изпъстрени със съвети, които "никой с всичкия си не би трябвало да послуша".

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сашо 19.07.2011 08:41:20 отговори + 0 0
След първата му книга ,която много ми хареса.Тази просто няма как да я изпусна!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2011 22:05:24 отговори + 0 0
Само т'ва не се беше случило.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.06.2011 12:09:36 отговори + 0 0
Аз ше си я купя тая книга ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 27.06.2011 22:53:27 отговори + 0 0
здрав и феномен, ама онзи ден пропусна Graspop, щото беше болен ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stat1c 27.06.2011 19:13:59 отговори + 0 0
Все едно слушам за първата книга... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


'убава.. 27.06.2011 18:56:51 отговори + 0 0
"...за да намери научно обяснение за забележително доброто си здравословно състояние, дори и след 40-годишна системна злоупотреба с алкохол и наркотици и непрестанна хипохондрия. Резултатите показаха невиждани генетични аномалии в генома на 62-годишната рок звезда..."

Наистина изглежда като научна фантастика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".