Ozzy Osbourne: "Това определено е краят на BLACK SABBATH"

30 мар 2016, 11:24 ч. 1764 / 3 12
пред./следв.

   В интервю за "The Sydney Morning Herald" вокалистът на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne коментира решението на групата да прекрати кариерата си след турнето "The End", което започна през този януари. "Бащицата" казва: "Всички ние сме в края на 60-те си години. Аз съм на 68! Както вървят нещата, хората умират в ляво, в дясно и по средата тази година, разбирате какво имам предвид, нали? Толкова много наши колеги умряха. Lemmy умря, Bowie умря, Jimmy от Ronnie James Dio умря, Natalie Cole умря, певецът на STONE TEMPLE PILOTS умря, умря и един от THE EAGLES. Изглежда сякаш всеки ден някой умира и аз си мисля, по дяволите, надявам се, че аз няма... Това не ми харесва."

   По отношение турнето на BLACK SABBATH Ozzy споделя: "Това определено е нашето прощално турне. Никой да не си мисли, че след няколко години ще бъдем отново на път, ще имаме проблеми с паметта и ще направим още 90 концерта... Това определено е краят на BLACK SABBATH."

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 31.03.2016 09:05:35 отговори + 0 4
...Осмелявам се да напиша още нещо-ЗА ПОСЛЕДНО-по темата към последният коментар-много погрешно и неправилно си ме разбрал,драги,с онова,което съм написал!
Не съм се мислил НИКОГА за капацитет или експерт по музика,защото,като чета какво пишат колегите-фенове,музикалните ми познания са съвсем скромни! И не вземам отношение към всеки стил,за твое сведение,защото просто не слушам и не понасям black,death,thrash-не ги разбирам,не ми харесват и никога не съм ги слагал в графата"моята музика".....
Моята е класическият хеви,хард,пауър,готик,фолк,паган,викинг и само за нея,моята музика,се осмелявам понякога да казвам мнението си!
А това,че то по-често е негативно,си има и своето обяснение-от много,много дълго време не сме чули нещо наистина стойностно,авангардно,ново......
Така мисля аз и само давам гласност на мнението си,както всички вас!
Без особено да ми пука какво мисли за него или за мен този или онзи и което е най-важното-не го налагам на никого!
Така,както всички други пишат за себе си и за чувствата,които ги вълнуват,когато слушат своята си музика,така точно го правя и аз!
Като отново,пак и дебело подчертавам-това си е само моето си мнение,защитавам го с това,което зная и както мога,независимо от това-дали на някого то му харесва или не,не искам никой да мисли като мен или да е съгласен с мен!
А относно сравнението със секса-мисля,че съм написал нещо биологично вярно и абсолютно потвърдено от живота,докато твоят пример за 90-годишен секс звучи,меко казано,несериозно!
Накрая-колкото някои и да се дразнят от мен и мнението ми за моята си музика-за тяхно съжаление-нямам никакво намерение да спра да пиша тук или да променя вкуса си според вкуса на другите и критикуващите ме!
Това тук е форум за музика и всеки може да пише какво мисли за нея!
Иначе е много просто-човек не чете неща,които не харесва или одобрява,нали??!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хммм 1.04.2016 00:50:00 + 2 0
Тва е твърде дълго за четене.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 31.03.2016 00:31:41 отговори + 3 0
Стохи, концерти може би вече трудно правят от гледна точка на кондиция и физическа издържливост, но музика правят по-добре от всички нас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Стохи 31.03.2016 00:26:16 отговори + 2 1
Мразя да правя забележка на някого, но Стохи мисля, че си някакво много комплексирано момче. Чета ти коментарите вече няколко пъти под най-различни новини и ми прави впечатление, че се опитваш да си винаги капацитет по отношение на различни групи и стилове, но пътя на отрицанието на стойностни неща е всичко онова, което ти си написал - пошъл, глупав, жалък и т.н. Показваш някаква начетеност, но спри да си толкова негативен. На никого не му пука, какво ти мислиш за последната инкарнация на Purple или какво ти е мнението за албума на Sabbath, камо ли пък сравненията ти със секса. Има хора, които го могат и на 90 и такива, които и на 25 не струват. Това няма общо с годините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Стохи 31.03.2016 00:10:25 отговори + 6 0
Мразя да правя забележка на някого, но Стохи мисля, че си някакво много комплексирано момче. Чета ти коментарите вече няколко пъти под най-различни новини и ми прави впечатление, че се опитваш да си винаги капацитет по отношение на различни групи и стилове, но пътя на отрицанието на стойностни неща е всичко онова, което ти си написал - пошъл, глупав, жалък и т.н. Показваш някаква начетеност, но спри да си толкова негативен. На никого не му пука, какво ти мислиш за последната инкарнация на Purple или какво ти е мнението за албума на Sabbath, камо ли пък сравненията ти със секса. Има хора, които го могат и на 90 и такива, които и на 25 не струват. Това няма общо с годините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 31.03.2016 00:00:30 отговори + 2 0
Добро решение, време си е, няма как... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


