Ozzy Osbourne спечели първия рунд в съдебната битка срещу промоутъра "AEG"

5 авг 2018, 14:58 ч. 974 / 3 1
пред./следв.

   През март тази година Ozzy Osbourne и съпругата му и мениджър Sharon Osbourne  подадоха съдебен иск срещу клауза в договора му с промоутъра "AEG", задължаваща певеца да изнесе концерт в притежвания от компанията "Staples Center" в Лос Анджелис, ако има насрочено шоу в града или до 25 мили в околностите му, организирано от "Live Nation".

   Ozzy се позовава на антимонополното законодателство и настоява съдът да отмени спорната клауза. От своя страна, "AEG" са внелси жалба, в която претендират искът на музиканта изобщо да не бъде допускан до съдебната зала. Магистратът по случая обаче на този етап е отсъдил в полза на Osbourne. Съдията заключава, че певецът трябва да има правото свободно да избира местата, на които да изнася концерти. В противен случай той може да понесе щети, тъй като трябва да променя тур-разписанието си не свое желание, а според ограничаващи го условия.

   Предстои същинското разглеждане на делото, както и да разберем в чия полза ще бъде разрешен спорът. В момента "Бащицата" осъществява прощалната обиколка "No More Tours 2". След нея той може да изнася отделни концерти, но няма да прави големи турнета.

 

още за:

Ozzy OsbourneAeg


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 6.08.2018 11:03:28 отговори + 0 4
Който се пробва да преметне жената на дядо Ози, ще го последва неговата съдба - Принц на Мрака в златна клетка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".