ИЕРИХОН дават подаръци за промоцията на новото си видео

27 юни 2011, 18:54 ч. 127 / 2 0
пред./следв.
Група ИЕРИХОН ще представи пред публика и медии дебютния си видеоклип към сингъла "Много" от втория си албум "Стъпка През". Промоцията ще се състои на 30 юни от 19:30 ч. в "Sofia Live Club". Музикантите обещават продукт с уникална концепция, дизайн и сюжетна линия, създадена от самите тях. Стоян (китара, вокали) и Мартина (цигулка, вокали, клавишни) споделят: "Винаги правим нещата с много хъс и ентусиазъм, това видео не е изключение. Опитали сме се визуално да подсилим настроението и емоцията, които хората са свикнали да получават от нашата музика. Често в текстовете си говорим за сериозни неща, а това е един нов, енергичен и лъчезарен поглед над тези важни за нас теми."

   Видеото е реализирано с подкрепата на студио "Creative Hall", режисьор е Янко Велков – Янец. По време на промоцията, всички гости на клуба ще получат като подарък втория албум на бандата. "Решихме да направим този жест към нашите фенове, защото те винаги очакват от нас много емоция и настроение. Подаряваме им всичко това – нов видеоклип и втория ни албум" – обясни Боби (бас, вокали). Същата вечер феновете на ИЕРИХОН ще могат да чуят на живо и едни от най-големите им хитове, между които и песента "Smile", с която се класираха на 2-ро място в тазгодишното издание на конкурса "Българската песен за Евровизия".

още за:

Ierihon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".