Ozzy Osbourne отказва да се извини на Bill Ward

17 апр 2015, 04:00 ч. 1399 / 2 8
пред./следв.

   Един ден след изявлението на оригиналния барабанист на BLACK SABBATH - Bill Ward, че той иска пулбично и лично извинение от Ozzy Osbourne, ексцентричният певец отговаря на бившия си колега. Както и изказването на ударника, така и отговорът са пуснати в социалната мрежа "Facebook". Думите на Ozzy са:

Никога не съм искал да обсъждаме това публично, но изявлението на Bill не ми оставя друг избор, освен да отговоря честно.

Леле, Bill, какво, мамка му, е това? Не мога да се извиня за коментари или мнения, които съм направил за теб в пресата по време на албума на SABBATH "13" и турнето - на практика, ти знаеше, че си прецакан. Tony, Geezer и аз не мислехме, че можеш да издържиш двучасов концерт с дръм-соло всяка вечер, така че взехме решение да продължим напред. При състоянието на Tony, усетихме, че времето не е на наша страна.

Bill, свали тази димна завеса за "неприемливия договор" и нека да бъдем честни. Дълбоко в себе си ти знаеше, че не си способен да направиш албум и 16-месечно турне.

За твое съжаление, нашите инстинкти не ни подведоха и и ти беше в болница няколко пъти през 2013 г. Последната ти хоспитализация беше за операция на рамото, след която сега казваш, че току-що си се възстановил. Това щеше да значи да отменим световното си турне. И как така вината за това е моя? Спри да се правиш на жертва и бъди честен със себе си и с нашите фенове.

Bill, направихме голяма крачка назад, нека спрем с това сега, преди да е излязло извън контрол.

Бог да те благослови.

С любов, Ozzy.

 

ozzyo-osbourne



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


щщщ 17.04.2015 15:37:22 отговори + 2 1
И понеже не е във форма - да го изрежем от всички снимки на Сабат на уеб сайта на групата.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенчо бре чети 17.04.2015 16:05:24 + 3 1
тук
http://www.werock.bg/novini/black-sabbath-bill-ward-poiska-da-mahnem-snimkite-mu-ot-saita?id=21855
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Поко 17.04.2015 09:52:10 отговори + 11 0
Имаше една много яка поредица с Уолтър Матау и Джак Лемън - "Сърдити старчета". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headless Cross 17.04.2015 09:30:40 отговори + 5 17
То и ти отдавна вече за нищо не ставаш - нито можеш да пееш, нито песни да пишеш...ама те носят на гърба си ония двамата. Какво пречи да скъсите концертите и да изчакате Бил да се възстанови за едно последно турне - феновете искат това, а не някакви неизвестни перфекционисти с досадни сола и изгъзици....Защо мислиш ти търпят мяукането и тъпите жабешки подскоци...Самозабравил се чехльо - марш под полата на отвратителната шарън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 17.04.2015 10:33:05 + 9 2
"При състоянието на Tony, усетихме, че времето не е на наша страна."
_____________________________________________________________
Сега ясно ли ти е защо не могат да чакат?Другите простотии дето си изръсил,ги отминавам със смЕх!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headless Cross 17.04.2015 11:25:01 + 4 4
И на кое се смееш - че заедно с Дейвид ЛиРот са най-набедените "певци" в рока, че не е способен да композира песен или да напише текст, че алчността му няма граници и се излага най-безсрамно в долнопробни реалити бози, че изпълнява стриктно безумните нареждания на жена си в името на набъбването на богатството си от 180 на 187 милиона за сметка на достойнството и унижението на другите МУЗИКАНТИ от Сабат и соло групата му...Коя по-точно простотия от тези ти е смешна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТAr. 17.04.2015 08:30:54 отговори + 14 1
С любов...Шерън. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 17.04.2015 09:24:59 + 9 0
Май не си съвсем прав...
Мисля си, че част от първото изречение е на Ози, с което е приключил изявлението. Шерън просто е добавила останалото, „за цвят“.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".