стохи 30.03.2016 18:58:31 отговори + 3 9
.....До експертите по-долу:
....Ами-като вече не могат да правят това,с което сме ги запомнили-май трябва да спрат,естествено!
Жалките опити отново да са това,което са били,предизвикват само снизходително съжаление във всички нас,които ги помним от 80-90-те години!
Аз лично се опитах да приема неизбежните времеви промени в едни Пърпъл,например,преди няколко години и все още съжалявам за това си решение. А защо ли?
Защото-въпреки неистовите,нечовешки усилия,въпреки почти родилните мъки и напъни,въпреки искреното си и дълбоко желание-някогашните хитове на една велика група звучаха сега убийствено......лошо,пошло,неушеприятно и почти всички си тръгнахме подтиснати,огорчени и изпитвахме наистина човешко съчувствие към обречените от годините опити да чуем пак познатата музика и гласове.....
Уви-времето не прощава на никого-дори и на най-големите......
Затова-щом вече не можеш-спирай! Точно както и със секса,впрочем!
Защото-опита да си пак същият,напук на времето и годините,е обречен предварително на неуспех и провал!
Това е от мен,така го разбирам аз и това е моето убеждение,което защитавам,независимо от това-какво мислят за него другите!
Разбира се-разни хора,разни убеждения и в това няма нищо лошо!
Не нападам никого,не обиждам никого и изобщо не искам някой друг да мисли като мен или да е съгласен с мен!
Просто-казвам моето,така както и други казват своето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 30.03.2016 16:14:15 отговори + 5 2
Че дори и новият сингъл е много идеен като музика, лично аз като го слушах ми си искаше тези парчета аз да съм го измислил. Който говори за помии просто не разбира от Блек Сабът и не усеща духа в музиката им дори и на тези години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 30.03.2016 14:18:07 отговори + 6 19
Аха,най-сетне-след бозавата помия,с която поляха някогашните големи,след жалките опити да бъдат пак това,което бяха някога-трябваше да дойде и отрезвяването!Аз лично посрещам с облекчение тази новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глупости, 30.03.2016 14:47:35 + 18 2
каква помия,кви жалки опити?Издадоха доста стойностен албум,и направиха добри турнета да ги видят за последно безбройните им фенове.Оттеглят се съвсем достойно,и засрамват къде-къде по-млади групи,които наистина не знаят кога да спрат,и бълват боклуци само за пари.Ти какво искаш-Ози да скача както през 1970?-е няма как да стане,за да се почувстваш по-добре ти,или подобен индивид,който си въобразява,че всеки му е длъжен с нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.03.2016 15:25:55 + 5 1
Стохи, не разбирам кво толкова си се облекчил. Пречят ли ти, кво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 30.03.2016 18:47:27 + 8 6
И аз така. Според мен с Ози са отвратителни. Една от любимите ми хеви метъл банди са, но квиченето на Ози винаги ме е подлудявало (най-вече в Sabath Bloody Sabath). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".